• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک آیفون و 8800 و corby pro و مموری به قیمت پیشنهادی شما

hamed_nkh

Registered User
لایک‌ها
5
این مزایده تا کی زمانشه داداش
تا رمانی که پیشنهادات داخل فروم به پیشنهادات خارج فروم برسه چون اونا که بیرون خاستن فروشنده هستن خودشون و ترجیح میدم دست مصرف کننده بیوفته گوشیا

hamed_nkh

Registered User
لایک‌ها
5

Donmega

Registered User
لایک‌ها
4
۸۸۰۰ رو ۲۰۰ مال بنده دوست عزیز

حامد جان آقا حمید به شدّت هرچه تمام تأیید میشن و درخواست بنده حقیر این هستش که تا جایی که مقدور هست راه بیاید با ایشون
حمید جان آقا حامد هم یدونه بیشتر نیست اونم برای نمونه
پ ن: بنده با هردو دوست معامله داشتم و واقعاً از بهترین های فروم هستند این دو دوست
این گوشی (8800) رو هم بنده میخواستم بخرم که آقا حامد یک گزینه بهتر پیش پای بنده قرار دادند و معامله کردیم "تشکر"
و شرمنده بابت اسپم

hamed_nkh

Registered User
لایک‌ها
5
حامد جان آقا حمید به شدّت هرچه تمام تأیید میشن و درخواست بنده حقیر این هستش که تا جایی که مقدور هست راه بیاید با ایشون
حمید جان آقا حامد هم یدونه بیشتر نیست اونم برای نمونه
پ ن: بنده با هردو دوست معامله داشتم و واقعاً از بهترین های فروم هستند این دو دوست
این گوشی (8800) رو هم بنده میخواستم بخرم که آقا حامد یک گزینه بهتر پیش پای بنده قرار دادند و معامله کردیم "تشکر"
و شرمنده بابت اسپم
دیگه وقتی شما اینجور تایید کنین بنده حرفی نمی تونم بزنم آقا حمید پیشنهاد آخرشون رو به من پ.خ کنن تا باهم کنار بیایمو تموم شه
شما خودت از بس گلی بقیه رو خوب می بینی نظر لطفته
اسپم چیه عزیزم اصلا تاپیک مال خودته

کربی 105 مال من

خب کربی شد تا اینجا 105 دوستان کم فعالیت شدن :D حتما باید میزدم کربی 500 تومن 8800 2 ملیون تومن تا همه بیان؟ :D ( کنایه به بقیه تاپیک ها :p )

سلام.
مموری 10 ت برای اولین پیشنهاد !

Sent Ftom My GT-N7000 Using Tapatalk

مموری هم شد 10 اولین پیشنهاد بشتابید

اشوزدنگهه

Registered User
لایک‌ها
386
دیگه وقتی شما اینجور تایید کنین بنده حرفی نمی تونم بزنم آقا حمید پیشنهاد آخرشون رو به من پ.خ کنن تا باهم کنار بیایمو تموم شه
شما خودت از بس گلی بقیه رو خوب می بینی نظر لطفته
اسپم چیه عزیزم اصلا تاپیک مال خودته

خب کربی شد تا اینجا 105 دوستان کم فعالیت شدن :D حتما باید میزدم کربی 500 تومن 8800 2 ملیون تومن تا همه بیان؟ :D ( کنایه به بقیه تاپیک ها :p )

مموری هم شد 10 اولین پیشنهاد بشتابید

سلامو هرض ادب داداش خودت یه قیمتی بده تو پی ام بالا پایینش میکنیم برش میدارم زیاد در قید و بند ۱۰-۲۰ تومن نیستم داداش

ami_cold

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
5
سلامو هرض ادب داداش خودت یه قیمتی بده تو پی ام بالا پایینش میکنیم برش میدارم زیاد در قید و بند ۱۰-۲۰ تومن نیستم داداش
ضمن تایید آقا حمید عزیز .... که خیلی آقان ...
منم همین نظر و نسبت به کوربی دارم حاجی ....

rrtt

Registered User
لایک‌ها
247
دوستان اگر لطف کنن وقیمت برای کربی ندن ممنون میشم واین دوستمون هم لطف کنن که بیان قیمت رو درست کنیم برای کربی که ارسالش کنن برام سریع تر چون گوشی لازمم ممنون میشم

reza.yaghobi

Registered User
لایک‌ها
149
سلام قیمت اخر 8800 رو لطف کن پخ کن

controlsky

Registered User
لایک‌ها
1
آخرین قیمت iphone 3gs رو پ.خ کن دادا، خریدارم

shahzade98

Registered User
لایک‌ها
6
8800 ----------> 210

hamed_nkh

Registered User
لایک‌ها
5
داداش پ.خ دادم خدمتتون

دوستان اگر لطف کنن وقیمت برای کربی ندن ممنون میشم واین دوستمون هم لطف کنن که بیان قیمت رو درست کنیم برای کربی که ارسالش کنن برام سریع تر چون گوشی لازمم ممنون میشم

پ.خ ت.ن. جواب دادم عزیز

ضمن تایید آقا حمید عزیز .... که خیلی آقان ...
منم همین نظر و نسبت به کوربی دارم حاجی ....

شما هم پ.خ رو چک کنین

خدمت بقیه دوستان عرض کنم که چرا هی میگین قیمت آخر؟ :D خب زدم پبشنهادی که نگین گرونه یا ارزونه با خیال راحت بیاین قیمتی که به نظرتون میارزه و حاضرین بابتش پول بدین رو اعلام کنین! اگه به همین روال پیش بره بر طبق پیشنهادات داخل و خارج فروم یه قیمت پایه میزارم چون تاپیک بجا پیشنهاد قیمت شده قیمت آخر چند؟! :D

no1-2

Registered User
لایک‌ها
229
داداش کربی پرو هنوز موجوده؟
اگه اره قیمت اخرو پ.خ کن

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2

بالا