• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یا تعویض هدیونیت در حد آک PIONEER DEH-P5100

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamidr15

Registered User
لایک‌ها
136
سلام آيت جان.فقط ميتونم بگم كاملا داري اشتباه ميكني.نميدونم چرا داري اين كار رو ميكني؟!!!!!كاملا برام جاي سوال هست؟؟؟؟:blink:.شما با وسواس تمام قطعات رو جمع كردي اونم اين قطعات،اما داري راحت از دستشون ميدي.اگر مشكل مالي داري بحثش جداس ولي......
شك نكن اگر پول داشتم خودم ازت ميخريدم. مخصوصا ماسكوني و كامپوننت رو.
دوستان جنسهاي آقا آيت كاملا نو هستن،حتي ميتونم بگم آمپ،1073 و كامپوننتشون هنوز برك اين نشده.هركسي بخره برد كرده.

ayat_7216

Registered User
لایک‌ها
282
حيف پول ندارم وگرنه
اين پخشو خيلي دوس دارم.
خوشگله
http://forum.persiantools.com/t445866.html

خوب بفروشي
قابل دار نیست داداش.
ممنون

دادا بعضی قیمتها تند هستن

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
عزیز جان سیستم کلا بیست روز هم کار نکرده اگر تنده شرمنده کمتر از این نمیفروشمشون.

سلام
قیمت پخش
سلام داداش اولا قابل دار نیست.دوما متاسفانه پخش رو نمیفروشم.

آر سی ها رو خریدارم ولی قیمت بالاست ، مانستر نوش 40 تومن هست شما 2 تاش رو زدید 100!
شرمندم درسته پول لازمم اما مفت نمیفروشمش.جنس اصلی و سری اولا.

سلام آيت جان.فقط ميتونم بگم كاملا داري اشتباه ميكني.نميدونم چرا داري اين كار رو ميكني؟!!!!!كاملا برام جاي سوال هست؟؟؟؟:blink:.شما با وسواس تمام قطعات رو جمع كردي اونم اين قطعات،اما داري راحت از دستشون ميدي.اگر مشكل مالي داري بحثش جداس ولي......
شك نكن اگر پول داشتم خودم ازت ميخريدم. مخصوصا ماسكوني و كامپوننت رو.
دوستان جنسهاي آقا آيت كاملا نو هستن،حتي ميتونم بگم آمپ،1073 و كامپوننتشون هنوز برك اين نشده.هركسي بخره برد كرده.
سلام داداش حمید عزیز.اولا از همه فقط میتونم بگم دستتون درد نکنه جزاک الله خیرا واقعا ازتون ممنونم.از لحاظ سیستم که واقعا میتونم بگم تو شهرمون دماوند یا بهتر بگم(شرق تهران)سیستمم تکه چه کیفیت چه قدرت.من با این سیستم ولم روی 7 وقتی آمپ هارو تنظیم کردم صدای دزدگیر ماشینی که 3-4 متر ازم فاصله داشت رو در آوردم.:Dاما خوب د انشگاه داره شروع میشه و باید برگردم سنندج از طرفی هم یک مقدار پول بدهکارم از طرفی هم اگر سیستم اینجا باشه فقط خاک میخوره.:eek:
اگر با این ضرری که دارم میدم فروش بره میفروشمش که قرضهام رو بدم اگر هم نه نمیفروشمش.
بازم از شما ممنونم.

salam dada GHeymat pakhsh chande?
سلام متاسفانه پخش رو نمیفروشم.

Last edited:

ayat_7216

Registered User
لایک‌ها
282
من قربون امپیلی ماسکونیت بشم
این چه حرفیه دادا آمپلی ماسکونی که هیچ کل سیستم فدای یه تار موی دوست عزیزی چون شما.قابل دار نیست.!

اینم شمارمه کاری داشتید در خدمتم.09192053516
در پناه حق.

Last edited:

ayat_7216

Registered User
لایک‌ها
282
قیمت های جدید و فروش فوری!!!
برای چند تا قطعه هم مشتری دارم ولی ترحیحا با هم یکجا فروخته میشه.مناسب کسایی که جنس نو و در حد آک میخوان اما ارزون.!!

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
من نکرتم ایشالاه خوب بفروشی متاسفانه کسی نمیدونه و ارزش قطعات شمارو نمیدونه
راسی حمید جون خیلی میخوامت

sweetferry

Registered User
لایک‌ها
7
سلام داداش...من نمیخوام تو سر مال بزنم ولی سیستم صوتی وقتی دست دو میشه خیلی بیشتر از این حدی که شما قیمت زدی ازش کم میشه خودت هم میدونی.....حتی یه روز کار کنه....
حالا شما میگی 20 روز کار کرده بازم حداقل 20یا30 درصد ازش کم میشه(مخصوصا باند و کامپ) نسبت به قیمت نو... باند dls1073 و امپت رو با هم میخوام...اگر باهام کنار بیای کامپ رو هم میخوام البته با توییتر خراب نه!
قیمتامو پ خ میکنم

amess

Registered User
لایک‌ها
61
من نکرتم ایشالاه خوب بفروشی متاسفانه کسی نمیدونه و ارزش قطعات شمارو نمیدونه
راسی حمید جون خیلی میخوامت

داداش همه ارزششو که میدونن ولی خب تقریبا یه خرج بالا میخواد دیگه...واسه همین خریدار کمه

ayat_7216

Registered User
لایک‌ها
282
سلام داداش...من نمیخوام تو سر مال بزنم ولی سیستم صوتی وقتی دست دو میشه خیلی بیشتر از این حدی که شما قیمت زدی ازش کم میشه خودت هم میدونی.....حتی یه روز کار کنه....
حالا شما میگی 20 روز کار کرده بازم حداقل 20یا30 درصد ازش کم میشه(مخصوصا باند و کامپ) نسبت به قیمت نو... باند dls1073 و امپت رو با هم میخوام...اگر باهام کنار بیای کامپ رو هم میخوام البته با توییتر خراب نه!
قیمتامو پ خ میکنم
پخ شد دوست عزیز

پخش چند؟؟؟
پ.خ کن
شرمنده داداش پخش فروشی نیست.

Last edited:

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
برادر قیمت پخشتونو نزدید
لطفا برام پ خ کنید

ayat_7216

Registered User
لایک‌ها
282
دوستان با لب تاپ های کانفیگ بالا هم تویض دارم مخصوصا msi ge70 با گوشی هی ساسونگ گلکسی اس 4 و اچ تی سی وان 64 گیگ هم تعویض میکنم.!!

فروش فوری کل سیستم به مبلغ 3400000 نقدی فقطو فقط تا فردا ظهر.چک کارمندی 1 ماهه هم قبول میکنم 3.5 میلیون.

Last edited:

ayat_7216

Registered User
لایک‌ها
282
دوستان با لب تاپ های کانفیگ بالا هم تویض دارم مخصوصا msi ge70 با گوشی هی ساسونگ گلکسی اس 4 و اچ تی سی وان 64 گیگ هم تعویض میکنم.!!

فروش فوری کل سیستم به مبلغ 3400000 نقدی فقطو فقط تا فردا ظهر.چک کارمندی 1 ماهه هم قبول میکنم 3.5 میلیون.
شماره تماس 09192053516

فروش فقط تا امروز ظهر با این قیمت.

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا