• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

..... فروش یا تعویض HTC EVO 3D در حد با گارانتی .....

foadnnsj

Registered User
لایک‌ها
232
شما که خودتون تاپیک دارید . این حرکت واقعا زشته و جدیدا داره تو پی تی باب میشه - لطفا تصحیح کنید ..........

اقا شرمنده.تصحيح شد

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
درود علیرضا جان ، خواستم بهت بگم که اگه اسمارت فون دیگه ای جز این نداری زیاد رو نوت حساب نکن. چون نوت رو واقعاً نمیتونی با گوشی مقایسه کنی و اصلاً هم نمیتونی مثل یه گوشی باهاش کار کنی. منم اولش خیلی جذب نوت شدم ، وخیلی دوست داشتم که s pen اش رو امتحان کنم ، ولی طی 3-4 روز کامل از نوت زده شدم و دیدم که واقعاً اون کاربردی رو که ازش انتظار داشتم رو نداره. s pen اش هم اون دقت و سرعتی که میخواستم رو نداشت ، (یا شایدم دستگاه من یکم پن کندی داشت). اگه میخوای نوت بگیری حتماً یه گوشی در کنارش داشته باش ، و روی نوت به عنوان یه تبلت حساب کن ، نه گوشی. پیروز باشی ;)

پ.ن : البته خیلی دستگاه قوی و کاملیه ، ولی اول و آخرش گوشی نمیشه;)

satern

Registered User
لایک‌ها
9
درود علیرضا جان ، خواستم بهت بگم که اگه اسمارت فون دیگه ای جز این نداری زیاد رو نوت حساب نکن. چون نوت رو واقعاً نمیتونی با گوشی مقایسه کنی و اصلاً هم نمیتونی مثل یه گوشی باهاش کار کنی. منم اولش خیلی جذب نوت شدم ، وخیلی دوست داشتم که s pen اش رو امتحان کنم ، ولی طی 3-4 روز کامل از نوت زده شدم و دیدم که واقعاً اون کاربردی رو که ازش انتظار داشتم رو نداره. s pen اش هم اون دقت و سرعتی که میخواستم رو نداشت ، (یا شایدم دستگاه من یکم پن کندی داشت). اگه میخوای نوت بگیری حتماً یه گوشی در کنارش داشته باش ، و روی نوت به عنوان یه تبلت حساب کن ، نه گوشی. پیروز باشی ;)

پ.ن : البته خیلی دستگاه قوی و کاملیه ، ولی اول و آخرش گوشی نمیشه;)

به جناب onyx - کم پیدایی - قدیما خیلی بیشتر از اینا میدیدمت
والا خیلی دلم میخواد یه مدت دستم باشه ببینم چیه این گوشی - من که کلا بیشتر از چند ماه گوشی رو نگه نمیدارم - خیلی از دوستان دیگه هم نظر شما رو داشتن
فعلا با گوشیم مشکلی ندارم فقط هر از چند گاهی حس تنوع طلبیم منو تحریک میکنه که عوضش کنم :D
خوشحال میشم بیشتر از نظراتت استفاده کنم
آقا هنوز بابت اون امتیازی که حقتون بود و بهتون ندادم به فکرش میوفتم شرمنده میشم - هر چند شما اصلا به روی من نیاوردین ولی ...
موفق باشی

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
به جناب onyx - کم پیدایی - قدیما خیلی بیشتر از اینا میدیدمت
والا خیلی دلم میخواد یه مدت دستم باشه ببینم چیه این گوشی - من که کلا بیشتر از چند ماه گوشی رو نگه نمیدارم - خیلی از دوستان دیگه هم نظر شما رو داشتن
فعلا با گوشیم مشکلی ندارم فقط هر از چند گاهی حس تنوع طلبیم منو تحریک میکنه که عوضش کنم :D
خوشحال میشم بیشتر از نظراتت استفاده کنم
آقا هنوز بابت اون امتیازی که حقتون بود و بهتون ندادم به فکرش میوفتم شرمنده میشم - هر چند شما اصلا به روی من نیاوردین ولی ...
موفق باشی

والا هم یکم کارم سنگینتر شده و درگیرم کرده ، هم با وضع اقتصادی فعلی نه دل و دماغی برای گوشی بازی میمونه ، نه به ضرر چند برابر شده اش میارزه.

در خدمتت هستم علیرضا جان ، سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم.;)

امتیاز که ارزشی نداره دوست گلم ، همینکه از خریدت راضی بودی برای من یه دنیا ارزش داشت. پیروز باشی ;)

satern

Registered User
لایک‌ها
9
برو بالا که دارم از فروشش پشیمون میشم کم کم :cool:

بالا