• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک دستگاه گوشی Motorola ZN5 کاملا تمیز

E110

Registered User
لایک‌ها
13
سلام خدمت دوستان

بنده حدود 17 ماهی میشه که یه گوشی zn5 خریدم
موتورولا بازها میدونن که این گوشی چیه...

nnt6tuagrwpiexri5jvt.jpg

qz0ohfwbbxybe7p8e45s.jpg

ylslwkrtgcm46l4idb8v.jpg

---------------------------------------------------
عمده خاصیت های مهمش اینا هست:

1 - مهمترین ویژگی این گوشی که در اکثر گوشی های موتورولا وجود داره استفاده از CPUهای با فرکانس بالا هست؛ در این گوشی از CPU با فرکانس 530 MHz استفاده شده.

2 - تکنولوژی
Crystal Talk که برای شفافیت صدای خروجی هست و این تکنولوژی منحصرا توسط موتورولا ارائه میشه

3 - خروجی 3.5 میلی متری (که شما میتونید بوسیله این خروجی از اکثر ابزارهای پخش صدا برای دریافت صدا بدون واسطه استفاده کنید!)

4 - خروجی
TV

5 - دوربین
5 مگاپیکسل با تکنولوژی کمپانی معروف Kodak و فلش زنون
* ویژگی قابل توجه در دوربین و عکسبرداری با این گوشی سرعت قابل توجه اون به هنگام فلش زدن و همچنین عکس برداری و ذخیره تصویر می باشد.

6 - صفحه نمایش با سایز
2.4 اینچ و رزولوشن 240×320 Pixel که تعداد رنگ قابل نمایش آن 256000 تا می باشد. اما با این وجود نسبت به همرده های خود از شفافیت بهتری برخورداره!

7 - حافظه داخلی این گوشی 512 مگابایت هست که
350 مگابایت اون در دسترس کاربر هست.

8 - برخورداری از اسلات
Mcro USB برای اتصال به USB که نسبت به USB پورت کوچکتر و نسبت به Mini USB پورت بزرگتری محسوب میشه.

9 - برخوزداری از بلوتوث مجهز به EDR که همزمان میتونه به 16 گوشی دیگه Pair بشه.

10 - برخورداری از WiFi

11 - برخورداری از صفحه کلید به فرم
Morph و همچنین Mode Shift که زیبایی قابل توجهی به گوشی داده و همچنین کارایی با گوشی رو لذت بخش نموده است.

12 - برخورداری از
سیستم عامل Linux که از انعطاف پذیری بالایی جهت اعمال تغییرات برخورداره

نگاهی جزئی تر به این گوشی:

--> با توجه به قدرتمند بودن پردازنده این گوشی، اجرای ویدئوهای با بیت ریت 1200 دور از انتظار نخواهد بود!

--> از ویژگی ها و ابزارهایی که می توان در قابلیت عکس برداری این گوشی مد نظر قرار داد:

• عکس برداری به صورت multi shot که امکان گرفتن 4 عکس پشت سر هم با فاصله زمانی بسیار کوتاه
  • خاصیت Panorama که امکان گرفتن عکس با دامنه دید وسیع رو فراهم میکنه
  • امکان قرار دادن تایمری به منظور ایجاد تاخیر در عکس برداری
  • کاهش قرمزی چشم از دیگر ویژگی های دوربین این گوسی است
  • ماکزیمم رزولوشن 1944×2592 پیکسل هنگام عکسبرداری و ماکزیمم رزولوشن 1920×2650 پیکسل روی فایلهای JPG
  • دامنه فوکوس : 30 سانتیمتر به بالا، ماکرو، 40-10 سانتیمتر
  • سرعت شاتر: 1000.1 ثانیه
  • بهره بردن از الگوریتمهای بسیار پیچیده برای پردازش تصویر جهت ارائه تصویر با کیفیت بسیار بالا
  • بهره بردن از تکنولوژی گرفتن عکس با فرمت RAW که کمتر دوربین دیجیتالی ای هم از این ویژگی برخورداره!
--> کیفیت صدای این گوشی در حد ایده آل هست و همچنین اینکه با توجه به استفاده از توانایی پخش موزیک سری ROKR گوشی های موتورولا هندزفری اون از کیفیت بسیار بالایی برخورداره و میشه اون رو یه گوشی از سری گوشیهای موسیقی دانست!

