• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یکی از قدرتمندترین کارهای کوادرو 4600 Nvidia Quadro FX سری HIGH END از برند HP با کمترین قیمت

Extreme18097

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
دوستان من قصد فروش یکی از قدرتمندترین کارت های کوادرو که NVIDIA QUADRO FX 4600 از برند HP هست
با قیمت پایه: 699 تومن
و فروش فوری 799 تومن رو دارم

این کارت فوق العاده قوی هست برای کارهای گرافیکی مثل تهیه و تدوین ، انیمیشن ، رندر ، 3Dmax و فرم افزار های تحت شبکه و...
برای بازی مناسب نیست چون همه کارت های کوادر برای کارکردن ، سرویس دهی و کسب درامد ساخته شدن نه برای بازی .
دلیل فروش هم خرید Nvidia Quadro 4000.
شرایط اعتماد سازی هم به این صورت هست که:

تحویل حظوری در تهران و شهرستان هم از طریق سیستم واسط بین کاربران لیون.
P_۲۰۱۴۱۰۳۰_۱۸۱۵۱۸.jpg P_۲۰۱۴۱۰۳۰_۱۸۱۷۰۹.jpg P_۲۰۱۴۱۰۳۰_۱۸۲۵۰۹.jpg P_۲۰۱۴۱۰۳۰_۱۸۲۵۴۲.jpg P_۲۰۱۴۱۰۳۰_۱۸۱۵۱۸.jpg P_۲۰۱۴۱۰۳۰_۱۸۲۸۴۶.jpg P_۲۰۱۴۱۰۳۰_۱۸۲۸۴۶.jpg

فایل های ضمیمه

• P_۲۰۱۴۱۰۳۰_۱۸۲۶۲۱.jpg
    P_۲۰۱۴۱۰۳۰_۱۸۲۶۲۱.jpg
    853.1 KB · نمایش ها: 18
Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
سلام؛برای چه موردی استفاده شده؟ ماینینگ؟

www.hadi

Registered User
لایک‌ها
447
کارتهای انویدیا قدرت محاسبات موازی رو ندارند به همین علت هیچکدوم بدرد ماین نمیخوره مخصوصا سری کوآدرو که طراحی شده تا استبلیت(استقامتی) باشه تا در پردازشهای معماری و مهندسی خطای کمتری داشته باشه مطلب فقط جنبه اطلاع رسانی داشت
استارتر شرمنده برای پست اسپم و خوب بفروشید

Extreme18097

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کارتهای انویدیا قدرت محاسبات موازی رو ندارند به همین علت هیچکدوم بدرد ماین نمیخوره مخصوصا سری کوآدرو که طراحی شده تا استبلیت(استقامتی) باشه تا در پردازشهای معماری و مهندسی خطای کمتری داشته باشه مطلب فقط جنبه اطلاع رسانی داشت
استارتر شرمنده برای پست اسپم و خوب بفروشید
خواهش میکنم ، و ممنوم که به جای من زحمت کشیدید و اطلاع رسانی کردید.

Extreme18097

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستانی که در ضمینه انیمیشن، 3d ، رندر، تدوین و محاسبات مهندسی هستند این کارت رو از دست ندن چون الان خیلی وقت هست که نه در پرشین تولز و نه لیون کامپیوتر همچین کارت قدرتمند کوادرویی با این قیمت برای فروش وجود نداشته...

Extreme18097

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز قیمت بالا نیست
اینجا خیلی قیمت کمتری گذاشته
http://beta.asbazar.com/Det/18245.html
سلام دوست خوبم
ای کاش قبل از قضاوت از موجودی اون آگهی کسب اطلاع میکردی...
و اینکه الان در حال حاظر quadro k600 که قیمتی نزدیک به 690 تومن داره با اون اندازه کوچیکش از نظر قدرت وپرفورمنس اصلا به پای این کارت نمیرسه:
1839.jpg
با این حال اگر شما خریدار واقعی هستید من برای شما تخفیف در نظر میگیرم، نظرتون رو در پیغام خصوصی بفرمایید

davees

Registered User
لایک‌ها
8
قیمت کارت گرافیک نو با گارانتی یکساله اصلی Quadro- K600 در طبقه منهای 1 مرکز کامپیوتر ایران ، 550 تومان هستش دوست من.

بالا