• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک دستگاه تبلت از کمپانی معتبر فرانسوی ARCHOS با آندروید ارجینال ( 4.0.3 ) 3 هفته کارکرد!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bsflasher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست خوبم
لطفا از دست من دلخور نشيد
شما خودتون در پ خ گفتی کارت گارانتی نداره من هم عجله نکردم و صحبتم بر اساس گفته خود شما بود (نقل قول از شما : دوست عزیز موقع خرید از دیجیکالا به بنده با شرط همین گارانتی تبلت ررو فروختن البته من داخل جعبه تبلت برگه گارانتی که فارسی باشه مشاهده نکردم ولی باهاشون تماس میگیرم ببینم نتیجش چی میشه) من چندجا تماس گرفتم و متوجه شدم تبلت ها داراي برگ گارانتي هستند نمونه عكس هم در همين تاپيك همسايه مشاهده كنيد :

مشاهده پیوست 129986

البته تبلت شما واقعا تميزه و خريد اون رو به دوستان پيشنهاد ميكنم.

Last edited:

hsooreh

Registered User
لایک‌ها
2
دوست خوبم
لطفا از دست من دلخور نشيد
شما خودتون در پ خ گفتی کارت گارانتی نداره من هم عجله نکردم و صحبتم بر اساس گفته خود شما بود (نقل قول از شما : دوست عزیز موقع خرید از دیجیکالا به بنده با شرط همین گارانتی تبلت ررو فروختن البته من داخل جعبه تبلت برگه گارانتی که فارسی باشه مشاهده نکردم ولی باهاشون تماس میگیرم ببینم نتیجش چی میشه) من چندجا تماس گرفتم و متوجه شدم تبلت ها داراي برگ گارانتي هستند نمونه عكس هم در همين تاپيك همسايه مشاهده كنيد :

مشاهده پیوست 129986

البته تبلت شما واقعا تميزه و خريد اون رو به دوستان پيشنهاد ميكنم.

گلپسر از دستتون دلخور نشدم یه کوچولو ابراز ناراحتی کردم به خدا امروز تماس گرفتم با همون شرکت و داخل پروفایل و لیست خریدهامو چک کردن حرف بنده رو تایید کردن که کارت گارانتی 100 در 100 داره ولی من احتمال می دم به خاطره اینکه چند روز قبل از تعطیلات عید بود کم لطفی کردن و کارت گارانتی فراموش و ارسال نکردن ولی خیال شما راحت باشه وقتی من گفتم گارانتی داره یعنی داره فدات شم. اگرچه بعید می دونم این دستگاه یا دستگاه های مشابه تو یک ساله اول به مشکلی بر بخورند که نیاز داشته باشه به گارانتی فرستاده شه.
این رو هم اضافه کنم که اگر این دستگاهی که چند ماه دنبالش گشتم رو بدون گارانتی میفروختن شک نمی کردم و بدون گارانتی خریداری می کردم چراکه پول اضافیه به نظر من (تاکید می کنم که نظرشخصی من) ولی چون یکی دوتا سایت بیشتر این مدل رو نداشت به همین خاطر با گارانتی خرید کردم.

تا 3 روز دیگه کارت گارانتی شرکت بانیان دستم می رسه همین امروز تماس گرفتم با شرکت گفتن که سریال دستگاه رو براشون بخونم و اونا گفتن بلافاصله ارسال میشه(جهت اطلاع بعضی از دوستان محترم من)

Last edited:

bsflasher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
UP

كسي با قيمت بيشتر نبود؟

hsooreh

Registered User
لایک‌ها
2
UP

كسي با قيمت بيشتر نبود؟

مرسی از شما دوست عزیز
آخرین قیمتی که برام فرستاده شده 500 ال 520
دوستانی که پیشنهاداتشون همین حدوده برام شماره موبالشون رو بفرستن
2 نفر از بچه ها رو شمارشون رو دارم .

به 2 نفر از دوستان عزیز پ.خ داده شده در صورتی که تا فردا آمادگی خود را اعلام ننمایند با دوستانی که پیشنهادتشو به ترتیب قیمت اعلام شده تماس می گیرم البته لطف بفرمائید شماره تماسهاتون رو برام بفرستند تا معامله زودتر انجام بشه.

Last edited:

bsflasher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون، اين تبلت رو من خريدم و بي صبرانه منتظر دريافتش هستم. :thumbsup:

فقط لطفا در صورت امكان تصاوير و مشخصات رو دوباره قرار بديد و در يك پست انتهايي فروش رفتنش رو اعلام كنيد.

