amircatalan
Registered User
استناد برای چی دوست عزیز ؟
ادعایی که ازش حرف میزنیداستناد برای چی دوست عزیز ؟
کاملا" مشخصه ...حاجی وقت و حوصله بحث با آدمی مثل شما رو ندارم میریزم برات اگه حق با شما بود نوش جونت اگه نه ... !!
خیر دوست عزیز ؛ خریدار با کلاهبرداری گوشی رو بالا کشید و به زودی اطلاعات این کلاهبردار برای دید عموم قرار میگیره که کسی به مشکل بنده دچار نشه ...:|
.. آقا گوشی هنوز موجوده ؟؟
:| .. امیدوارم مشکلت حل بشه ..خیر دوست عزیز ؛ خریدار با کلاهبرداری گوشی رو بالا کشید و به زودی اطلاعات این کلاهبردار برای دید عموم قرار میگیره که کسی به مشکل بنده دچار نشه ...
بنده مگه مشکل روانی دارم گوشی که رسیده بزنم اینجوری کنمسلام
اومدم یه توضیحی رو بدم در مورد گوشی بلک بری که امروز رفتم دیدم ، به نظر من دارید بی انصافی میکنید در مورد دوستمون که گوشی رو باشما تعویض کرده
اولا من هم گوشی سونی رو از نزدیک دیده بودم و هیچوقت به این شکلی که در این عکسا گذاشتین نبود و لقی که گفتین تایید میشه دست این دوستمون همونطوری بود ، مشخصا یا این گوشی در دستان شما به این روز افتاده و یا تو پست آسیب دیده
گرد و خاکی بسیار ریزی ولی مشخص ، زیر ال سی دی بالای قسمت چپ گوشی بلک بری وقتی تو دست میگیرین هستش و اصلا مشخص نیس این گردو خاک چطوری از بدنه ضخیم و استیل وارد پشت صفحه شده.
از دوستمون امیر کاتالان انتظار دارم عکسایی از گوشی و گرد و خاک بذاره
با اینکه گفتنش راحته اصولا تو عکس معلوم نمیشه صفحه ک خاموشه یا فلش میزنه فلش هم نزنه حالت آینه ای داره سخت بتونه ازش عکس بذاره تا حرفشو تایید کنه
ولی اگه بنده رو قبول دارین من گردو خاک ریزی رو با اون مشخصات زیر ال سی دی دیدم و هرچقد گوشی رو اینور اونور کردم دلیلش رو متوجه نشدم.در مورد نسبت های دیگه ای که به دوستمون نسبت میدین مثل کلاهبردار و غیره همین نکته رو بگم با شناختی که از وضعیت زندگیشون دارم ایشون 50 شصت تومن براشون پولی نیست که با شما اینجا بحث کنن.
بنده مگه مشکل روانی دارم گوشی که رسیده بزنم اینجوری کنم
گوشی تا به دست بنده رسید توی نگاه اول این صحنه رو دیدم و همون لحظه با ایشون تماس گرفتم و عکس دادم
دوست عزیز کوشی که باز بشه مشخصه ! و این گوشی به طور 100% یک پیچش هم با نشده
در مورد خاک هم من میگم خاک نداشته و اگر داره استناد بدید
اصلا" این حرف ها به کنار ؛ مگه نمیگید خاک داره یا باز شده ؟ خوب قانون این رو میگمه معامله فسخ و همه چیز برگشت میخوره مگه غیر از اینه ؟
لقی واسه گوشی ضد اب منطقیه ؟
کجای تایپیک یا پ.خ ایشون این مورد رو گفته ؟
اینکه نه 50 رو میدم نه گوشی رو منطقیه ؟
کلاهبرداری شاخ و دم نداره دوست عزیز
یک نگاه به سابقه و موارد فروش بنده بندازیز میبینید این 50 هم برای بنده هیچی نیست و از همون اول این مورد رو گفتم
دلیل بازگو کردن این موارد حرف و صداقته نه پول
بنده حرف زدم استناد رو کردم و ایشون گفت پول رو میده اما نداد ؛ تا الان بیش از 10 بار از ایشون شنیدم که واریز میکنم اما هیچ خبری نشده خوب این مال خوری نیست ؟
من نمیدونم اگر به این موارد کلاهبرداری نگیم چی بگیم ؟
بنده از اول این واژه رو نگفتم تا وقتی دلیل دستم نیاد و زود قضاوت نکنم اما این موارد رو هرچی فکر میکنم جز کلاهبرداری چیزی به ذهنم نمیرسه
فحاشی های ایشون رو چطور میشه لا پوشونی کرد ؟
من نمیدونم با چه زبونی باید با شما حرف زد
مرتیکه اگر توهین نیست نکنه به شعور شما سلام کردنه ؟
گوشی مگه نمیگی تعمیریه ؟ بابا پسش بده ! به دیوار هم میگفتم تا الان متوجه شده بود
اقا گوشی من مگه نمیگی تعمیریه ؟ پیش بده گوشی داغونت رو بگیر من دیگه نمیدونم با چه زبونی اینو باید بگم
بهونه هم شاخ و دم داره جدیدا "
دوستان واقعا انقدر پول ارزش بحث و خدایی نکرده توهین رو داره ؟
شما دوست عزیزی که میگی گوشی مشکل داره , توی پست ممکنه خسارت دیده باشه و توافقی حل میشه , یا خرج تعمیرش رو این بنده خدا بده یا نصف به نصف
شمام که میگی دکمه T مشکل داره زیر صفحه خاک رفته , خوب گوشی که خراب نیست شما یه قاب عوض کن هم مشکل خاک رو برطرف میکنی هم مشکل حرف T رو
پست بنده هم قدیمیه , به هر حال عذر خواهی میکنم اگر پست نا به جا بوده , موفق باشیدتاپیک برا 12 13 ماه پیشه برادر
حل اختلاف هم اینقد سریع
مرسی به هر حال
حل شده قضیه
Sent from my GT-I9300