milad_milad
Registered User
- نوشتهها
- 717
- لایکها
- 21
گوشی رو به قیمت پایه هستم
گوشی رو به قیمت پایه هستم
داداش امروز شنبه هستش منم که پیشنهادم رو دادم،خبری نشد؟!با عذرخواهی از کاربر parsa98 به ایشون قول داده بودم تا سه شنبه براشون پست کنم ولی متاسفانه نتونستم. البته ایشون هم دیگه پیگیری نکردن (البته اگر هنوز هم خریدار باشن گوشی مال ایشون هست با قیمتی که مطرح کردن)
درکل دوستان از اونجایی که من فقط شنبه میتونم برم اداره پست بنابراین عزیزان تا جمعه شب یا حداکثر شنبه صبح پیشنهاداتوشون رو مطرح کنند تا دوباره شرمنده نشم.
و اینکه به پیشنهادی که تو تایپیک مطرح نشه اهمیتی داده نخواهد شد .
داداش امروز شنبه هستش منم که پیشنهادم رو دادم،خبری نشد؟!
درود .عزیز بله حق با شماست ولی خود شما اگر بودید به این قیمت میفروختید اونم با توجه به قیمت آکش.
درود. والا درست یادم نمیاد دست من حدود 2 تا سه ماه ولی با توجه به مدت باقی مانده ازگارانتیش فکر کنم در کل 6 یا 7 ماه شایدم بیشتر کارکرده باشه.چند وقت کار کرده؟
درود. شرایط و مشخصات بیشتری از گوشیتون چون تو تایپیکتون ننوشتید می پرسم.
تائید میشه،اممنون محمد جان،لبته ارسال شده ولی هنوز به دستم نرسیدهدرود
دوستان گوشی سامسونگ به قیمت 75 به کاربر milad-milad فروخته شد وامشب تحویل داده شد. امیدوارم مبارکشون باشه ایشون تا 48 ساعت مهلت تست دارن. موفق باشید.
اکی میلاد جان گوشی رسید؟تائید میشه،اممنون محمد جان،لبته ارسال شده ولی هنوز به دستم نرسیده
اکی میلاد جان گوشی رسید؟
دوستان فقط mp4 موجود هست دستگاه بدی نیست بیشتر فایلها رو اجرا میکنه.
اکی مبارک باشه . 48 ساعتتون از همین زمان پست تون تو فروم شروع شد. موفق باشید.محمد جان همین الان رسید به دستم