• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یدک آمریکایی فیوژن پروگلاید پاور (original)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
ما هر نمونه اش رو گرفتیم اون رنگ سبزی هست بالای تیغه که سفید شد یعنی باید بزاریش کنار
من که به این فریز کردن و این حرف ها هم اعتقادی ندارم و ماهیانه حداقلش یکی دو تا فیوژن پاور مصرف می کنم

saeid.saki

Registered User
لایک‌ها
27
ما هر نمونه اش رو گرفتیم اون رنگ سبزی هست بالای تیغه که سفید شد یعنی باید بزاریش کنار
من که به این فریز کردن و این حرف ها هم اعتقادی ندارم و ماهیانه حداقلش یکی دو تا فیوژن پاور مصرف می کنم
احتمال زیاد تیغه هاتون fake هستن.. این تیغه ها از آمریکا مسافر اورده و با مصرف هر روز ماندگاری و کیفیت بسیار بالایی داره و از آلمانیش به مراتب باکیفیت تره

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
احتمال زیاد تیغه هاتون fake هستن.. این تیغه ها از آمریکا مسافر اورده و با مصرف هر روز ماندگاری و کیفیت بسیار بالایی داره و از آلمانیش به مراتب باکیفیت تره
ژیلت که کلا آلمانی هست این آمریکایی روی بسته من هم که بارکد می زنی مال کلمبیا هست که فکر کنم قاره آمریکا میشه
بسته فیوژن شش تایی پاور
در کل اون صابون سبز رنگ وقتی سفید بشه یعنی تیغه دیگه عمر خودش رو کرده این چیزی هست که من اطلاع دارم

saeid.saki

Registered User
لایک‌ها
27
ژیلت برند آمریکایی هست
ژیلت که کلا آلمانی هست این آمریکایی روی بسته من هم که بارکد می زنی مال کلمبیا هست که فکر کنم قاره آمریکا میشه
بسته فیوژن شش تایی پاور
در کل اون صابون سبز رنگ وقتی سفید بشه یعنی تیغه دیگه عمر خودش رو کرده این چیزی هست که من اطلاع دارم
ژیلت برند آمریکاییه و تمام ژیلتهایی که ساخت کشوری بجز ایالات متحده هستند تحت لیسانس ژیلت آمریکا کار میکنند من جمله آلمان

saeid.saki

Registered User
لایک‌ها
27
آپدیت: پک چهارتایی ژیلت پروگلاید پاور اصل ساخت ایالات متحده آمریکا فقط 75 هزار تومن تقدیم میشه

saeid.saki

Registered User
لایک‌ها
27
ژیلت
فیوژن
پروگلاید
GILLETTE
FUSION
PROGLIDE

saeid.saki

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان کسی بخواد کل پک به قیمت 230 هزار تومن بفروش میرسه... یعنی حدود ۱۳ درصد تخفیف نسبت به خرید چهارتایی

saeid.saki

Registered User
لایک‌ها
27
واقعا دیگه قیمت از نظر سود به کف رسوندم.. کل پک رو دویست و سی تقدیم خریدار میکنم... از نظر دونه ای میفته ۱۶ تومن و پکی حدود ۶۵ تومن... البته فقط بصورت پک کامل 230 فروخته میشه و دونه ای همون قیمت قبله

saeid.saki

Registered User
لایک‌ها
27
الان مصری هاشو 65 تومن میدن و آلمانی هارو.. واقعا اگه کسی خریدار باشه میدونه چقدر ارزش داره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا