• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یکدستگاه موتورولا مدل EX119 دوسیم کارت .....

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
------------

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
قدیما هر کی پایه به بالا میداد میگفتن فعلا واسه شما ... اما انگار مدتیه عوض شده (شوخی) به دل نگیری برادر
چند مد نظرته که بیارزه واست؟

murizaki_2000

Registered User
لایک‌ها
17
قدیما هر کی پایه به بالا میداد میگفتن فعلا واسه شما ... اما انگار مدتیه عوض شده (شوخی) به دل نگیری برادر
چند مد نظرته که بیارزه واست؟

چاکرتیم .... نوشتم که...!!!

ACMilan 1899

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون .... اما بیشتر میارزه !!

دوست عزيز .... رفيق من ... ...فدات بشم ....نوكرتم ...
جان من اين دو تا نكته رو با عنايت ويژه مطالعه بفرما :
1- تو لينكي كه پست اول خودتون گذاشتي يه سري ديگه دوستان هستند كه 140 و 160 براي فروش قيمت گذاشتن...پس طبعاً 155 خيلي پرت و پلا نيست.

2-مگه خودتون ننوشتي قيمت پايه 150 !
وقتي كسي بالاتر از قيمت پايه پيشنهاد ميده كه نميگن : " ممنون...اما بيشتر ميارزه!!"
خوب هر قيمتي كه فكر ميكني ميارزه بزار قيمت پايه !!!!!!

murizaki_2000

Registered User
لایک‌ها
17
دوست عزيز .... رفيق من ... ...فدات بشم ....نوكرتم ...
جان من اين دو تا نكته رو با عنايت ويژه مطالعه بفرما :
1- تو لينكي كه پست اول خودتون گذاشتي يه سري ديگه دوستان هستند كه 140 و 160 براي فروش قيمت گذاشتن...پس طبعاً 155 خيلي پرت و پلا نيست.

2-مگه خودتون ننوشتي قيمت پايه 150 !
وقتي كسي بالاتر از قيمت پايه پيشنهاد ميده كه نميگن : " ممنون...اما بيشتر ميارزه!!"
خوب هر قيمتي كه فكر ميكني ميارزه بزار قيمت پايه !!!!!!

برادر من من که خیلی واضح نوشتم قیمت پایه 150 ، قیمت خارج از مزایده 175 ..... پس قیمت مد نظرم رو نوشتم !!! قیمت پایه معمولا" قیمتی هست که کمتر از اون نمیدن نه بیشترین قیمت مد نظر !!!!

ACMilan 1899

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر من من که خیلی واضح نوشتم قیمت پایه 150 ، قیمت خارج از مزایده 175 ..... پس قیمت مد نظرم رو نوشتم !!! قیمت پایه معمولا" قیمتی هست که کمتر از اون نمیدن نه بیشترین قیمت مد نظر !!!!

بله تعريفتون از قيمت پايه صحيحه ولي تو اين بحث اين تعريف كارايي سفسطه رو پيدا ميكنه!
وقتي ميگيد قيمت پايه 150 يعني اگه مشتري بالاتري نداشت حتي حاضريد به قيمت پايه يعني 150 هم بفروشيد ...چند تا از دوستان 150 پيشنهاد داده بودند و من بالاتر از اون يعني 155 پيشنهاد دادم...در اين جور مواقع (اگه فروش حالت مزايده داشته باشه كه به نظر ميرسه فروش شما چون هم قيمت پايه داره و هم قيمت خارج مزايده ،بصورت مزايده است) فروشنده ميگه تا اين لحظه بالاترين پيشنهاد فلان قدر ! نه اينكه بگه ممنون اما بيشتر ميارزه !! گوشي شما شايد قيمتش 300 تومن باشه ولي وقتي شما قيمت پايه ميذاري 150 يعني اگه پيشنهاد بالاتري نبود حاضري 150 هم بفروشي....اگه حاضر نيستي 155 بفروشي بايد قيمت پايه رو اصلاح كني و برسوني به حدي كه كمتر از اون حاضر نيستي بفروشي !! اين كه خيلي خيلي واضحه !
فكر ميكنم شما منظورت از قيمت خارج مزايده همون قيمت پايه است و اون 150 رو واسه خوشحالي من و ساير دوستان نوشتي!

murizaki_2000

Registered User
لایک‌ها
17
بله تعريفتون از قيمت پايه صحيحه ولي تو اين بحث اين تعريف كارايي سفسطه رو پيدا ميكنه!
وقتي ميگيد قيمت پايه 150 يعني اگه مشتري بالاتري نداشت حتي حاضريد به قيمت پايه يعني 150 هم بفروشيد ...چند تا از دوستان 150 پيشنهاد داده بودند و من بالاتر از اون يعني 155 پيشنهاد دادم...در اين جور مواقع (اگه فروش حالت مزايده داشته باشه كه به نظر ميرسه فروش شما چون هم قيمت پايه داره و هم قيمت خارج مزايده ،بصورت مزايده است) فروشنده ميگه تا اين لحظه بالاترين پيشنهاد فلان قدر ! نه اينكه بگه ممنون اما بيشتر ميارزه !! گوشي شما شايد قيمتش 300 تومن باشه ولي وقتي شما قيمت پايه ميذاري 150 يعني اگه پيشنهاد بالاتري نبود حاضري 150 هم بفروشي....اگه حاضر نيستي 155 بفروشي بايد قيمت پايه رو اصلاح كني و برسوني به حدي كه كمتر از اون حاضر نيستي بفروشي !! اين كه خيلي خيلي واضحه !
فكر ميكنم شما منظورت از قيمت خارج مزايده همون قيمت پايه است و اون 150 رو واسه خوشحالي من و ساير دوستان نوشتي!

فرمایشات شما هم صحیح ... ولی اگر دقت کرده باشید بنده هیچ بازه زمانی برای این مزایده تعیین نکردم !!! این بحث زمانی صحت پیدا می کنه که من بگم پایان مزایده فلان روز و در پایان اون روز به بالاترین قیمت پیشنهادی بفروشمش ...... ولی الان این خنجر زیر گلوی من نیست و من هر موقع به قیمت دلخواهم رسیدم یا نزدیک شدم می دمش بره .... شما یا دوستانی که عجله دارید می تونید زودتر پیشنهاد اون قیمت رو بدید ..... در غیر این صورت یا صبر کنید و یا از منبع دیگه خریداری کنید .....

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
جیگر منو چرا میخوای بفروشی اخه؟؟؟؟ خیلی گوشی ماهی هست .... اخ اخ دلم براش تنگ شده

saeid-2010

همکار بازارچه
لایک‌ها
68
160:cool:

murizaki_2000

Registered User
لایک‌ها
17
تایپیک خوابید لامصب ..... بیا بالا دیگه !!!

mihantejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از بهترین وب سایت هایی که میتونین اونجا به سرعت و با قیمت مناسب گوشی موبایلتونو با قیمت مناسب بفروشین سایت www.mihantejarat.com که هم خوب طراحی شده هم امکانات خیلی زیادی داره ... حتما بهش سر بزن

amir soltaani

Registered User
لایک‌ها
0
salam man ye htc chacha sefid darhade ak daram ke bedone karton va lavazem kado gereftam 6roz karkarde age mayel be taviz bodid khabar bedid 0938 349 7475

بالا