داداش فروشه یا تعویضم داری؟
داداش قیمتت با توجه به نوش که الان 1300 هست خوب و مناسبه...انشالا خوب بفروشیش...
پست اولتو که خوندم گفتم دمش گرم بلاخره یه مرد پیدا شد اما دومی امیدمو به نا امیدی تبدیل کردقیمت روز : 1370 ...........
قابل توجه شما دوست گرامی و کارشناس بین المللی کشف جرم...
در ضمن من خودمم همین مدلو دارم..بخوام بفروشم زیر 1250 نمیدم و نیاز به بازار گرمی هم ندارم...
پست اولتو که خوندم گفتم دمش گرم بلاخره یه مرد پیدا شد اما دومی امیدمو به نا امیدی تبدیل کرد
احتمالا اگر شما الان دنبال خرید این دستگاه بودید میگفتید آقا قیمتت بالاست الان نوش1 میلیون همین بقالی سر کوچمون میفروشه و اما چون خودت مثل این دستگاه رو داری دوست داری با قیمت بالا فروش بره که خودتم بتونی بالا بفروشی
آی بدم میاااااااد
پست اولتو که خوندم گفتم دمش گرم بلاخره یه مرد پیدا شد اما دومی امیدمو به نا امیدی تبدیل کرد
احتمالا اگر شما الان دنبال خرید این دستگاه بودید میگفتید آقا قیمتت بالاست الان نوش1 میلیون همین بقالی سر کوچمون میفروشه و اما چون خودت مثل این دستگاه رو داری دوست داری با قیمت بالا فروش بره که خودتم بتونی بالا بفروشی
آی بدم میاااااااد
دوست عزیز به شما هیچ ربطی نداره که من چه پستی میدم...بزار یکم آمارت بیاد بالا بعد شروع کن به نق زدن...چون تازه کاری بدون اینجا هر کی به کار خودش سرشو گرم میکنه...تو کار دیگران دخالت کردن ممنوعه..در صورت تکرار گزارش میشه...به کارای خودت برسی بهتره...
درود
دوست عزیز نه کیف و نه محافظ به کارم میاد ( چون کیف اصلا برای دختر زیبا نیست و محافظ هم شکسته ) می تونی اون ها رو به قیمتی که دوست داری بفروشی
فقط و فقط ایپد خالی
اگر آیپد واقعا در حد هست و با اک مو نمی زنه قیمت اخرتو پخ کن.
موفق و موید باشید .
یا حق
داداش اگر ممکنه آخرین قیمتی که جا داره واست رو پ خ کن
ایپد رسید و همه چیز همونطور که گفتن سالم و تمیز بود
مرسی