n550
Registered User
up.................................
سلام دوستان دیروز قیمت کردم قیمتا به این شکل هستش ما با بلوری و گارانتی دار رو 2.670.000 بود و بدون گارانتی و بدون بلوری 2.460.000 تومان.این قیمتها دقیق و درست هستن از پاساژ رضا و مجتمع پایتخت زیرورو کردم این قیمتها رو گرفتم.......در ضمن اگر اگر موجود داشته باشن.یکی هم موحود داشت با گارانتی و بدون بلوری میگفت 2.700...........................حالا دوستان نظراتشون رو بدن...حلال واری و خدایش تنها دلیل فروشم خرید یه ایسوس g74sx هستش.همین با گوشی آیفون 4اس 64 گیگ پارت نامبر امریکا هم چنج میکنم....
من همین مدل الان دستمه دارم باهاش تایپ میکنم....
لپ تاپ فوق العاده عالی و باحالیه.... 2ماه پیش خریدمش 1.5
فقط تو بعضیهاش کارت گرافیک nVidia که کارت گرافیک اصلیشه مشکل داره .... آخه 2تا کارت گرافیک همزمان داره سیستم اوپتیموس....
من فقط دارم از گرافیک فرعیش استفاده میکنم Intel HD 3000 داره....
Re: Dell XPS 15 (L502X) Windows 7 64 bit with Nvidia GT 540M Constantly Freezing / Crashing - Laptop Video Forum - Laptop - Dell Community
Dell xps 15 l502x crashes /freezes on gaming - Laptop Video Forum - Laptop - Dell Community
حضوری بخرید و یه نرم افزار Video Stability Test نصب کنید.....
من همین مدل الان دستمه دارم باهاش تایپ میکنم....
لپ تاپ فوق العاده عالی و باحالیه.... 2ماه پیش خریدمش 1.5
فقط تو بعضیهاش کارت گرافیک nVidia که کارت گرافیک اصلیشه مشکل داره .... آخه 2تا کارت گرافیک همزمان داره سیستم اوپتیموس....
من فقط دارم از گرافیک فرعیش استفاده میکنم Intel HD 3000 داره....
Re: Dell XPS 15 (L502X) Windows 7 64 bit with Nvidia GT 540M Constantly Freezing / Crashing - Laptop Video Forum - Laptop - Dell Community
Dell xps 15 l502x crashes /freezes on gaming - Laptop Video Forum - Laptop - Dell Community
حضوری بخرید و یه نرم افزار Video Stability Test نصب کنید.....
ببخشید کسی از شما نظر خواست که روی سیستم مردم عیب بزاری؟؟؟؟بلد نیستی با دستگاه کار کنی و نمیدونی چی به چیه چرا قضاوت میکنی؟؟؟ایشون چشم داره عقلم داره مگه لب تاپ من ایرادی داره که لخوام به یه بنده خدایی بفروشمش؟هان؟این سیستمای گرافیکی حالت اوتوماتیک داره خودش تشخیص میده که در چه زمانی از چه کارت کرافیکی استفاده کنه نه شما......در ضمن دوست من خیلی خودت رو ازار نده من به دستگاه هم ایمان دارم.ناراحتی بیخیال برو سراغ کسی دیگه.من که از اول تو تاپیکم علت فروش رو نوشتم.بهت تلفنی گفتم تا 1ماه هم بخوای بهت مهلت تست میدم.اینقدر از سلامت دستگاه مطمئنم......بازم میگم من 1ریال زیر 1.500 نمیدم.رفت رفت نرفت میدم به خواهر زادم یا برادر زادم.پولش آنچنان مهم نیست که بخواد بز خر بشه.1.500.000 آخرش کمتر نمیدم چون دارید یه دستگاه در حد آکبند بدون ایراد میخرید.حالا من این رو 1تومان خریدم یا 100 تومان.قیمت روز بازار مهمه......