خیلی ارزون خریدیش.نکن نفروش
الان یدونه زیر دستمه دارم باهاش پست میدم
البته رم 8 گیگ
خیلی عالیه من که 1 ساله دارم استفاده میکنم
البته من 980 تومن خریدمش
آپ..........
فردا یه دوربین خوب گیر میارم میزارم...عکس بی کیفیت روی فروش تاثیر منفی میزاره.. موافقین؟؟عزیز یه چندتا عکس ازش میگذاشتید
بیشتر ترجیح میدم با آیفون 4 اس ویا آیفون 5 تعویض کنم.سلام
با ipad2 64G مشکی در حد تعویض میکنید؟
شرمنده دوست عزیز فقط آیفون..باز هم ممنون از پیشنهادتميدونم نوشتيد ايفون4 و 5 فقط
با گلکسی اس3 32 گیگ چطور ؟؟؟
سلام دوست عزیز من لب تاپ رو توی سایت آل دیجیتال میزارم واسه فروش که البته واسه ثبت آگهی توی سایت آل دیجیتال بنده باید 10000 تومن پرداخت کنم و شما هم اونجا به عنوان خریدار قیمت خودتون رو پیشنهاد میدین و بنده هم تآیید میکنم بعد هم شما مبلغ رو واسه سایت میفرستین و من هم لب تاپ رو برای شما ارسال میکنم و به شما به مدت 48 ساعت مهلت تست داده میشود و وقتی شما سلامت لب تاپ رو تآیید کردین تازه سایت پول شما رو برای بنده حواله میکنه...بهترین راه همینه و به نفع شما هست و من هم باید واسه پول 1 هفته ای منتطر بمونم چون 3 روز فقط طول میکشه که پست لب تاپ رو به شما برسونه.1500به شرط اول ارسال یا اعتماد سازی
1500 آخرین قیمت دوست عزیزقيمت آخر؟
در موردش فکر میکنم بهتون اطلاع میدم...ولی کانفیکش یه کم پایین به نظر میاد.سلام داداش اگه تعویض دارید خریدارم من یه تبلت ویندوزی دارم کارش درسته منم دقیقا برا تنوع میخوام بفروشم البته اگه دستگاه شما هم سالم سالم و تمیزه مثل مال من تعویز میکنم
شماره : 09386563057 تماس بگیرید
اینم لینک تبلت من : http://forum.persiantools.com/t325471.html#post6067209
واللا شما اگه تبلت های هم رده رو نگاه کنین ازشون چیزی کم نداره بعد هم درست میگین شما ولی تبلت رو با کانفیگ pc مقایسه نمیکنن چون اصلا کارشونم با هم متفاوته تبلت در واقع میانه موبایل و لپتاب هست مرسی بابت بررسی1500 آخرین قیمت دوست عزیز
در موردش فکر میکنم بهتون اطلاع میدم...ولی کانفیکش یه کم پایین به نظر میاد.
روزهای اول تا 2.5 ساعت نگه میداشت...الان دقیقآ 1 ماه و 10 روز دیگه گارانتی داره...تعویض باتری چقدر هزینه داره و باتریش روز اول چقدر شارژ نگه میداشت؟
گارانتیش با توجه به گذشت از زمان تایپیک چقدر مونده؟