• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یا مزایده یک دامنه فوق العاده برای سایت دانلود خارجی

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
سلام .

دامنه ای که در این تاپیک برای سایتهای دانلود مخصوصا دانلود خارجی فوق العاده عالی و مناسب است .

Downloadata .com​

دانلودیتا همونطور که مشخص هست از دو کلمه دانلود و دیتا تشکیل شده و معنی خیلی جالبی دارد .

معنی دیتا که مشخصه به همه نوع فایل ( اطلاعات ) دیتا گفته میشه .

دانلودیتا دامنه ای با معنی ، تلفظ بسیار زیبا و تایپ راحت و آسان و بیاد ماندنی است .

سایت دانلودی که با دانلودیتا ایجاد میشه به راحتی میتونه هر چیزی رو پوشش بده .

نکته دیگه ای که باید خدمتتون عرض کنم ارزش بالای دامنه به خاطر معنی اون هست .

دامنه Downloaddata .com در سایت name.com به عنوان دامنه Premium برای فروش با قیمت 9270 دلار قرار داده شده ! ( تلفظ و تایپ برای دامنه ای که در اینجا برای فروش گذاشته شده بسیار راحت تر است تا این دامنه گران قیمت ! )

ضمن اینکه دامنه دانلود برای سایتهای خارجی خیلی سخت پیدا میشه ( به این خوبی فکر نمی کنم پیدا کنید به هیچ وجه ) .:rolleyes:

منتظر پیشنهاداتتون برای این دامنه فوق العاده عالی و ارزشمند هستم .:blush:

موفق باشید .

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
دامنه وارز انگلیسی به لیست اضافه شد .

enwarez .com​

En به معنی انگلیسی و Warez همه که معنی مشخصی دارد و در کل به معنی وارز انگلیسی است .

دامنه کوتاه با معنی و فوق العاده زیبا !

دامنه قبلا بر روی یک سایت بوده و مطالب و محتوای وارز و دانلود به زبان انگلیسی رو منتشر می کرده .

توی گوگل میتونید جستجو کنید و خیلی از فایلها رو ببینید که با پسورد این سایت بر روی آپلود سنتر های بزرگ قرار داده شده حتی در سایتهای فارسی هم چند مطلب از این سایت معرفی شده برای مثال در ترفندستان و چند سایت کوچیک و بزرگ فارسی دیگه ( که میتونم چند نمونه رو توی پیغام خصوصی بهتون نشون بدم البته با جستجو هم خودتون پیدا میکنید . )

منتظر پیشنهاداتتون در پیغام خصوصی هستم .

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
قیمت پایه؟

Last edited:

maziyar_hacker@

Registered User
لایک‌ها
10
اگه امکانش هست هول و هش قیمت پایه Downloadata رو بگین که آدم ببینه ارزش داره یا نه چون اینطور که شما گفتین فکر نکنم زیر 3-4 میلیون راضی بشین.

چون اینجور سایت ها رو وارزکار ها :f34r: میخرن که معمولآ کسی پیدا نمیشه که برای یک دامین دانلود همچین پولی بده

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
اگه امکانش هست هول و هش قیمت پایه Downloadata رو بگین که آدم ببینه ارزش داره یا نه چون اینطور که شما گفتین فکر نکنم زیر 3-4 میلیون راضی بشین.

چون اینجور سایت ها رو وارزکار ها :f34r: میخرن که معمولآ کسی پیدا نمیشه که برای یک دامین دانلود همچین پولی بده

دامنه دانلودیتا برای همه نوع سایت دانلود خوبه ( چه برنامه های اپن سورس و رایگان و چه وارز )

ارزش دامنه در همون حدی هست که شما گفتید .
اما توی این انجمن و حتی توی ایران انتظار خرید این دامنه رو با این قیمت ندارم . یک انگلیسی زبان خیلی بیشتر قدر این دامنه رو میدونه .
به عبارتی ایرانیها با همون میهن دانلود - وطن دانلود و ... بیشتر ارتباط برقرار میکنند !

روی پیشنهادات بالای 300 یا 400 تومان فکر میکنم .

موفق باشید .

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
اسپم ندید لطفا .

بعد نوشت : پستهای اسپمر حذف شد .

Last edited:
بالا