• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یا معاوضه SE Live With Walkman با Ray , Neo , iPod

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kingunivers

Registered User
لایک‌ها
37
قيمت آخر ؟برا فروش

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
دوست عزیزز تو دیجی کالا قیمت نوهاشون 16 ت اختلاف داره حالا چکار کنیم؟

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
رفیق شما ابن گوشی رو با کابل otg و مموری 16 کلاس 10 خریدی 360 . الان یک مقدار نا مفهوم نوشتی اگه خواستین می دم یعنی چی ؟
باید روشن باشه پیشنهاد دهنده چی دریافت می کنه الان شما گوشی + کابل otg + رم کلاس 10 پاتریوت 16 گیگ + رم 4 گبگ رو تحویل می دی 360 تومن مثال؟؟
یعد دو روز پیش تو تاپیک فروش اون دوستی که خریدی نوشتی گوشی دربافت شد همه جوره اوکی بود همینطوری الکی نوشتی ؟؟ الان اینجا می گی نرسیده دستم
چجوری اوکی بوده پس ؟؟ http://forum.persiantools.com/t245286-page2.html

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
شما پیشنهاد دادی ، منم شرایطم رو گفتم ، معاملمون نشد ، حالا باید بیای اینجا فروش یکی دیگه رو خراب کنی ؟ خیلی ممنون واقعا ، یکم شعور هم بد نیست بعضی موقع ها ، به شما ربطی داره که من این رو چند خریدم یا چی روش بوده یا رسیده به دستم یا نه ؟ بنده اینطور فکر نمی کنم ، حالا هم خیلی ممنون بابت خراب کردن تاپیک ، یکم شعور هم بد نیست

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
من نمی دونم این دوستان منظورشون از این کارا چیه ، ممنون از اینکه خودشیرینی کردین

رفیق صحبت خود شیرینی نیست . این چه طرز برخورده . شما جمله شرطی گذاشتی و نامفهوم معلوم نیست متعلقات دقیق چیه ؟
اگر خواستین می دم یعنی چی ؟ خود گوشی که آکش با گارانتی پارس کامتل 405 تومنه خونه پرش 320 می ارزه .
اون متعلقات هست که اهمیت داره شما دقیق شفاف سازی کن یه جای اینکه از الفاظ نامناسب استفاده کنی !

اینکه گفتی گوشی همه جوره اوکی هست الان بعد یه هفته می گی دستم نرسیده یعنی چی ؟ !!

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
شما پیشنهاد دادی ، منم شرایطم رو گفتم ، معاملمون نشد ، حالا باید بیای اینجا فروش یکی دیگه رو خراب کنی ؟ خیلی ممنون واقعا ، یکم شعور هم بد نیست بعضی موقع ها ، به شما ربطی داره که من این رو چند خریدم یا چی روش بوده یا رسیده به دستم یا نه ؟ بنده اینطور فکر نمی کنم ، حالا هم خیلی ممنون بابت خراب کردن تاپیک ، یکم شعور هم بد نیست

پس یه کی ربط داره دوست گرامی من . کجای این پرسش که دوست عزیزمتعلقات دقیق این گوشی چیه تاپبک خراب کردنه ؟؟!! دوست با شعور ینده !!
شما گوشی که هنوز وجود خارجی نداره و می گی به دستم نرسیده رو گذاشتی برای فروش

به جای حاشیه رفتن شفاف سازی کن . کسی که ریگی یه کفش نداره چرا باید با یک پرسش ساده اینطوری به .... بیفته ؟؟!!

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
جناب ، شما خریداری ؟ اگر آره پ.خ بده من بگم لوازم چیه ، اینکه به دست من رسیده یا نه ، و اینکه من با چی لوازمی و چند خریدم به شما دوست گرامی به هیچ وجه من الوجوه ربطی نداره ، رم 16 رو تصمیم گرفتم نگهدارم ، یه رم 4 گیگ هست اگر میخواین اون رو میدم ، اگرم نمی خواین هیچی ، فرق قیمت با رم و بی رم 10 تومنه ، تا الان هم بالاترین پیشنهاد 370 بدون رم بوده ، گوشی رو هم یکی از اقوام بنده تهران گرفته و تست کرده و چون این چندروزه سرش شلوغ بوده وقت نکرده بفرسته برای من ، الان متوجه شدین ؟ یا بازم توضیح بدم ؟ بده کار هم شدیم !

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
جناب ، شما خریداری ؟ اگر آره پ.خ بده من بگم لوازم چیه ، اینکه به دست من رسیده یا نه ، و اینکه من با چی لوازمی و چند خریدم به شما دوست گرامی به هیچ وجه من الوجوه ربطی نداره ، رم 16 رو تصمیم گرفتم نگهدارم ، یه رم 4 گیگ هست اگر میخواین اون رو میدم ، اگرم نمی خواین هیچی ، فرق قیمت با رم و بی رم 10 تومنه ، تا الان هم بالاترین پیشنهاد 370 بدون رم بوده ، گوشی رو هم یکی از اقوام بنده تهران گرفته و تست کرده و چون این چندروزه سرش شلوغ بوده وقت نکرده بفرسته برای من ، الان متوجه شدین ؟ یا بازم توضیح بدم ؟ بده کار هم شدیم !

نه عزیز یه همین زیبایی می تونستید از اول توضیح بدید . یادتون باشه که روی یوزرهای جدید حساسیت موقع خرید بیشتر هست .
موفق باشید .

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
داداش شوما یک فروشنده یا فروشگاه اینترنتی که بهش اطمینان دارید بگید قیمتا رو میبینیم من اختلاف قیمتشون رو بهتون سر میدم خوبه؟

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
ای خدااااااااااااااا :دی داداش غلط کردم ، خوبه ؟ بیخیاله ما شووووووووو ، آخه خداوکیلی مگه مریضم با فیت عوض کنم 10 تومن سر بگیرم ؟

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
فردا یکی از دوستان میرن برای دیدن گوشی ، مورد های تعویض : ایپاد 32 و 64 ، Neo - Neo V - Ray ، Arc ، Galaxy S - SL ، N8 و گوشی های تو این سبک و رنج قیمت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا