660 میخوامش ولی بالا غیرتن بزارین این مال من بشه خیلی تو کفشم یه ندا بد ه
rambo_jaky Registered User تاریخ عضویت 10 سپتامبر 2012 نوشتهها 1,870 لایکها 104 محل سکونت محل تولد 3 اکتبر 2012 #21 660 میخوامش ولی بالا غیرتن بزارین این مال من بشه خیلی تو کفشم یه ندا بد ه
A amminhp Registered User تاریخ عضویت 11 مارس 2012 نوشتهها 183 لایکها 0 3 اکتبر 2012 #22 یه گلکسی نکسوز دارم.تر و تمیزو تپل مپل :دی جدی خیلی تمییییزه. بدون سر سوزن خش وخط دو هفته کارکرد.با برچسب و گارد گریفین طوسی تیتانیوم. چقدر سر میدی؟؟
یه گلکسی نکسوز دارم.تر و تمیزو تپل مپل :دی جدی خیلی تمییییزه. بدون سر سوزن خش وخط دو هفته کارکرد.با برچسب و گارد گریفین طوسی تیتانیوم. چقدر سر میدی؟؟
rambo_jaky Registered User تاریخ عضویت 10 سپتامبر 2012 نوشتهها 1,870 لایکها 104 محل سکونت محل تولد 4 اکتبر 2012 #23 به نقل از amminhp : یه گلکسی نکسوز دارم.تر و تمیزو تپل مپل :دی جدی خیلی تمییییزه. بدون سر سوزن خش وخط دو هفته کارکرد.با برچسب و گارد گریفین طوسی تیتانیوم. چقدر سر میدی؟؟ کلیک کنید تا بازشود... دوست عزیز یه پست بالاتر رو بخون خحالتم خب چیزیه
به نقل از amminhp : یه گلکسی نکسوز دارم.تر و تمیزو تپل مپل :دی جدی خیلی تمییییزه. بدون سر سوزن خش وخط دو هفته کارکرد.با برچسب و گارد گریفین طوسی تیتانیوم. چقدر سر میدی؟؟ کلیک کنید تا بازشود... دوست عزیز یه پست بالاتر رو بخون خحالتم خب چیزیه
A amminhp Registered User تاریخ عضویت 11 مارس 2012 نوشتهها 183 لایکها 0 4 اکتبر 2012 #24 amaaaan az daste to به نقل از rambo_jaky : دوست عزیز یه پست بالاتر رو بخون خحالتم خب چیزیه کلیک کنید تا بازشود...
amaaaan az daste to به نقل از rambo_jaky : دوست عزیز یه پست بالاتر رو بخون خحالتم خب چیزیه کلیک کنید تا بازشود...
H hamed_korn Registered User تاریخ عضویت 3 آگوست 2012 نوشتهها 719 لایکها 18 محل سکونت Tehran 4 اکتبر 2012 #25 فروخته شد . با تشکر از مدیریت محترم و کاربران عزیز . تایپیک بسته شود.