• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک دستگاه توشیبا A305 تمیز و کارا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rezaccna

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اونایی که توی کار لپتاپن میدونن توشیبا از بهترین مارک های لپتاپ بعد از اپله
اینو گفتم واسه اینکه دوستانی که تازه با لپتاپ آشنا شدن و فقط اسم دل و سونی به گوششون خورده نیان از توشیبا بد بگن:blush:
لپتاپ های سری a305 توشیبا از اسپیکر های با کیفیت harman/kardon استفاده میکنن
و دیزاین زیبایی دارن
در کنار اون دکمه های لمسی خازنی مالتی مدیا هم نمای خاصی به لپتاپ میده
سی پی یو دوهسته ای
رم 3gig
گرافیک 512 که تا 2gig شیر میشه که هرچی بازی ریختم روش اجرا کرده
هارد این دستگاه 400gig هست که به صورت دو هارد مجزای 200gig روی دستگاه سواره که تا حالا لپتاپی با این قابلیت ندیدم
اثرانگشت خوان داره
باتریش هم مشکلی نداره
الان قیمت لپتاپ توشیبا با کارت گرافیک اینتل و مشخصات معمولیش شده 1400000 واسه همین قیمت پایه رو 1100000 میذارم+ کیف(که توی بازار قیمتش 80 تومنه)
پیشنهاد های معاوضه هم بررسی میشه ولی چون میخوام اپل بگیرم ، ترجیحا قصد فروش دارم
سوالی بود در خدمتم
به قیمت 950 بیرون از نت فروخته شد

مشاهده پیوست 201457

Last edited:

rezaccna

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اون تازه به دوران رسیده هایی که فرق لبتاب و تبلت رو نمیدونن لطفا اینجا نظر ندن
لبتابای توشیبا بخاطر کیفیتشون از سونی هم گرونترن
مخوصوصا سری Satellite که رقیب ندارن
اگه بخوام یه توشیبای معمولی بگیرم باید 1.500 پول بدم ولی با 1.500 بهترین لبتاب دل رو میتونم بخرم
هرکس هرطور دوس داره میتونه قیمت بده
منم در خدمتم:D

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710

lop_po206

Registered User
لایک‌ها
22
اون تازه به دوران رسیده هایی که فرق لبتاب و تبلت رو نمیدونن لطفا اینجا نظر ندن
لبتابای توشیبا بخاطر کیفیتشون از سونی هم گرونترن
مخوصوصا سری Satellite که رقیب ندارن
اگه بخوام یه توشیبای معمولی بگیرم باید 1.500 پول بدم ولی با 1.500 بهترین لبتاب دل رو میتونم بخرم
هرکس هرطور دوس داره میتونه قیمت بده
منم در خدمتم:D
داداش ببخشید ولی این لینک یه توشیبا i3 هست قیمت پایه شما و این تقریبا یکیه خیلی بالا هست قیمتت یه مدل چند روز پیش سری ستلایت قیمت گرفتیم i3 اون 900 بود
Toshiba C 850 34300 Specifications - مشخصات قيمت لپ تاپ توشيبا C 850 - Toshiba laptops جزئیات فنی لپ تاپ های

rezaccna

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
داداش ببخشید ولی این لینک یه توشیبا i3 هست قیمت پایه شما و این تقریبا یکیه خیلی بالا هست قیمتت یه مدل چند روز پیش سری ستلایت قیمت گرفتیم i3 اون 900 بود
Toshiba C 850 34300 Specifications - مشخصات قيمت لپ تاپ توشيبا C 850 - Toshiba laptops جزئیات فنی لپ تاپ های
امروز دلار شده 2500
یعنی دیگه لبتاب معمولی زیر 1500 هم گیر نمیاد
به نظر من که اگه قیمت از نظر شما زیاده بهتره به فکر مارکی مثل دل باشین

این مدل هم که شما معرفی کردین از سری های نسبتا ارزان قیمت توشیاست و کارت گرافیکش اینتله که هیچ بازی رو اجرا نمیکنه و هاردش 320 هست و اسپسکر های معمولی داره نه harman/kardon و قیمتش هم 1200000 هست نه 900000.
من خوره ی لبتابم ، اگه اطلاعاتتون نسبت به لبتاب کمه هر سوالی داشتین در خدمتم:happy:

