• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یه خط رند 0912 نیاز به پول دارم میفروشم فوری رند رند رند

hamed_re

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
قیمت آخرت رو می فرستی؟

peyman92

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان تا 500 مشتری داشته الان اگر کسی بخواد توی این دوروز فقط میفروشم

دوست عزیز شما اولا خط بندرو مغازه بیشتر از این حرفا خواسته دوما شما مشابه خط منو گزاشای 2 ملیون 300 هزار تومن تازه کد 8 رو بعد من اینو بدم 380 تومن به شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انصاف هم خوب چیزی هستش
خط تهران باشه تا 380 خریدارم....

Last edited:

arash31

Registered User
لایک‌ها
55

دوست عزیز شما اولا خط بندرو مغازه بیشتر از این حرفا خواسته دوما شما مشابه خط منو گزاشای 2 ملیون 300 هزار تومن تازه کد 8 رو بعد من اینو بدم 380 تومن به شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انصاف هم خوب چیزی هستش

من اصلا مشابه خط شما رو ندارم ... میشه بفرمایید کجاست ؟؟؟اگه منظورت 8806602 تو هست که اولا جفت جفت ابتدا از هر 3 شماره هست نه بر خلاف خط شما که جفت جفتش از عدد دوم هر 3 شماره شروع میشه ... آی دی کالر خط ات رو هم مقایسه کن با شماره های من در ضمن خط صفر و خط کارکرده خیلی تفاوتشه ... اینم در نظر بگیر که یک عدد یا یک شماره مییتونه کلی قیمت رو بالا و پایین کنه ... من هم بر مبنای حرف خودت که بالای نظر من نوشتی 380 مشتری داشته بهت قیمت دادم در ضمن شما مختاری هر قیمتی بخوای بدی منم به عنوان خریدار فکر کنم اجازه داشته باشم قیمت پیشنهادی مو بگم ... امیدوارم خوب بفروشی

peyman92

Registered User
لایک‌ها
0

انصاف هم خوب چیزی هستش

من پخ کرد جوتلتونو درست نییت اقلی عزیز با قیمن الکی تایک دیگران رو لهم بریزید منم دریته بیام قیمت چزت بدم شما کد 8 شما تازه شمارشمخ وب نبیا 2 ملیون تومنه کد هفت من چون کار کردست انقدر افت مرده که زیرر قیمت مغازه ق قمیت دادین

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
قیمتی که فروشنده هستی رو پ خ کن

حال و حوصله ادا اطوار هم ندارم

یا میگم آره یا میگم نه

peyman92

Registered User
لایک‌ها
0
قیمتی که فروشنده هستی رو پ خ کن

حال و حوصله ادا اطوار هم ندارم

یا میگم آره یا میگم نه[/QUOT
سلام بنده هم حوصله ندارم یکمم موادب تر بهتره ادا اطفار لفظ قشنگی نیست برای کسی که نمیشتاسیدش

بالا