• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یکدستگاه HTC HD2

night_sky

Registered User
لایک‌ها
10
مرسی از اطلاع رسانی شما دوست عزیز .... پس صد رحمت به انصاف مغازه داران محترم علاءالدین !!! شما که سراغ داری با این قیمت تشریف ببرید و اونجا خرید کنید .... بنده زیر قیمت پایه نمیدم !!! اصلا" میخوام ترشی بندازم ...... مرد مومن فکرکردی ما از پشت کوه اومدیم و تاحالا علاءالدین نرفتیم ...... به خدا اگه بهت این قیمت میدادند تا حالا صد دفعه خریده بودی .....

قصد جسارت نداشتم شما مختاری هر قیتی بخوای روجنست بذاری

اون دوستمون touch hd هم هرقیمتی میخواد میتونه بذاره کیه که بخره اون گوشی الان دیگه بیشتر از 260نمیارزه اخرین قیمش توانجمن همین حدود فروش رفت اونوملاک نکن

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اون تاپیک رو هم که می گی 350 گذاشته کاری نداشته باش اون هم 270 یا 280 می فروشه. من دیروز تو علاءالدین قیمت کردم تمیزش رو می گفت برای فروش 400 خرید هم از 300 شروع میشد تا 330 البته 330 میگفت اگه تازه از جعبه در اومده بوده.

ار قیمت بچه ها ناراحت نشو این انجمن برای همینه که آدم بتونه یک کالایی رو به قیمت بهتر از بازار بخره و به قیمت بالاتر از بازار بفروشه.

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
حالا کاری به این تاپیک ندارم کلا تو بازارچه دقت کنید همه تاپیک ها مونده اکثرا هم کسی نخواسته و فقط بحث سر قیمت گذاری هست نه کسی می گه می خواهم نه کسی پیشنهاد قیمت داده
ده تا پست باید بخونی بعد یکی رو هوا گفته مثلا فلان قیمت می دی بعدش هم می ره پی کارش
کلا بحث ها اکثراً سر قیمت گوشی هست نه خود گوشی

Last edited:

motorola_g10

Registered User
لایک‌ها
28
حالا کاری به این تاپیک ندارم کلا تو بازارچه دقت کنید همه تاپیک ها مونده اکثرا هم کسی نخواسته و فقط بحث سر قیمت گذاری هست نه کسی می گه می خواهم نه کسی پیشنهاد قیمت داده
ده تا پست باید بخونی بعد یکی رو هوا گفته مثلا فلان قیمت می دی بعدش هم می ره پی کارش
کلا بحث ها اکثراً سر قیمت گوشی هست نه خود گوشی

دوست عزيز ما اگر دنبال قیمت گوشی نباشیم پس دنبال چی باشیم ؟؟؟

ما اصلا برای چی اومدیم گوشی دسته دوم بخریم ؟؟

چون مایه داریم ؟؟ پولمون اضافه هست ؟؟

چرا نمیریم سراغ علادین اکبند بگیریم ؟؟

ما اومدین اینجا که اول بحث کنیم سر قیمت به توافق رسیدم خیر وبرکه :lol: ... بعد میریم سراغ بقیه مطالب .. خود گوشی .. سیستم عامل واینا

resident2

Registered User
لایک‌ها
1
من نمیدونم وقتی فروشنده میزنه پایه 390 چرا باز بحث بی مورد میکنن دوستان کارشناس بزخری ؟!:rolleyes:

اگه کالای ایشون انقدر گرون هست پس اینهمه حرص و جوش و هجمه چند نفری جز بایکوت کردن و مستاصل کردن فروشنده(اگر فروشنده واقعا پول لازم باشه)چه معنی و هدفی می تونه داشته باشه؟:hmm:

کی میخواییم یه کم فرهنگ معامله یاد بگیریم؟

شرمنده از صاحب تاپیک بابت اسپم.:)

aminxo

Registered User
لایک‌ها
0
چی شد نظرت درباره 370 چیه اگه موافقی بگو
عجله دارم میخوام گوشی بگیرم

murizaki_2000

Registered User
لایک‌ها
17
خداییش یکی پیدا بشه و بزنه تو سر جنس حودتون خوشتون میاد ..... قیمت آک HD7 اونم 16 گیگ الان 460 تومنه به گفته این سایت
http://gooshi-bazar.com/products/mobile/htc.html

که البته تو علاءالدین پایین تر از اینه !!! شما آکه HD2 رو زیر 500 گیر آوردی من ازتون میخرم !!! رو چه حسابی من باید 100 تومن سر بدم ؟؟!!!! اراده کنم گوشیم رو تبدیل به HD7 می کنم ....!!! شما چی ؟؟؟ می تونید HD2 کنید گوشیتون رو ؟؟؟!!!

aminxo

Registered User
لایک‌ها
0
من میخوامش به شرط واریز پول بعد از ارسال

aminxo

Registered User
لایک‌ها
0
دمت گرم حالا که من قیمت پایه رو قبول کردم قیمت بردی بالاتر

korgrasol

Registered User
لایک‌ها
22
داداش قیمت اخر رو پ خ کن...

murizaki_2000

Registered User
لایک‌ها
17
آندروید رو که صد در صد می کشه .... روی وین 7 زیاد کار نکردم ... یه بار نصب کردم ، زیاد باهاش حال نکردم ... واسه همین دقیق نمی تونم بگم ولی تو موبایلستان می تونید در موردش تحقیق کنید .

ولی از نظر آندروید کامله کامله .....

kaftare_2pa

Registered User
لایک‌ها
1
پ.خ دادم.لطفا چک کنین.

اقا گوشیتون تایوانیه؟؟
اون نقاطی که روش هست رنگ رفتگی هست یا پود هست.؟؟

murizaki_2000

Registered User
لایک‌ها
17
بیرون از فروم به قیمت 420 تومن فروخته شد ................. فاتحه !!!

بالا