foadnnsj
Registered User
قيمت خوبه خوب بفروشي
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk
Last edited:
شما که خودتون تاپیک دارید . این حرکت واقعا زشته و جدیدا داره تو پی تی باب میشه - لطفا تصحیح کنید ..........
درود علیرضا جان ، خواستم بهت بگم که اگه اسمارت فون دیگه ای جز این نداری زیاد رو نوت حساب نکن. چون نوت رو واقعاً نمیتونی با گوشی مقایسه کنی و اصلاً هم نمیتونی مثل یه گوشی باهاش کار کنی. منم اولش خیلی جذب نوت شدم ، وخیلی دوست داشتم که s pen اش رو امتحان کنم ، ولی طی 3-4 روز کامل از نوت زده شدم و دیدم که واقعاً اون کاربردی رو که ازش انتظار داشتم رو نداره. s pen اش هم اون دقت و سرعتی که میخواستم رو نداشت ، (یا شایدم دستگاه من یکم پن کندی داشت). اگه میخوای نوت بگیری حتماً یه گوشی در کنارش داشته باش ، و روی نوت به عنوان یه تبلت حساب کن ، نه گوشی. پیروز باشی
پ.ن : البته خیلی دستگاه قوی و کاملیه ، ولی اول و آخرش گوشی نمیشه
به جناب onyx - کم پیدایی - قدیما خیلی بیشتر از اینا میدیدمت
والا خیلی دلم میخواد یه مدت دستم باشه ببینم چیه این گوشی - من که کلا بیشتر از چند ماه گوشی رو نگه نمیدارم - خیلی از دوستان دیگه هم نظر شما رو داشتن
فعلا با گوشیم مشکلی ندارم فقط هر از چند گاهی حس تنوع طلبیم منو تحریک میکنه که عوضش کنم
خوشحال میشم بیشتر از نظراتت استفاده کنم
آقا هنوز بابت اون امتیازی که حقتون بود و بهتون ندادم به فکرش میوفتم شرمنده میشم - هر چند شما اصلا به روی من نیاوردین ولی ...
موفق باشی