گویا حال شما خوش نیست برادر و جزو اون دسته از افرادی هستین که باید یک جمله رو براشون حجی کنن که بفهمن.وگرنه منظور بنده رو متوجه میشدی
اتفاقا حال شما خوشه که نمیدونی دلار شده 2500 و یه لبتاب ساده کمتر از 1.500 گیر نمیاد:blush:
خیلی هم مخلصیم
یه توضیح هم بدم که بعدا در انتخاب لبتاب دچار اشتباه نشید
هیچوقت به i3 i5 i7 بودن یه لبتاب ننازید و فاکتور های زیادی رو در مورد انتخاب یه لبتاب در نظر بگیرین.
تفاوت زیادی بین cor 2 doa با i3 نیست و مدل سی پی یو این دستگاه 64بیتی هست و هر برنامه ای رو راحت اجرا میکنه خدا رو شکر
اگه مارک لبتابم دل بود حرف شما قبول بود
بهترین لبتاب دل رو میشه با 1.700 خرید ولی با همون مشخصات از hp بخواین بگیرین میشه 2.300 و از تویشبا میشه 2.500 و از اپل بخواین میشه 4.000.000
دوستام اکثرن لبتاب دل گرفتن که بعد از چند ماه باتری هاشون خراب شد و از نظر کیفیت و دیزاین هم که دیگه نگو
منم دوست داشتم قیمت لبتابو بزنم 700 ، ولی اگه بخوام اینجور بفروشم باید 800 بذارم روش که یه لبتاب شبیه همین از مارک توشیبا بگیرم
ایشالا که بهترین مدل لبتاب اپل رو با صفحه رتینا میگیری و حالشو ببری:)

Last edited:

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
عکس از تمام زوایا همراه با نام کاربری طبق قوانین لطفا"

oral_81

Registered User
لایک‌ها
9
:D
امروز دلار شده 2500
یعنی دیگه لبتاب معمولی زیر 1500 هم گیر نمیاد
به نظر من که اگه قیمت از نظر شما زیاده بهتره به فکر مارکی مثل دل باشین

این مدل هم که شما معرفی کردین از سری های نسبتا ارزان قیمت توشیاست و کارت گرافیکش اینتله که هیچ بازی رو اجرا نمیکنه و هاردش 320 هست و اسپسکر های معمولی داره نه harman/kardon و قیمتش هم 1200000 هست نه 900000.
من خوره ی لبتابم ، اگه اطلاعاتتون نسبت به لبتاب کمه هر سوالی داشتین در خدمتم:happy::lol::lol:

اتفاقا حال شما خوشه که نمیدونی دلار شده 2500 و یه لبتاب ساده کمتر از 1.500 گیر نمیاد:blush:
خیلی هم مخلصیم
یه توضیح هم بدم که بعدا در انتخاب لبتاب دچار اشتباه نشید
هیچوقت به i3 i5 i7 بودن یه لبتاب ننازید و فاکتور های زیادی رو در مورد انتخاب یه لبتاب در نظر بگیرین.
تفاوت زیادی بین cor 2 doa با i3 نیست و مدل سی پی یو این دستگاه 64بیتی هست و هر برنامه ای رو راحت اجرا میکنه خدا رو شکر
اگه مارک لبتابم دل بود حرف شما قبول بود
بهترین لبتاب دل رو میشه با 1.700 خرید ولی با همون مشخصات از hp بخواین بگیرین میشه 2.300 و از تویشبا میشه 2.500 و از اپل بخواین میشه 4.000.000
دوستام اکثرن لبتاب دل گرفتن که بعد از چند ماه باتری هاشون خراب شد و از نظر کیفیت و دیزاین هم که دیگه نگو
منم دوست داشتم قیمت لبتابو بزنم 700 ، ولی اگه بخوام اینجور بفروشم باید 800 بذارم روش که یه لبتاب شبیه همین از مارک توشیبا بگیرم
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
با همین دلار 2400 که میگی من i5 4 500 گرافیک دار بهت میدم 1.300
خواستی بگو.
فکر کردی بچه های فروم شوتن که اومدی اینجوری میگی؟؟؟؟
عجب رویی داری تو

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
من خوره ی لبتابم ، اگه اطلاعاتتون نسبت به لبتاب کمه هر سوالی داشتین در خدمتم:happy:

برادر گل من اگه یه چرخی تو همین بازارچه بزنی میبینی قیمتت برای یه لپتاب 4 سال پیش کمی زیاده
به هر حال شما میتونی جنست رو هر قیمتی که میخای برای فروش بگذاری :دی

با 1100 میشه Core i5 دسته 2 گرفت اصلا همین Toshiba C 850 رو بگیریم از همه لحاظ از لپتاب شما سره:
مال شما 3 گیگ 667 داره این 4 گیگ 1333
قدرت پردازندش بیشتر از 2 برابر مال شماست
صفحه نمایش مال شما LCD و این LED
مال شما USB 3.0 پشتیبانی نمیکنه ولی این میکنه (حتما میدونی که اختلاف سرعتشون کم نیست)
مساله باطری و گارانتی هم بیخیالش
محض اطلاع بعضی لپتاب های ایسوز و تمامی نوتبوک های hp سالهاست از اسپیکرهای Altec Lansing (و جدیدا Beats) استفاده میکنن

