• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک دستگاه تبلت امازون مدل Kindle Fire HD ظرفیت 16 گیگ ( اک حتی روشن هم نشده )

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
قیمت دلار رو ندارم شما دلار رو بفرمایید من قیمتشو میگیرم.ممنون.

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
نه منظور قیمت دستگاه به دلار رو عرض کردم
تو آمازون میگن 199 دلاره شما چند دلار سود میخواین من ضربدر 3300 کنم ؟

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
خوب بفروشی عزیز..

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
سلام
من دو تا از این تبلت گرفتم که یکی رو باز نکردم هنوز و یکی رو داریم استفاده میکنیم.با توجه به اینکه زیاد تبلت داشتم دو سه تا نکته رو به نظرم اومد اینجا بگم کمکی بشه برای خریدارا.تایپیک هم یه آپی بخوره.
چند تا مشخصه عالی داره این تبلت که واقعا نو این رنج و تو این قیمت بسیار عالی هستند و کمیاب
صدای استریو بسیار عالی.در حدی که صداش زیاد باشه یه فایل با کیفیت پلی بشه یهو از ده متر یکی خواب باشه از جا کنده میشه.
صفحه نمایش بسیار عالی.مشخصاتش درسته شبیه نکسوز سونه ولی با حل شدن مشکل رفلکس به نظر من تفاوت کیفیت کاملا محسوسی رو تجربه می کنید.
عملکرد بهتر در مرور وب.هم قویتره هم سریعتره هم تو زوم متن هم با روونی بیشتری جواب میده.
عمر باطری بهتر به ویژه در وب گردی که کاملا محسوس و قابل توجه هستش
برای کتاب خونی کاملا بهینه شده و بهتر از نکسوز و سامسونگ ها است.
نقاط ضعفش هم عمدتا بر میگرده به سیستم عامل.آندروید خالص در هر حال یه چیز دیگه س ولی برای کسی که محتوا محور باشه وسیستم عاملش اذیتی نداره خداییش.
من روت هم کردم .
خوب بفروشید و آپ حساب کنید این پست رو

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
سلام
من دو تا از این تبلت گرفتم که یکی رو باز نکردم هنوز و یکی رو داریم استفاده میکنیم.با توجه به اینکه زیاد تبلت داشتم دو سه تا نکته رو به نظرم اومد اینجا بگم کمکی بشه برای خریدارا.تایپیک هم یه آپی بخوره.
چند تا مشخصه عالی داره این تبلت که واقعا نو این رنج و تو این قیمت بسیار عالی هستند و کمیاب
صدای استریو بسیار عالی.در حدی که صداش زیاد باشه یه فایل با کیفیت پلی بشه یهو از ده متر یکی خواب باشه از جا کنده میشه.
صفحه نمایش بسیار عالی.مشخصاتش درسته شبیه نکسوز سونه ولی با حل شدن مشکل رفلکس به نظر من تفاوت کیفیت کاملا محسوسی رو تجربه می کنید.
عملکرد بهتر در مرور وب.هم قویتره هم سریعتره هم تو زوم متن هم با روونی بیشتری جواب میده.
عمر باطری بهتر به ویژه در وب گردی که کاملا محسوس و قابل توجه هستش
برای کتاب خونی کاملا بهینه شده و بهتر از نکسوز و سامسونگ ها است.
نقاط ضعفش هم عمدتا بر میگرده به سیستم عامل.آندروید خالص در هر حال یه چیز دیگه س ولی برای کسی که محتوا محور باشه وسیستم عاملش اذیتی نداره خداییش.
من روت هم کردم .
خوب بفروشید و آپ حساب کنید این پست رو

مرسی ....!

whitemorteza

Registered User
لایک‌ها
2
ااگه زحمت نیست قیمت آخر رو برام پ خ کنید ممنون میشم

بالا