• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یا تعویض بلک بری 9900 مشکی

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
استناد برای چی دوست عزیز ؟
ادعایی که ازش حرف میزنید
با سند حرف بزنید وگرنه همه میتونند حرف بزنند ...
همه استناد و حرف های شما و بنده موجوده و بنا به نیاز برای دید همه قرار میگیره حتی اگر نیاز باشه ادرس و بقیه موارد گفته بشه ...

amircatalan

Registered User
لایک‌ها
84
حاجی وقت و حوصله بحث با آدمی مثل شما رو ندارم میریزم برات اگه حق با شما بود نوش جونت اگه نه ... !!

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
حاجی وقت و حوصله بحث با آدمی مثل شما رو ندارم میریزم برات اگه حق با شما بود نوش جونت اگه نه ... !!
کاملا" مشخصه ...
حق و نا حق حرف و توافقه که از طرف شما عوض شده
از این واریز میکنم هاتون زیاد شنیدم

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
تا فردا فقط صبر میکنم و بعد از اون امتیاز منفی و اطلاعاتی که نباید بدم رو برای دید عموم قرار میدم
سعی کردم حل بشه اما انگار قرار نیست ختم بخیر بشه این داستان

saate3

Registered User
لایک‌ها
87
:|

.. آقا گوشی هنوز موجوده ؟؟

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
:|

.. آقا گوشی هنوز موجوده ؟؟
خیر دوست عزیز ؛ خریدار با کلاهبرداری گوشی رو بالا کشید و به زودی اطلاعات این کلاهبردار برای دید عموم قرار میگیره که کسی به مشکل بنده دچار نشه ...

saate3

Registered User
لایک‌ها
87
خیر دوست عزیز ؛ خریدار با کلاهبرداری گوشی رو بالا کشید و به زودی اطلاعات این کلاهبردار برای دید عموم قرار میگیره که کسی به مشکل بنده دچار نشه ...
:| .. امیدوارم مشکلت حل بشه ..

captain_malaki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
584
سلام
اومدم یه توضیحی رو بدم در مورد گوشی بلک بری که امروز رفتم دیدم ، به نظر من دارید بی انصافی میکنید در مورد دوستمون که گوشی رو باشما تعویض کرده
اولا من هم گوشی سونی رو از نزدیک دیده بودم و هیچوقت به این شکلی که در این عکسا گذاشتین نبود و لقی که گفتین تایید میشه دست این دوستمون همونطوری بود ، مشخصا یا این گوشی در دستان شما به این روز افتاده و یا تو پست آسیب دیده

گرد و خاکی بسیار ریزی ولی مشخص ، زیر ال سی دی بالای قسمت چپ گوشی بلک بری وقتی تو دست میگیرین هستش و اصلا مشخص نیس این گردو خاک چطوری از بدنه ضخیم و استیل وارد پشت صفحه شده.

از دوستمون امیر کاتالان انتظار دارم عکسایی از گوشی و گرد و خاک بذاره

با اینکه گفتنش راحته اصولا تو عکس معلوم نمیشه صفحه ک خاموشه یا فلش میزنه فلش هم نزنه حالت آینه ای داره سخت بتونه ازش عکس بذاره تا حرفشو تایید کنه

ولی اگه بنده رو قبول دارین من گردو خاک ریزی رو با اون مشخصات زیر ال سی دی دیدم و هرچقد گوشی رو اینور اونور کردم دلیلش رو متوجه نشدم.در مورد نسبت های دیگه ای که به دوستمون نسبت میدین مثل کلاهبردار و غیره همین نکته رو بگم با شناختی که از وضعیت زندگیشون دارم ایشون 50 شصت تومن براشون پولی نیست که با شما اینجا بحث کنن.

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
سلام
اومدم یه توضیحی رو بدم در مورد گوشی بلک بری که امروز رفتم دیدم ، به نظر من دارید بی انصافی میکنید در مورد دوستمون که گوشی رو باشما تعویض کرده
اولا من هم گوشی سونی رو از نزدیک دیده بودم و هیچوقت به این شکلی که در این عکسا گذاشتین نبود و لقی که گفتین تایید میشه دست این دوستمون همونطوری بود ، مشخصا یا این گوشی در دستان شما به این روز افتاده و یا تو پست آسیب دیده

گرد و خاکی بسیار ریزی ولی مشخص ، زیر ال سی دی بالای قسمت چپ گوشی بلک بری وقتی تو دست میگیرین هستش و اصلا مشخص نیس این گردو خاک چطوری از بدنه ضخیم و استیل وارد پشت صفحه شده.

