• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک جفت پایونیر TS-6975 اصل ژاپن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Fereydoon R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فکر نکنم کسی 430 به اینا پول بده با توجه به تعمیرشون اگه مغازه دار اون قیمت بر میداره بفروشین تا ضرر نکردین در ضنن ماکزیمم قیمت 6975 که اصلش هست 550 هست نه یک و دیویست این قیمت می شه کامپونت الپالاین خرید دوست عزیز
درود
دوست گرامی از جاهای مختلف بنده قیمت گرفتم . از عباسی بگیر تا خ 196 تهرانپارس . در ضمن این ها جنسی هستند که الان نیستند یا کم هستند . بله کامپوننت F17 آلپاین هم الان 3 میلیون تومان هست . یعنی با هم قیمت با Z15 . ولی اصلا با هم قابل قیاس نیستند . در ضمن این قیمتی که من گذاشتم قیمتی هست که تعمیرکار مجاز پایونیر به بنده دادند من هم همون قیمت رو 50 پایین تر گذاشتم . اگر از دوستان کسی خریدار باشه باهاش کنار میام . در کل معیار شما در محاسبه ی قیمت به نظر بنده اشتباه هست . با سپاس

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
1.200 !! آکبندشم هست مگه؟!!
با 1.200 میشه یه سیستم بست نه یه جفت کواکسیال:))

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
در سال2000 پایونیر باندی را معرفی کرد بانام 6975 این بلندگو که در واقع آخرین نسل سری high power بود خیلی راحت توانست جایگزین مدلهای نه چندان موفق 6988و6955شود وبسرعت پر آوازه گشت
تا سال 2003 در تمام کشور ها عرضه می شد ولی با تغییر روی کرد دنیا به کامپوننت ها بعد از آن فقط در خاور میانه پخش می شد
6975 بطور مدام 10 سال در ایران عرضه شد ولی با توجه به افزایش چشمگیر مدلهای تقلبی (بطوریکه گاهی حرفه ایها را نیز به اشتباه می انداخت )و افزایش توقع از پایونیر در سال2010 نمونه ای کاملتر از آن را با نام 6975v2 را عرضه کرد
6975را خیلی ها بلندگوی رفرنس نمی دانستند واز نظر آنها ایراداتی داشت ولی خیلی از شرکتهای رقیب آن را نمونه کاملی می دانستتند ونمونهای جدید خود را با آن مقایسه کرده وهمیشه آرزوی جایگاه آن را داشتند
6975 محبوبترین وپرفروشترین بلندگوی تاریخ پایونیر است و شاید پرفروشترین بلندگوی ایران باشد خیلی ها موفقیت آنرا نبود رقیب کافی در زمان عرضه آن می دانند اگر فرض کنیم که نظریه این عده درست باشد حال باید دید که این محصول نوظهور آیا می تواند با وجود حریفان متعدد موفقیت وجایگاه خود را حفظ کند حریفانی مثل کنوود 718 که هروز مدل آپدیت شده ای از آن عرضه می شود یا بلندگوهای سونی باسایزهای عجیب و غریب مثل 6*12یابلندگوهایی با قدو قواره ساب ویا حریفان نوظور اروپایی مثل هرتز
6975ورژن 2 که در سری چمپیون طبقه بندی شده فرقهای زیادی با نمونه قبلی دارد که با این مقدمه باکمک دوستان سعی میکنیم به آنها بپردازیم

در کل 6975 معمولی خوش صدا تر از v2 هست
موفق باشین
منبع http://www.irancaraudio.com/forum/default.aspx?g=posts&t=12

mirkazemi

Registered User
لایک‌ها
40
یعنی انقدر تغییرشون زیاده که وی2 قیمتش 400تومنه معمولیش بقول بچه ها 1200

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
یعنی انقدر تغییرشون زیاده که وی2 قیمتش 400تومنه معمولیش بقول بچه ها 1200
اکبند v2 اصلی 315 تومان
معمولی سری قدیم فکر کنم 87 باشه اکبند هم 590 تومان که همین اقای استارتر دارند میگن 1200 :دی
البته جنس های قدیمی رو خیلی ها گران میدند مثل همون 944

mirkazemi

Registered User
لایک‌ها
40
از کجایین شما؟وی 2 قیمت عمدش 350تومنه 2روز پیش پرسیدم ادرس میدین؟

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
اصفهان - صغیر - اتو اسپرت ولیعصر
در خدمتیم

webgardi2

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
16
داداش شاخ ترینش 300 واتش هست که الان تمیزش 550 داره خرید و فروش میشه
اگه برای شما تر تمیز باشه 400 هم بدی قیمت خوبیه و خریدار واقعی قطعا راضی خواهد بود
اینجا کسی بخر نیست یعنی جدیدا اینجوری شده

