• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یکدستگاه New Ipad 16 Gig 4 G مشکی بسیار تمیز و کم کارکرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mhadih

Registered User
لایک‌ها
124
داداش فروشه یا تعویضم داری؟

iphonist

Registered User
لایک‌ها
11
داداش قیمتت با توجه به نوش که الان 1300 هست خوب و مناسبه...انشالا خوب بفروشیش...

قیمت روز : 1370 ...........
قابل توجه شما دوست گرامی و کارشناس بین المللی کشف جرم...
در ضمن من خودمم همین مدلو دارم..بخوام بفروشم زیر 1250 نمیدم و نیاز به بازار گرمی هم ندارم...
پست اولتو که خوندم گفتم دمش گرم بلاخره یه مرد پیدا شد اما دومی امیدمو به نا امیدی تبدیل کرد

احتمالا اگر شما الان دنبال خرید این دستگاه بودید میگفتید آقا قیمتت بالاست الان نوش1 میلیون همین بقالی سر کوچمون میفروشه و اما چون خودت مثل این دستگاه رو داری دوست داری با قیمت بالا فروش بره که خودتم بتونی بالا بفروشی

آی بدم میاااااااد

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

دوست عزیز نه کیف و نه محافظ به کارم میاد ( چون کیف اصلا برای دختر زیبا نیست و محافظ هم شکسته ) می تونی اون ها رو به قیمتی که دوست داری بفروشی
فقط و فقط ایپد خالی
اگر آیپد واقعا در حد هست و با اک مو نمی زنه قیمت اخرتو پخ کن.
موفق و موید باشید .

یا حق

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
پست اولتو که خوندم گفتم دمش گرم بلاخره یه مرد پیدا شد اما دومی امیدمو به نا امیدی تبدیل کرد

احتمالا اگر شما الان دنبال خرید این دستگاه بودید میگفتید آقا قیمتت بالاست الان نوش1 میلیون همین بقالی سر کوچمون میفروشه و اما چون خودت مثل این دستگاه رو داری دوست داری با قیمت بالا فروش بره که خودتم بتونی بالا بفروشی

آی بدم میاااااااد

دوست عزیز به شما هیچ ربطی نداره که من چه پستی میدم...بزار یکم آمارت بیاد بالا بعد شروع کن به نق زدن...چون تازه کاری بدون اینجا هر کی به کار خودش سرشو گرم میکنه...تو کار دیگران دخالت کردن ممنوعه..در صورت تکرار گزارش میشه...به کارای خودت برسی بهتره...

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30

آی بدم میاااااااد

به خاطر رضای خدا نیاید از این حرف ها بزنید
دوست عزیز مگه به این حرف هاست؟ هرکی قصد خرید داشته باشه قیمت نوشو می دونه چنده و از بازار می گیره بعد میاد از عقلش استفاده می کنه و یا می خره یا نمیخره

دوست عزیز به شما هیچ ربطی نداره که من چه پستی میدم...بزار یکم آمارت بیاد بالا بعد شروع کن به نق زدن...چون تازه کاری بدون اینجا هر کی به کار خودش سرشو گرم میکنه...تو کار دیگران دخالت کردن ممنوعه..در صورت تکرار گزارش میشه...به کارای خودت برسی بهتره...

سعید جان خون خودتو کثیف نکن حاجی ... تا بوده اینجوری بوده

درود

دوست عزیز نه کیف و نه محافظ به کارم میاد ( چون کیف اصلا برای دختر زیبا نیست و محافظ هم شکسته ) می تونی اون ها رو به قیمتی که دوست داری بفروشی
فقط و فقط ایپد خالی
اگر آیپد واقعا در حد هست و با اک مو نمی زنه قیمت اخرتو پخ کن.
موفق و موید باشید .

یا حق

فرستادم واستون دوست عزیز
یا علی

updateeee

boro bala

boro balaaaaaaaaa

Last edited:

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
بالا باش

دوست عزیز کاربر rmvb آیپد رو خواستن و طی صحبت هایی که باهاشون شده قراره تا عصر پول رو واریز کنند و فردا صبح براشون ارسال کنم....

upppppppppp

Last edited:

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
داداش اگر ممکنه آخرین قیمتی که جا داره واست رو پ خ کن

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
فروخته شد با کاربر محترم rmvb