از دوستمون امیر کاتالان انتظار دارم عکسایی از گوشی و گرد و خاک بذاره

با اینکه گفتنش راحته اصولا تو عکس معلوم نمیشه صفحه ک خاموشه یا فلش میزنه فلش هم نزنه حالت آینه ای داره سخت بتونه ازش عکس بذاره تا حرفشو تایید کنه

ولی اگه بنده رو قبول دارین من گردو خاک ریزی رو با اون مشخصات زیر ال سی دی دیدم و هرچقد گوشی رو اینور اونور کردم دلیلش رو متوجه نشدم.در مورد نسبت های دیگه ای که به دوستمون نسبت میدین مثل کلاهبردار و غیره همین نکته رو بگم با شناختی که از وضعیت زندگیشون دارم ایشون 50 شصت تومن براشون پولی نیست که با شما اینجا بحث کنن.
بنده مگه مشکل روانی دارم گوشی که رسیده بزنم اینجوری کنم
گوشی تا به دست بنده رسید توی نگاه اول این صحنه رو دیدم و همون لحظه با ایشون تماس گرفتم و عکس دادم
دوست عزیز کوشی که باز بشه مشخصه ! و این گوشی به طور 100% یک پیچش هم با نشده
در مورد خاک هم من میگم خاک نداشته و اگر داره استناد بدید
اصلا" این حرف ها به کنار ؛ مگه نمیگید خاک داره یا باز شده ؟ خوب قانون این رو میگمه معامله فسخ و همه چیز برگشت میخوره مگه غیر از اینه ؟
لقی واسه گوشی ضد اب منطقیه ؟
کجای تایپیک یا پ.خ ایشون این مورد رو گفته ؟
اینکه نه 50 رو میدم نه گوشی رو منطقیه ؟
کلاهبرداری شاخ و دم نداره دوست عزیز
یک نگاه به سابقه و موارد فروش بنده بندازیز میبینید این 50 هم برای بنده هیچی نیست و از همون اول این مورد رو گفتم
دلیل بازگو کردن این موارد حرف و صداقته نه پول
بنده حرف زدم استناد رو کردم و ایشون گفت پول رو میده اما نداد ؛ تا الان بیش از 10 بار از ایشون شنیدم که واریز میکنم اما هیچ خبری نشده خوب این مال خوری نیست ؟
من نمیدونم اگر به این موارد کلاهبرداری نگیم چی بگیم ؟
بنده از اول این واژه رو نگفتم تا وقتی دلیل دستم نیاد و زود قضاوت نکنم اما این موارد رو هرچی فکر میکنم جز کلاهبرداری چیزی به ذهنم نمیرسه
فحاشی های ایشون رو چطور میشه لا پوشونی کرد ؟

Last edited:

amircatalan

Registered User
لایک‌ها
84
بنده مگه مشکل روانی دارم گوشی که رسیده بزنم اینجوری کنم
گوشی تا به دست بنده رسید توی نگاه اول این صحنه رو دیدم و همون لحظه با ایشون تماس گرفتم و عکس دادم
دوست عزیز کوشی که باز بشه مشخصه ! و این گوشی به طور 100% یک پیچش هم با نشده
در مورد خاک هم من میگم خاک نداشته و اگر داره استناد بدید
اصلا" این حرف ها به کنار ؛ مگه نمیگید خاک داره یا باز شده ؟ خوب قانون این رو میگمه معامله فسخ و همه چیز برگشت میخوره مگه غیر از اینه ؟
لقی واسه گوشی ضد اب منطقیه ؟
کجای تایپیک یا پ.خ ایشون این مورد رو گفته ؟
اینکه نه 50 رو میدم نه گوشی رو منطقیه ؟
کلاهبرداری شاخ و دم نداره دوست عزیز
یک نگاه به سابقه و موارد فروش بنده بندازیز میبینید این 50 هم برای بنده هیچی نیست و از همون اول این مورد رو گفتم
دلیل بازگو کردن این موارد حرف و صداقته نه پول
بنده حرف زدم استناد رو کردم و ایشون گفت پول رو میده اما نداد ؛ تا الان بیش از 10 بار از ایشون شنیدم که واریز میکنم اما هیچ خبری نشده خوب این مال خوری نیست ؟
من نمیدونم اگر به این موارد کلاهبرداری نگیم چی بگیم ؟
بنده از اول این واژه رو نگفتم تا وقتی دلیل دستم نیاد و زود قضاوت نکنم اما این موارد رو هرچی فکر میکنم جز کلاهبرداری چیزی به ذهنم نمیرسه
فحاشی های ایشون رو چطور میشه لا پوشونی کرد ؟

عزیز یه خدایی بالا سر هست اون خودش میدونه حق با کیه شما حالا هی اینجا شلوغ کن ! این یکی از کاربرای با سابقه بود اگه ببینم بازم به این توهینا ادامه میدی و لقب هایی رو که شایسته خودته به من نسبت میدی بازم گوشی رو میبرم پیش کاربرای با سابقه ی سایت که اون افراد هم بیان شهادت بدن راجب گوشی !
فحاشی ؟؟ شما یک مورد فحاشی نشون بده به قول خودت با استناد !!! چیزی که معلومه اینه که شما داری هرچی تو خودت میبینی به من نسبت میدی !
حرف ؟ صداقت ؟ از چیزی که تو وجودته حرف بزن ! یه روز پست گفته باید ببری خونتون بدوزی بیاری فرداش بابات قرار شد ببره که برده و گفتن باید پسرت بیاد پس فرداش کلاس داشتی پسون فرداش امتحان داشتی روز بعدش آبادان بودی تا برسی اهواز پست تعطیل شد ! اینا همه از رو صداقته و ما هم باور میکنیم !!!

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
من نمیدونم با چه زبونی باید با شما حرف زد
مرتیکه اگر توهین نیست نکنه به شعور شما سلام کردنه ؟
گوشی مگه نمیگی تعمیریه ؟ بابا پسش بده ! به دیوار هم میگفتم تا الان متوجه شده بود
اقا گوشی من مگه نمیگی تعمیریه ؟ پیش بده گوشی داغونت رو بگیر من دیگه نمیدونم با چه زبونی اینو باید بگم
بهونه هم شاخ و دم داره جدیدا "

amircatalan

Registered User
لایک‌ها
84
من نمیدونم با چه زبونی باید با شما حرف زد
مرتیکه اگر توهین نیست نکنه به شعور شما سلام کردنه ؟
گوشی مگه نمیگی تعمیریه ؟ بابا پسش بده ! به دیوار هم میگفتم تا الان متوجه شده بود
اقا گوشی من مگه نمیگی تعمیریه ؟ پیش بده گوشی داغونت رو بگیر من دیگه نمیدونم با چه زبونی اینو باید بگم
بهونه هم شاخ و دم داره جدیدا "

اتفاقا الان شما داری میزنی زیر معامله ! منم حوصله 2 هفته پست و این چیزا رو ندارم و دیگه اعتمادی هم به شما ندارم که گوشی رو بفرستم باز شما یه کد رهگیری دروغی بهم بدی و گوشی رو نفرستی ؟ نه عزیز جان دستت رو شده ! من راضیم به همین این شمایی که ناراضی هستی ! من تا قبل این جار و جنجالی که شما راه انداختی هیچ حرفی از تعمیری بودن گوشیت نزدم چون اعتقاد دارم معامله که کردی دیگه نباید بهوونه بیاری و دبه کنی اما دیگه اون سمت کشور نمیدونم اینجور چیزا هست یا نه !!!

captain_malaki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
584
احساس نمیکنین خیلی اوج گرفتین سر هیچی دقیقا ؟
با 30 هزار تومن مساله حل میشه دوست عزیز من خودم واریز کنم بهتون ؟
شماره کارتتون رو بهم بفرستین

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
دوستان واقعا انقدر پول ارزش بحث و خدایی نکرده توهین رو داره ؟
شما دوست عزیزی که میگی گوشی مشکل داره , توی پست ممکنه خسارت دیده باشه و توافقی حل میشه , یا خرج تعمیرش رو این بنده خدا بده یا نصف به نصف
شمام که میگی دکمه T مشکل داره زیر صفحه خاک رفته , خوب گوشی که خراب نیست شما یه قاب عوض کن هم مشکل خاک رو برطرف میکنی هم مشکل حرف T رو
:rolleyes:

captain_malaki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
584
دوستان واقعا انقدر پول ارزش بحث و خدایی نکرده توهین رو داره ؟
شما دوست عزیزی که میگی گوشی مشکل داره , توی پست ممکنه خسارت دیده باشه و توافقی حل میشه , یا خرج تعمیرش رو این بنده خدا بده یا نصف به نصف
شمام که میگی دکمه T مشکل داره زیر صفحه خاک رفته , خوب گوشی که خراب نیست شما یه قاب عوض کن هم مشکل خاک رو برطرف میکنی هم مشکل حرف T رو
:rolleyes:

تاپیک برا 12 13 ماه پیشه برادر
حل اختلاف هم اینقد سریع
مرسی به هر حال
حل شده قضیه

Sent from my GT-I9300

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
تاپیک برا 12 13 ماه پیشه برادر
حل اختلاف هم اینقد سریع
مرسی به هر حال
حل شده قضیه

Sent from my GT-I9300
پست بنده هم قدیمیه , به هر حال عذر خواهی میکنم اگر پست نا به جا بوده , موفق باشید

بالا