فرق بین CPU های ix و Core 2 dou کم نیست
برای مثال همین Toshiba C 850 که میفرمایین خیلی فرق نداره بیشتر از 2 برار CPU شما قدرت داره:
Core i3 2350 2.3 GHz--->2925
Core 2 Dou T8100 2.1 GHz --->1348

milad_milad

Registered User
لایک‌ها
21
شما می خواین یه لپتاپ قدیمی رو بفروشی و با پول فروشش یه لپتاپ خیلی بهتر نو بگیری!چقدر عجیب! :blink:

ahmad_m1338

Registered User
لایک‌ها
26
برادر گل من اگه یه چرخی تو همین بازارچه بزنی میبینی قیمتت برای یه لپتاب 4 سال پیش کمی زیاده

با 1100 میشه Core i5 دسته 2 گرفت اصلا همین Toshiba C 850 رو بگیریم از همه لحاظ از لپتاب شما سره:
مال شما USB 3.0 پشتیبانی نمیکنه ولی این میکنه (حتما میدونی که اختلاف سرعتشون کم نیست)
محض اطلاع بعضی لپتاب های ایسوز و تمامی نوتبوک های hp سالهاست از اسپیکرهای Altec Lansing (و جدیدا Beats) استفاده میکنن

برای مثال همین Toshiba C 850 که میفرمایین خیلی فرق نداره بیشتر از 2 برار CPU شما قدرت داره:

شما سرت نمیشه برادر ایشون خوره لبتابه :D

rezaccna

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شما سرت نمیشه برادر ایشون خوره لبتابه :D
اسم درستش لپتاپه نه لبتاب ، اصلا لب تابِ همایونی چیکار میکنی؟ هااااا:lol:
من معماری کامپیوتر خوندم داداش
فرقشون زیاد نیست
سرعت و قیمت سی پی یو به کشه که کشه این سی پی یو 3m هست ، که کشه اکثر مدلای i3وi5 هم 3m هستش
شما اگه سی پی یو 100 هسته ای داشته باشی و گرافیکت اینتل باشه فقط میتونی توی اینترنت باش یه چرخی بزنی
هر کامپیوتر باید 2تا سی پی یو داشته باشه
یکیش مخصوص کارای سیستم عامل و عملیات ریاضیه و یکیش که کارت گرافیک باشه ، مخصوص پردازش چیزیه که شما روی صفحه نمایش میبینی(البته به این میگن جی پی یو)
شما وقیتی اتوکد کار میکنی یا بازی میکنی به جی پی یو چندبرابر نیاز داری تا سی پی یو ، امروزه جی پی یو ها بار بیشتری از سی پی یو رو به دوش میکشن واسه همین مهم نیست که سی پی یو 100 هسته ای باشه
تا 10 سال دیگه هم با همین سی پی یو 2هسته ای میشه هر نرم افزاری رو اجرا کرد
من که از سرعتش سیستمم راضی هستم و مشتری پیدا نشه ، تا 10 سال دیگه استفاده میکنم بعد هدیه میدم به یه آشنا:D
دوست دارم macbook Air بگیرم واسه همین گذاشتم برا فروش
ایشالله همه دوستان Macbook Air, pro بگیرن و از سیستم دست دوم بینیاز باشن:)

:D
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
با همین دلار 2400 که میگی من i5 4 500 گرافیک دار بهت میدم 1.300
خواستی بگو.
فکر کردی بچه های فروم شوتن که اومدی اینجوری میگی؟؟؟؟
عجب رویی داری تو

اگه توشیبا با کارت گرافیک ati باشه می ارزه، مدلشو بفرست برام اینو که میگی:rolleyes:

اولا مشخصات مال من بالاتره
گرافیک اون مدلی که میگین اینتله که هیچ بازی رو اجرا نمیکنه
هاردش هم 320 ولی مال من دوتا هارد مجزای 200
اسپیکر های هارمن کاردن که با کیفیت ترین و گرونترین اسپیکر های بازار هستن
دکمه های مالتی مدیا ی لمسی خازنی
و از سری های 3 سال پیش توشیباشت و مثل لپتاپای امروزی بی کیفیت نیست جنسش
از لحاظ سی پی یو هم مثل سی پی یو من کش 3m هست و از نظر اسمی بالاتره ولی از نظر کارایی فرق خاصی ندارن

خودم دل 5110 در حد آک یعنی چسباش روش بود 3روز پیش دادم 950تومن:wacko:
برادر من ناراحت نشی ولی لپتاپ های دل و فوجیتسو و msi رو از خانواده لپتاپ ها بذار کنار ، حتی سونی هم دیگه کیفیت نداره

عکس از تمام زوایا همراه با نام کاربری طبق قوانین لطفا"
در اولین فرصت حتما ، گوشیم دوربین نداره آخه:Dعشق است 1100

Last edited:

hd.divx

Registered User
لایک‌ها
143
الان این باعث سرعت بیشتر میشه؟
(((هارد این دستگاه 400gig هست که به صورت دو هارد مجزای 200gig روی دستگاه سواره که تا حالا لپتاپی با این قابلیت ندیدم)))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا