• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یکدستگاه شارژر بالانسر باطری پولیمری

hepta_pc

Registered User
لایک‌ها
1,084
همچنان موجود+امکان معاوضه با موارد پیشنهادی+پیشنهاد قیمت آزاد

hepta_pc

Registered User
لایک‌ها
1,084
با کیس گیمینگ و یا کولر پردازنده و یا قطعات pc تعویض دارم.تخفیف خوبی هم میدم چون کاملا واسم بدون استفادست.اگه مورد دیگه ای جز این موارد هم دارین پیشنهاد بدین روش فکر میکنم

hepta_pc

Registered User
لایک‌ها
1,084
آپ
دوستان از اون جایی که بنده کاربرد دقیق از این دیوایس رو نمیدونم اگه دوستان نظری دارند لطفا همینجا عنوان کنند.ضمنا پیشنهاد قیمت هم آزاده و تعویض هم با قطعات pc ٬ smart watch 2 sony ٬ اسپیکر ایستاده ٬هارد ssd یا از این دست وسایل دارم

Mahmoodb1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آپ
دوستان از اون جایی که بنده کاربرد دقیق از این دیوایس رو نمیدونم اگه دوستان نظری دارند لطفا همینجا عنوان کنند.ضمنا پیشنهاد قیمت هم آزاده و تعویض هم با قطعات pc ٬ smart watch 2 sony ٬ اسپیکر ایستاده ٬هارد ssd یا از این دست وسایل دارم
سلام اگه موجود هست لطفا تماس بگیرید با این شماره ۰۹۱۵۴۴۹۷۹۳۶

Mahmoodb1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام قیمت اخرش چنده ؟ کف قیمت چند ؟؟

Last edited:

hepta_pc

Registered User
لایک‌ها
1,084
والا بنده قیمت دقیقی ازش ندارم ولی با توجه به تحقیقی که کردم قیمتش تو لینک های خارجی رو با ذکر منبع تو پست اول اوردم ولی قیمت در مجموع پیشنهادی هستش.لطفا با در نظر گرفتن پست اول و کارکرد دستگاه پیشنهاد بدین.ممنون

hepta_pc

Registered User
لایک‌ها
1,084
@hepta_pc سلام دوست عزیز موجوده ؟ 09151105066
درود.خیر عزیز مدت ها پیش به جناب بلبلی فروخته شد.اگه نیازش دارین پیشنهادتونو خصوصی کنم تا باهاشون مطرح کنم و در صورت عدم نیاز ایشون به دستگاه واسه شما برش دارم

بالا