باز هم ممنون

hsooreh

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون، اين تبلت رو من خريدم و بي صبرانه منتظر دريافتش هستم. :thumbsup:

فقط لطفا در صورت امكان تصاوير و مشخصات رو دوباره قرار بديد و در يك پست انتهايي فروش رفتنش رو اعلام كنيد.

باز هم ممنون

سلام طبق فرمایش شما مشخصات رو وارد کردم

تبلت به قیمت 520 هزار تومان + 7 عدد دی وی دی جدیدترین برنامه ها و بازی های اچ دی به صورت هدیه به bsflasher فروخته شد با سپاس از این دوست عزیز

bsflasher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان زیادی برای این تبلت به من پ خ دادند و صحبت کردند اگر کسی خریدار هست میتونه از سایت دیجیکالا بخره. امروز عصر برای فروش قرار داده. قیمت 570 تومن 8 گیگ و 629 تومن 16 گیگ رو میفروشه که واقعا قیمت خوبیه

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk

bsflasher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان گرامي
همونطور كه به عده زيادي از دوستان قول داده بودم خبر دريافت تبلت رو اعلام ميكنم. :thumbsup:
دوست خوبمون HSooreh :wub: تبلت رو سر موقع ارسال كردند. در يك بسته بندي خوب و جامع و كاملا صحيح و سالم به دست من رسيد. تمامي اقلامي كه قول داده شده بود همراه تبلت بود. حتي دفترچه تبليغاتي ديجيكالا هم بود. چند دي وي دي اشانتيون نرم افزار هم ايشان زحمت كشيدند و به بنده دادند كه بخاطر اين مساله هم ازشون تشكر ميكنم. :specool:
البته كارت گارانتي هنوز به دست دوستمون نرسيده و حتما بعد از دريافت براي من ارسال ميكنند.
تبلت هم پر از نرم افزار بود و حتي كوچكترين خط و خشي هم نداشت.

از حسن اعتماد وصف ناپذير دوست خوبم hsooreh (هادي جان) بسيار متشكرم:heart:. ايشان در اين خريد و فروش صد در صد صادق بودند و تمام گفته هاي ايشون در مورد تبلتشون تاييد ميشه. من نمره 100 از 100 به ايشون ميدم.

اما نكاتي در مورد تبلت:
سرعت كار كردن : عالي
كيفيت تاچ : عالي
قبول كردن نرم افزار : عالي
كيفيت نمايشگر : عالي
زاويه ديد نمايشگر : خوب
قابليت و سرعت اتصال به اينترنت از طريق واي فاي: عالي * 2
پردازش بازي هاي 3 بعدي : عالي
كيفيت ساخت : خوب
بصورت پيشفرض صفحه كليد فارسي نديدم كه البته با نرم افزار جانبي 100% حل شد
همونطور كه در پست قبل گفتم اين تبلت هم اكنون در سايتهاي معروف (مثل ديجيكالا و چاره) به فروش گذاشته شده .

من هم طبق قول قبلي مبلغ را براي دوست خوبم هادي جان واريز كردم. اميدوارم ايشان هم از دريافت مبلغ راضي باشند.

خلاصه دوستان معامله با hsooreh را به همه توصيه ميكنم. :heart:

روزتون خوش و دلتون شاد

hsooreh

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام به همگی دوستان مخصوصاً آقا بابک گل که بلافاصله پس از دریافت تبلت مبلغ رو برام واریز نمودند
در ضمن باید یادآور بشم که کارت گارانتی امروز 26/1/91 بدستم رسید منم بلافاصله براتون پست کردم ایشالله کارتم به دستتون برسه تا خیال منم راحت شه در هر صورت از اینکه با یک مشهدی عزیز آشنا شدم واقعا به خودم می بالم از معامله با شما هم 100 در 100 راضی و خشنودم ایشالله در تمام مراحل زندگی موفق و پیروز باشد سپاسگزارم

bsflasher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کارت گارانتی و فاکتور خرید دیجیکالا دریافت شد
از جناب آقای hsooreh برای پشتیبانی کامل از فروششون متشکرم
دوستانی که مایل به خرید هستند دیجیکالا 40 هزارتومن قیمت رو کم کرده است.

موفق باشید
هادی جان؛ بازهم ممنونم

Sent from my ARCHOS 80G9 using Tapatalk

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا