• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یا تعویض iPhone 4S 64GB White

sepehr5768

Registered User
لایک‌ها
56
اس ۳ ویتنام دارم میزنی؟

Karmin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
استاد این اطلاعات رو از کجا میارید شما؟
اولا از کجا می دونی که نمیاد ؟؟؟
دوما من هم نگفتم حتما میاد ،گفتم احتمالا میاد !!!
بیا بزن !
چوبی چیزی بدم خدمتت !؟

hassan.m

Registered User
لایک‌ها
984
دوستان چندتا نکته رو لازمه که بگم.
اولا گوشی قابل هیچ کدوم از شمارو نداره ولی تورو خدا با قیمت هایی که میدین به شعور آدم توهین نکنین.!
طرف زنگ زده میگه 250 سر میدم با آیفون 4 32گیگ عوض میکنم.!!!! آخه خداوکیلی مغز خر خوردم که به خاطر 250 تومن 4اس 64 رو با 4 عوض کنم؟؟؟!!!!
یکی دیگه زنگ زده خدا شاهده از سر سفره 2بار پا شدم رفتم جواب تلفنشو دادم 15 دقیقه صحبت کردیم واسه تعویض سر 500 تومن توافق کردیم بعد از 1ساعت اس داده میگه من 200 تومن بیشتر ندارم.!!!!
یکی اس ام اس داده میگه با 4اس 32 گیگ عوض میکنم 90تومن سر میدم.!!! آخه من چی بگم؟؟؟!!!!
حالا پیشنهادای توی پی تی رو نمیگم.!!!!

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
با یدونه 4 32 گیگ آنلاک فکتوری بدون جعبه( که خیلی تمییز نیست ولی تا حالا تعمییر نشده و دست نخوردهو بهت فاکتور شرکتمو میدم مهر هم میزنم 2 ساله دارم استفاده میکنم و ناراحت نباش از اونور اومده و جعبه نداره )
تعویض داری ؟ چقدر سر بدم؟
راستی سلام:D

hassan.m

Registered User
لایک‌ها
984
با یدونه 4 32 گیگ آنلاک فکتوری بدون جعبه( که خیلی تمییز نیست ولی تا حالا تعمییر نشده و دست نخوردهو بهت فاکتور شرکتمو میدم مهر هم میزنم 2 ساله دارم استفاده میکنم و ناراحت نباش از اونور اومده و جعبه نداره )
تعویض داری ؟ چقدر سر بدم؟
راستی سلام:D

سلام.نه ممنون.ترجيح ميدم تميز باشه و با كارتن.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

بالا