alishadmehr
Registered User
سلام .
دامنه ای که در این تاپیک برای سایتهای دانلود مخصوصا دانلود خارجی فوق العاده عالی و مناسب است .
دانلودیتا همونطور که مشخص هست از دو کلمه دانلود و دیتا تشکیل شده و معنی خیلی جالبی دارد .
معنی دیتا که مشخصه به همه نوع فایل ( اطلاعات ) دیتا گفته میشه .
دانلودیتا دامنه ای با معنی ، تلفظ بسیار زیبا و تایپ راحت و آسان و بیاد ماندنی است .
سایت دانلودی که با دانلودیتا ایجاد میشه به راحتی میتونه هر چیزی رو پوشش بده .
نکته دیگه ای که باید خدمتتون عرض کنم ارزش بالای دامنه به خاطر معنی اون هست .
دامنه Downloaddata .com در سایت name.com به عنوان دامنه Premium برای فروش با قیمت 9270 دلار قرار داده شده ! ( تلفظ و تایپ برای دامنه ای که در اینجا برای فروش گذاشته شده بسیار راحت تر است تا این دامنه گران قیمت ! )
ضمن اینکه دامنه دانلود برای سایتهای خارجی خیلی سخت پیدا میشه ( به این خوبی فکر نمی کنم پیدا کنید به هیچ وجه ) .
منتظر پیشنهاداتتون برای این دامنه فوق العاده عالی و ارزشمند هستم .:blush:
موفق باشید .
دامنه ای که در این تاپیک برای سایتهای دانلود مخصوصا دانلود خارجی فوق العاده عالی و مناسب است .
Downloadata .com
دانلودیتا همونطور که مشخص هست از دو کلمه دانلود و دیتا تشکیل شده و معنی خیلی جالبی دارد .
معنی دیتا که مشخصه به همه نوع فایل ( اطلاعات ) دیتا گفته میشه .
دانلودیتا دامنه ای با معنی ، تلفظ بسیار زیبا و تایپ راحت و آسان و بیاد ماندنی است .
سایت دانلودی که با دانلودیتا ایجاد میشه به راحتی میتونه هر چیزی رو پوشش بده .
نکته دیگه ای که باید خدمتتون عرض کنم ارزش بالای دامنه به خاطر معنی اون هست .
دامنه Downloaddata .com در سایت name.com به عنوان دامنه Premium برای فروش با قیمت 9270 دلار قرار داده شده ! ( تلفظ و تایپ برای دامنه ای که در اینجا برای فروش گذاشته شده بسیار راحت تر است تا این دامنه گران قیمت ! )
ضمن اینکه دامنه دانلود برای سایتهای خارجی خیلی سخت پیدا میشه ( به این خوبی فکر نمی کنم پیدا کنید به هیچ وجه ) .
منتظر پیشنهاداتتون برای این دامنه فوق العاده عالی و ارزشمند هستم .:blush:
موفق باشید .