سلام دوستان یدونه 8x دارم مشکی بدون جعبه رو صفحه هیچ خطو خشی داره پشتشم اصلا نداره فقط یکسری مشکل داره که خدمتتون میگم یکی گوشه سمت چپ گوشی به اندازه نیم سانت رنگ رفتگی داره یکی هم دور ورودی یو اس بی به اندازه نیم میل رنگ رفتگی داره و یکی هم 1 عدد پیکسل سوخته داره که فقط توی س زمینه ی مشکی مطلق اونم با شدت ن.ر بالا معلوم میشه و موقعیتشم سمت چپ پایین هست و یکی دیگه هم که روی صفحه نمایش یه هاله افتاده از همونا که توی محصولات اپل شایع هست و قسمتس از صفحه کمی پر نور تر از جاهای دیگه میشه اونم سمت راست پایین هست و فقط وقتی شدت نور صفحه نمایش بالا باشه معلوم میشه و مورد آخر هم دکمه ولوم یک ضربه خوردگی به اندازه نوک سوزن داره و در کل این مشکلات زیاد تو چشم نیست و فقط تو 10 درصد استفادتون شاهدش هستین
گوشی جعبه نداره ولی شارژر و هدفون در حد آک سالم خدمتتون میدم و در مورد بدون جعبه دار بودنشم تضمین میکنم و نوشته میدم
گوشی رو با گوشی اندرویدی با این مشخصات : صفحه 4 به بالا رم 1 سی پی یو 2 هسته که هم قیمت هم باشه تعویض میکنم اگه لازم شد سر هم میدم
بیشتر قصدم تعویض هست ولی قیمتتانو هرچی بود بگین
نرم افزار اینا هم خیلی روش دارم و میتونین خودتون هم تا 10 تا برنامه کرک شده روش براحتی بریزین
عکس هم بزودی میزارم از مدیرا هم خواهشم میکنم یکم فرصت بدن الان تو امتحاناس فرصت نمیکنم
بیشتر سعی کنید با شماره زیر در تماس باشید و فقط هم SMS
09213464387
گوشی جعبه نداره ولی شارژر و هدفون در حد آک سالم خدمتتون میدم و در مورد بدون جعبه دار بودنشم تضمین میکنم و نوشته میدم
گوشی رو با گوشی اندرویدی با این مشخصات : صفحه 4 به بالا رم 1 سی پی یو 2 هسته که هم قیمت هم باشه تعویض میکنم اگه لازم شد سر هم میدم
بیشتر قصدم تعویض هست ولی قیمتتانو هرچی بود بگین
نرم افزار اینا هم خیلی روش دارم و میتونین خودتون هم تا 10 تا برنامه کرک شده روش براحتی بریزین
عکس هم بزودی میزارم از مدیرا هم خواهشم میکنم یکم فرصت بدن الان تو امتحاناس فرصت نمیکنم
بیشتر سعی کنید با شماره زیر در تماس باشید و فقط هم SMS
09213464387