webgardi2

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
16
اکبند v2 اصلی 315 تومان
معمولی سری قدیم فکر کنم 87 باشه اکبند هم 590 تومان که همین اقای استارتر دارند میگن 1200 :دی
البته جنس های قدیمی رو خیلی ها گران میدند مثل همون 944
ts اصل که نوش نیست دست دوم و نو میگی داداش :دی این اکبند ها بازار مشترکه شما چه ts 300 و چه 500 وات اصلش رو بیار جای
87 تومن چیه عزیزم 200 بهت میدم 87 تومن شکولاتم نمیدن :دی
09367384848
سامان هستم در تماس باش باهام یا داستان نگو
v2 از نظر ارزش و قیمت با ورژن های قبلی 6975 اصل قابل قیاص نیست تویتر با یه بالا پایین شدن وات امپ مرخص میشه....
6975 اصل ts قدیمی باند خوبیه هیچ وقت v2 نتونست افتخار 6975 رو برگردونه و یه جورایی گند زد به ترکیب پاییونر.
در تمام دنیا پاییونر به خاطر کیفیت و وضوح صدا (تنکیک صدا) مشهوره و تا سال 2010 از نظر قدرت هم جزو بهترین باند های دنیا محصوب میشد تاکیید میکنم
نمیگم بهترین میگم جزو یکی از بهترین...... بعد میای 718 کنوود رو باهاش مقایسه میکنی ؟؟؟ کلا با این مقایسه ابروری پاییونر رو بردی اخه چیو با چی مقایسه کردی داداش
همچین میگی شاخ.... تمام اپدیت های جدید 718 بازار مشترک هست و شاخ ترین کنود همون سری اول بود که ویتنامی پشت ابی بود ....
به لحاظ فروش بله با 6975 در 1 دهه ی پیش توی ایران فروش بالایی داشت تازه توی فروش هم رقیب نبود چون چندین برابر فروش داشت ولی بعد از 6975 پر فروش ترین باند توی 1 دهه ی پیش 718 بود یعی 2 باندی ک رده های اول و دوم فروش رو داشتند. ولی از نظر کیفیت و قدرت حرفی جلوی 6975 نداشت...
6975 شده v2 و به درد نمیخوره 718 هم شده بازار مشترک که اندونزی میزه 2 زار تفکیک صدا نداره 4 تا باندشو رفیقم خرید صدا بره بالا از ماشین پیاده
شی نمیفهمی خواننده چی بلغور میکنه حالا سیستم پایونر من باند 6975 همون اهنگ و میذارم 200 متر جلوتر پارک میکنم انگار خواننده نشته تو بقلت :دی داره باهات چه چه میزنه...
رقیب 10 سال پیش پاییونر توی قدرت و صدا و کیفیت اینفینیتی امریکایی بود که زیاد جا نیوفتاد توی ایران.

خلاصه هیچ وقت به پاییونر به چشم قدرت نگاه نکردم به این دید نگاه کردم که صدا های با کیفیت و با وضوع بالا و تفکیک صدای ریز خوبی میده چه باندش چه ساب های سری 305 یا 306 ولی نتونست ادامه بده
مثل گوشی های نوکیا که بازارو الان سامسونگ و سونی و اپل جارو کردند
دوستانی که دونبال قدرت صدا هستن و هیچی نفهمن چین تو این زمینه ترکونده
از آمپ های خرکی تا ساب هایی که هر کدومش یه صندوق ماشینو پر میکنه قیمتشم نصف برند های پاییونر هست

Last edited:

ehsanahmadi66

Registered User
لایک‌ها
43
6975 1.200? :))) خدایا این خوشی رو از ما نگیر.... دوست عزیز یه سرچ بزن تو سایت ایسام یه بنده خدایی 6 ست 6975 سری اول آک داره 570 میده ، تازه باند شما که تعمیری هم هست ، 6975 تکنولوژی 11 سال پیش هست ، الان کواک های به مراتب خوش صدا تری رو تو محدوده ی 400 تومن میشه تهیه کرد ، مثل همین 1073 دی ال اس ، صداش رو شنیدی شما؟ پیشنهاد دوستانه ی من به شما اینه که اگر مغازه دار 350 میخره رو هوا بده بهش بره. موفق باشی

Fereydoon R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود
ضمن تبریک سال نو به دوستان گرانقدر . دوست گرامی هر چند که اظهار نظر شما در در این تاپیک بی ربط بود ( چون این تاپیک فقط برای پیشنهاد "خرید"هست ) اما باز هم از نظر شما سپاسگذارم . بله سایت ایسام 6975 های "تایوانی" رو به ترتیب 420 , 470 , 750 و 900 هزار تومن گذاشتن . این قیمت 1200 هم از خودم نگفتم چند تا مغازه به این قیمت می دادن و من فقط اینجا مطرح کردم . 1073 و اسپیکر های هم رده 6975 رو هم بنده صداشون رو شنیدم اما قیاس این ها به نظر بنده اشتباه هست . چون معماری ساخت این ها و از همه مهم تر جنس صدای این ها با هم متفاوته . والا بنده تو این تاپیک و تاپیک های دیگه چنان رفتار های بچگانه و ادبیات زشت از بعضی از دوستان دیدم که اصلا بی خیال فروش این اسپیکر ها در اینجا شدم . اصلا انگار نه انگار که این تاپیک ها فقط برای خرید و فروش هست نه تیکه های جلف به هم انداختن و یا دعوا بر سر سلیقه های مختلف درباره ی صدا . یک نفر میاد و تیکه می اندازه و یک نفر دیگر میاد و تبلیغ کار خودشو می کنه ! به هر حال از دوستانی که لطف کردند و این تاپیک رو خوندند و نظر گذاشتند سپاسگذارم . از مدیریت محترم درخواست می کنم لطف کنند و تاپیک رو قفل کنند . در پناه او . . .

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
به درخواست آغازگر محترم، تاپیک بسته شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا