• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک دستگاه توشیبا A305 تمیز و کارا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kappo

Registered User
لایک‌ها
10
اون تازه به دوران رسیده هایی که فرق لبتاب و تبلت رو نمیدونن لطفا اینجا نظر ندن
لبتابای توشیبا بخاطر کیفیتشون از سونی هم گرونترن
مخوصوصا سری Satellite که رقیب ندارن
اگه بخوام یه توشیبای معمولی بگیرم باید 1.500 پول بدم ولی با 1.500 بهترین لبتاب دل رو میتونم بخرم
هرکس هرطور دوس داره میتونه قیمت بده
منم در خدمتم:D

سلام
جناب خوره لپ تاپ من 5 سال هست که دارم تو بازار کار میکنم تا حالا یه همچین چیزی در مورد نوت بوک های توشیبا نشنیدم
آره توشیبا گرونتر از دل هست ولی هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت پائین تر از سونی هست
ضمنا همونطور که خودت گفتی دلار 2500 تومانه ولی اینطور که شما میگی انگار فکر کردی 10000 تومانه
من یه توشیبا با همین مشخصات دارم که رم اش 4 گیگ هست و هارد 320 نوش رو بهتون میدم 900000 تومان
من هم برا اینکه تو مزایده شرکت کنم 5000 تومان بالاتر از قیمت پایه خریدارم
یعنی 595000 تومان زیر قیمت پایه

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
اسم درستش لپتاپه نه لبتاب ، اصلا لب تابِ همایونی چیکار میکنی؟ هااااا:lol:
من معماری کامپیوتر خوندم داداش
فرقشون زیاد نیست
2 حالت داره:
1- لینک هارو مشاهده نفرمودید
2- طرفی که بنچمارک گرفته معماری کامپیوتر پاس نکرده
سرعت و قیمت سی پی یو به کشه که کشه این سی پی یو 3m هست ، که کشه اکثر مدلای i3وi5 هم 3m هستش
L2 Cache رو داری با L3 Cache مقایسه میکنی؟؟

تا 10 سال دیگه هم با همین سی پی یو 2هسته ای میشه هر نرم افزاری رو اجرا کرد
من که از سرعتش سیستمم راضی هستم و مشتری پیدا نشه ، تا 10 سال دیگه استفاده میکنم بعد هدیه میدم به یه آشنا:D
دوست دارم macbook Air بگیرم واسه همین گذاشتم برا فروش
ایشالله همه دوستان Macbook Air, pro بگیرن و از سیستم دست دوم بینیاز باشن:)
اگه توشیبا با کارت گرافیک ati باشه می ارزه، مدلشو بفرست برام اینو که میگی:rolleyes:

منم دوست دارم Asus Ultrabook بگیرم ولی قبلش باید DV-6699 ام رو 2 تومن ازم بخرن (باید بخرن یعنی چی)
اگه 2 تومن نخرن مجبورم حالا حالاها ازش استفاده کنم :دی
شرمنده ما VS Developer ها آبمون با اپل جماعت تو یه جوف نمیره :lol:

شما اگه سی پی یو 100 هسته ای داشته باشی و گرافیکت اینتل باشه فقط میتونی توی اینترنت باش یه چرخی بزنی
عجب
هر کامپیوتر باید 2تا سی پی یو داشته باشه
یکیش مخصوص کارای سیستم عامل و عملیات ریاضیه و یکیش که کارت گرافیک باشه ، مخصوص پردازش چیزیه که شما روی صفحه نمایش میبینی(البته به این میگن جی پی یو)
شما وقیتی اتوکد کار میکنی یا بازی میکنی به جی پی یو چندبرابر نیاز داری تا سی پی یو ، امروزه جی پی یو ها بار بیشتری از سی پی یو رو به دوش میکشن واسه همین مهم نیست که سی پی یو 100 هسته ای باشه
گرافیک اون مدلی که میگین اینتله که هیچ بازی رو اجرا نمیکنه
به جز بازی ها و چند برنامه خوره GPU مثل 3DMax و Maya برنامه های دیگه با پائینترین GPU کارایی کامل رو ارائه میدن.تازه اون برنامه ها هم یا از کارتهای کوادرو استفاده میکنن یا Geforce ها رو Quadro میکنن .Anyway no country for ATI :lol:
از این گذشته اگه یه نگا اینجا بندازی میبینی همون اینتل 3000 آنبرد امتیاز 3D Mark اش از مال شما بیشتره
فکر کردی ATI 6770 ئه؟

اولا مشخصات مال من بالاتره
سر مفهوم مشخصات با هم مشکل داریم

هاردش هم 320 ولی مال من دوتا هارد مجزای 200
تنها نکته مثبتش همینه هرچند اون هارد دومش 4200 دوره

اسپیکر های هارمن کاردن که با کیفیت ترین و گرونترین اسپیکر های بازار هستن
یه سر اچ پی یا سری M ایسوز رو ببین (یه ساب ووفر ناقابل گذاشته که تاثیر زیادی رو صدا نداره :دی)
دکمه های مالتی مدیا ی لمسی خازنی
و از سری های 3 سال پیش توشیباشت و مثل لپتاپای امروزی بی کیفیت نیست جنسش
از لحاظ سی پی یو هم مثل سی پی یو من کش 3m هست و از نظر اسمی بالاتره ولی از نظر کارایی فرق خاصی ندارن
درسته Xeon E5-2690 @ 2.90GHz هم فقط از لحاظ اسمی بالاتره وگرنه فرق خاصی نداره

rezaccna

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
2 حالت داره:
1- لینک هارو مشاهده نفرمودید
2- طرفی که بنچمارک گرفته معماری کامپیوتر پاس نکرده

L2 Cache رو داری با L3 Cache مقایسه میکنی؟؟

منم دوست دارم Asus Ultrabook بگیرم ولی قبلش باید DV-6699 ام رو 2 تومن ازم بخرن (باید بخرن یعنی چی)
اگه 2 تومن نخرن مجبورم حالا حالاها ازش استفاده کنم :دی
شرمنده ما VS Developer ها آبمون با اپل جماعت تو یه جوف نمیره :lol:

عجب

به جز بازی ها و چند برنامه خوره GPU مثل 3DMax و Maya برنامه های دیگه با پائینترین GPU کارایی کامل رو ارائه میدن.تازه اون برنامه ها هم یا از کارتهای کوادرو استفاده میکنن یا Geforce ها رو Quadro میکنن .Anyway no country for ATI :lol:
از این گذشته اگه یه نگا اینجا بندازی میبینی همون اینتل 3000 آنبرد امتیاز 3D Mark اش از مال شما بیشتره
فکر کردی ATI 6770 ئه؟

سر مفهوم مشخصات با هم مشکل داریم

تنها نکته مثبتش همینه هرچند اون هارد دومش 4200 دوره

یه سر اچ پی یا سری M ایسوز رو ببین (یه ساب ووفر ناقابل گذاشته که تاثیر زیادی رو صدا نداره :دی)

درسته Xeon E5-2690 @ 2.90GHz هم فقط از لحاظ اسمی بالاتره وگرنه فرق خاصی نداره

خوشم میاد بحث داغی شده:D
اگه شما معماری خونده باشی میفهمی که سی پی یو های یه نسل تفاوت زیادی با هم ندارن و کش سی پی یو تفاوت های اصلی رو رقم میرنه
اونم بخاطر یک سری الگوریتم های زمانبندی سیستم عامله که برای سرعات اجرای بیشتر وارد کش سی پی یو میشن که همین مساله سرعت سی پی یو رو میبره بالا
گرافیک اینتلی هم که شما میگی من تستش کردم اگه شما توی اینترنت فقط تعریفشو شنیدی :happy:

الان این باعث سرعت بیشتر میشه؟
(((هارد این دستگاه 400gig هست که به صورت دو هارد مجزای 200gig روی دستگاه سواره که تا حالا لپتاپی با این قابلیت ندیدم)))
از نظر سرعت قطعا بیشتر میشه چون وقتی شما یه سری فایل روی یکی از هاردها داری که هد هارد در حال خوندنشونه ، همزمان میتونی از اون یکی هاردت با هد مجزای خودش استفاده کنی که باعث میشه سرعت سیستم و کپی و انتقال فایل ها به رم دو برابر بشه و مالتی تکس رو عملا دو برابر میکنه
در ضمن شما خیالت راحته که اگه یکی از هاردات مشکل پیدا کنی نیاز نیست 200تومن بدی یه هار بخری و اون یکی کارتو راه میندازه:cool:
شما اگه درس ذخیره و بازیابی اطلاعات خونده باشی که عمرا نخوندی میفهمی این چه مزیت بزرگیه
اگه یه لپتاپ از مارکای دیگه این قابلیت رو داره معرفی کن ما هم استفاده کنیم،جدی معرفی کنی ها
:)

سلام
جناب خوره لپ تاپ من 5 سال هست که دارم تو بازار کار میکنم تا حالا یه همچین چیزی در مورد نوت بوک های توشیبا نشنیدم
آره توشیبا گرونتر از دل هست ولی هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت پائین تر از سونی هست
ضمنا همونطور که خودت گفتی دلار 2500 تومانه ولی اینطور که شما میگی انگار فکر کردی 10000 تومانه
من یه توشیبا با همین مشخصات دارم که رم اش 4 گیگ هست و هارد 320 نوش رو بهتون میدم 900000 تومان
من هم برا اینکه تو مزایده شرکت کنم 5000 تومان بالاتر از قیمت پایه خریدارم
یعنی 595000 تومان زیر قیمت پایه
سونی یه زمانی بهترین مارک لپتاپ بود ولی الان دیگه کیفیتش با مارکای دیگه تفاوت چندانی نداره

Last edited:

omidzh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با توجه به توضيحات شما 360 تومان خريدارم البته به شرط تست.

mahdi6131

Registered User
لایک‌ها
0
با توجه به قیمت دلار 2500 چهار ملیون خریدارم

ببخشید به ریال گفتم یعنی 400 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا