• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یه ماشین خاص و کلاسیک

mobin_v8

Registered User
لایک‌ها
24
اقا راست میگه دیگه این پ.خ بازیا چیه دیگه :blink:

بیا این قایق رو 8 میلیون بده به من
پولاتو جمع کن تو ترشحات مغزیت قایق بازی کن. تو ذهن لگنت اب بریز واسه قایقا:lol:. دوستان محترم تو پخ قیمت داده شد بهشون. اسپمرای عزیزم بشینن تا پخ بیاد

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
پولاتو جمع کن تو ترشحات مغزیت قایق بازی کن. تو ذهن لگنت اب بریز واسه قایقا:lol:. دوستان محترم تو پخ قیمت داده شد بهشون. اسپمرای عزیزم بشینن تا پخ بیاد

:lol: ای چه کیف داره این امریکایی سوارا رو اذیت کنی زود جوش میارن . منو اسپمر خطاب نکن خواستم یکم مزاح کنم باهات خودم عشق ماشین امریکایی هستم هر چند که ایمپالا رو دوست دارم اما عشقم کامارو و مونت کارلویه :happy: من همیشه اینایی که ایمپالا دارنو اینطور اذیت میکنم یا به ماشینشون میگم قایق یا میگم ماشینت متری چند :lol:

در کل ماشین روپا و سالمی بنظر میاد اون 8 تا هم شوخی بود
در ضمن قیمت هم پ.خ نکن چون با قیمتی که میخوای بگی میرم یه کامارو میگیرم :happy:
خوب بفروشی

mobin_v8

Registered User
لایک‌ها
24
:lol: ای چه کیف داره این امریکایی سوارا رو اذیت کنی زود جوش میارن . منو اسپمر خطاب نکن خواستم یکم مزاح کنم باهات خودم عشق ماشین امریکایی هستم هر چند که ایمپالا رو دوست دارم اما عشقم کامارو و مونت کارلویه :happy: من همیشه اینایی که ایمپالا دارنو اینطور اذیت میکنم یا به ماشینشون میگم قایق یا میگم ماشینت متری چند :lol:

در کل ماشین روپا و سالمی بنظر میاد اون 8 تا هم شوخی بود
در ضمن قیمت هم پ.خ نکن چون با قیمتی که میخوای بگی میرم یه کامارو میگیرم :happy:
خوب بفروشی
مخلص امریکایی سوار و امریکن دوستم هستیم. کامارو بازی یه عشقیه. سدان بازیم یه عشق دیگه. پونتیاک زرد داشتم پارسال همینجا اگهیش کردم. یادش گرامیییییییییییییییییی:cigar:

mobin_v8

Registered User
لایک‌ها
24
uppppppppppp.takhfif ham dade mishe.nesbat be ghymate elam shode be kharidare vaghei

Rock_lp_lb

Registered User
لایک‌ها
88
داداش قيمت و ميگي؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
مبین جان هنوز داریش؟ این کاپریس ها قیافه ای مختلف دارن درسته؟ بعضی هاشون خیلی فرق داره مخصوصا این شیشه عقب

mobin_v8

Registered User
لایک‌ها
24
سلام سعيد جان بله دارمش. اره متفاوتن.

بالا