hamed_nkh
Registered User
- نوشتهها
- 994
- لایکها
- 5
8800 هم تا اینجا بالاترین مال شما۸۸۰۰ رو ۲۰۰ مال بنده دوست عزیز
پس پیشنهادا اینا بوده:
آیفون 590
کربی 100
8800 200
البته داخل فروم خارج فروم هم پیشنهادات بالاتری داشته
8800 هم تا اینجا بالاترین مال شما۸۸۰۰ رو ۲۰۰ مال بنده دوست عزیز
تا رمانی که پیشنهادات داخل فروم به پیشنهادات خارج فروم برسه چون اونا که بیرون خاستن فروشنده هستن خودشون و ترجیح میدم دست مصرف کننده بیوفته گوشیااین مزایده تا کی زمانشه داداش
جواب دادمپ.خ شد
قیمت اخر 8800 چند پ.خ
۸۸۰۰ رو ۲۰۰ مال بنده دوست عزیز
دیگه وقتی شما اینجور تایید کنین بنده حرفی نمی تونم بزنم آقا حمید پیشنهاد آخرشون رو به من پ.خ کنن تا باهم کنار بیایمو تموم شهحامد جان آقا حمید به شدّت هرچه تمام تأیید میشن و درخواست بنده حقیر این هستش که تا جایی که مقدور هست راه بیاید با ایشون
حمید جان آقا حامد هم یدونه بیشتر نیست اونم برای نمونه
پ ن: بنده با هردو دوست معامله داشتم و واقعاً از بهترین های فروم هستند این دو دوست
این گوشی (8800) رو هم بنده میخواستم بخرم که آقا حامد یک گزینه بهتر پیش پای بنده قرار دادند و معامله کردیم "تشکر"
و شرمنده بابت اسپم
کربی 105 مال من
سلام.
مموری 10 ت برای اولین پیشنهاد !
Sent Ftom My GT-N7000 Using Tapatalk
دیگه وقتی شما اینجور تایید کنین بنده حرفی نمی تونم بزنم آقا حمید پیشنهاد آخرشون رو به من پ.خ کنن تا باهم کنار بیایمو تموم شه
شما خودت از بس گلی بقیه رو خوب می بینی نظر لطفته
اسپم چیه عزیزم اصلا تاپیک مال خودته
خب کربی شد تا اینجا 105 دوستان کم فعالیت شدنحتما باید میزدم کربی 500 تومن 8800 2 ملیون تومن تا همه بیان؟
( کنایه به بقیه تاپیک ها
)
مموری هم شد 10 اولین پیشنهاد بشتابید
ضمن تایید آقا حمید عزیز .... که خیلی آقان ...سلامو هرض ادب داداش خودت یه قیمتی بده تو پی ام بالا پایینش میکنیم برش میدارم زیاد در قید و بند ۱۰-۲۰ تومن نیستم داداش
داداش پ.خ دادم خدمتتونسلامو هرض ادب داداش خودت یه قیمتی بده تو پی ام بالا پایینش میکنیم برش میدارم زیاد در قید و بند ۱۰-۲۰ تومن نیستم داداش
دوستان اگر لطف کنن وقیمت برای کربی ندن ممنون میشم واین دوستمون هم لطف کنن که بیان قیمت رو درست کنیم برای کربی که ارسالش کنن برام سریع تر چون گوشی لازمم ممنون میشم
ضمن تایید آقا حمید عزیز .... که خیلی آقان ...
منم همین نظر و نسبت به کوربی دارم حاجی ....
هنوز موجده ولی عصر یکی دوستان که 180 پیشنهاد داده قراره بیاد ببینتشداداش کربی پرو هنوز موجوده؟
اگه اره قیمت اخرو پ.خ کن
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2