والا این دوستمون فعلا قیمت مد نظرش نیست و نظرش رو بالاترین پیشنهادهیه قیمت پایه بزار داداش
من به دوستم انتقال میدم پیشنهادتون رو اگر اوکی بود بهتون خبر میدمبرای شروع 300 مال من
بهتون خبر میدم دوست عزیزباشه داداش
من350 خریدارم
تا اینجا برای شما دوست عزیز400 مال من
چشم داداشم من با این دوستم صحبت میکنم تا غروب خبر میدمداداش بی زحمت زودتر بهم خبرش رو بده
چون میخوام اگه نشد یه چیز دیگه بخرم
ممنون
بله امیر جان در جریان هستم بعضی از دوستان کم لطفن این کامپ در حد آکهبه نظرم بیشتر از این حرفا میارزه الان که دیگه کامپوننتاش نیست ولی زمانی که بود 2way کاپا زیر 675 نبود این که دیگه یه کامپ 3way بیارزه
این لیست قیمت 1 سال پیش محصولات jbl , infinity
420 مال من
من همین الان با این دوستمون صحبت کردم و نظرش روی 650 و هیچ عجله ای هم برای فروش نداره منم چون قیمت نداشتم زدم فعلا پیشنهادی کامپ در حد آکهداداش شما وقتی قیمت پایه نمیزاری چه انتظاری داری
اقلا یه قیمت پایه بزار که ماهم تکلیفمون رو بدونیم
اون لیستی هم که دوستمون گذاشته دقیقا واسه موقعی هست که یهو کامپهای اینفینیتی کمیاب شد و هرکی داشت قیمت رو برد بالا، وگرنه همون 2 وی اش بیشتر از 400 نمیارزید و نمیارزه
این مدل هم میشه هم رده 6563 جی بی ال که اگه دقت کنی قیمت دست دومش میشه همین حدودا
به هر صورت جنس مال شماست و اختیارش رو دارید، یه قیمت پایه بزارید تا تکلیف مشخص شه
والا داداش اصلا یه هزار تومنش تو جیب من نمیرهجنگ شد یهو![]()
شما قیمت نهایتون رو برام پخ کن دوست عزیزنه خدایی نکرده منظورم این نبود اما خب یه قیمتی می زاشت دوستت که فروش بره
البته صاحب جنس دوست شماس اما قیمت منطقی نیستش که بشه خرید