نقل قول از: پی سی بیز
---------------------------------------------------

اینا رو گفتم چون اکثر ایرانی ها یا سونی اریکسون دستشونه و یا نوکیا و یا شاید سامسونگ و موتورولا در ایران کلا زیاد شناخته شده نیست

خودم این گوشی رو اون زمان 280 خریدم. یه رم 8 گیگ هم کنارش گذاشتم. یادم نیست رمه رو چند گرفتم. ترنسند هست. حداقل 10 - 12 تومنی بود فک کنم

من خودم به شدت به این گوشی علاقمندم و اصلا قصد تعویضش رو نداشتم. ولی به خاطر کاری که جلوم قرار گرفت و نیازهایی که دیگه این گوشی نمیتونست برام برآورده کنه (مثل جی پی اس) ناچار مجبور به فروشش شدم.
خودم الآن یه دونه xt720 گرفتم

چند تا عکس هم از گوشی گرفتم که ظاهرشم ببینید. واقعیت: فقط دو سه تا خش خیلی کوچیک رو گوشی خورده که اونم اصلا قابل مشاهده نیست

http://030.img98.net/out.php/i300352_20110506185233982.jpg

http://030.img98.net/out.php/i300351_20110506181338760.jpg

http://030.img98.net/out.php/i300350_20110506181128950.jpg
لوازم جانبی کاملا نو. گوشی کاملا تمیز. قیمت کردم از دوستان موتوباز. گفتن 170 - 180 میتونی بفروشی
دقت کنید نو این گوشی اصلا الآن حتی در تهران گیر نمیاد. کلا موتورولا مخصوصا گوشی های این سال های اخیرش تو ایران اینجوریه.... یه مدت تو بازار هست بعد دیگه نایاب میشه
آپدیت نرم افزاری هم شده به آخرین فریمور پر سرعت معتبر

هر کی خواست اعلام کنه تا گوشی رو براش بفرستم
باور کنید الآن هم که این تاپیک رو میزنم ناراحتم. چون شرایط باعث شد که ااز این گوشی فاصله بگیرم :(

E110

Registered User
لایک‌ها
13
ضمنا یه مطلب رو جا انداختم

این گوشی (به نقل از سایت های معتبر روسی) قویترین 5 مگاپیکسلی دنیاست و قابل قیاس با 8 مگاپیکسلی های سامسونگ و... هست
شاید باورتون نشه ولی حجم فایل عکس هایی که میگیره حداقل 1.8 مگابایت هست

ashyani

Registered User
لایک‌ها
116
ببخشید زبان پارسی رو ساپورت میکنه
فقط خواندن پیامک

ajhdar

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان خداییش هوای این بنده خدا رو داشته باشین دمش گرم 10 صفحه توضیحات جامع گزاشته!

E110

Registered User
لایک‌ها
13
ببخشید زبان پارسی رو ساپورت میکنه
فقط خواندن پیامک
بله دوست من. زبون فارسی رو ساپورت میکنه. اس ام اس میفرسته و میگیره. فقط همونطور که تو تصاویر می بینید روی دکمه هاش حروف فارسی درج نشده! و باید حفظ باشی! (بهتره! کمک میکنه به تقویت حافظه!)
حتی میتونید کاملا فارسیش کنید گوشی رو... تمومی منوها، عبارت ها و...

دوستان خداییش هوای این بنده خدا رو داشته باشین دمش گرم 10 صفحه توضیحات جامع گزاشته!
نه عزیزم! نصف بیشترش کپی پیست بود! آخه نمیدونی چقدر این گوشی برام عزیزه :rolleyes:

وضعیت باطری در چه وضعیه؟چه قدر شارژنگه میداره؟
ولی درکل بازار یابیتون معلومه خیلی خوبه :دی

شارژ رو من باهاش مشکل نداشتم. خوبه. ولی چیزی که تو سایت ها نوشته شده اینه:
دارای یک باتری لیتیومی با ظرفیت 920mAh که تا 310 ساعت در حالت استندبای و 5/7 ساعت مکالمه مداوم دوام می آورد و می توان گفت بطور متوسط تا 3 روز شارژ را نگه میدارد. مدت زمان شارژ کامل این گوشی 2 ساعت است.

دوستان، میدونید من خودم آدم مشکل پسندی هستم! اکثر مردم بدون اطلاعات میرن گوشی میخرن... در حالی که تو ایران نسبت به موتورولا خیلی ظلم شده. البته شاید یکی از علت هاش همون مسئله آمریکا دشمن ماست باشه!
بگم که...

1 - سیستم عامل این گوشی پلتفرمی از لینوکس هست که بر پایه جاوا هست و چیزی پیشرفته تر از لینوکس. نام: موتومگس

2 - خودتون میدونید لینوکس ویروس نمیگیره
پس با این گوشی برخلاف گوشی های نوکیا که سیمبین هستند براحتی حتی ویروس ها را حمل کنید!

3 - اگه با لینوکس کار کرده باشید میدونید که میشه یه حافظه ای از هارد رو به عنوان رم اضافی تعریف کرد که اسمش هست swap... توی این گوشی هم همین کارو انجام میدیم! یعنی بخشی از مموری رو برای رم میذاریم.
واقعیتش گوشی های zn5 که در بازار دنیا هستند رمشون 128 مگ هست. ولی به خاطر تحریم اینایی که وارد بازار ایران شدن 64 مگ هستند. ولی ما همون swap رو فعال میکنیم 64 مگ اضافه میدیم که مشکل کم آوردن رم هم حل میشه! و سرعت گوشی فوق العاده بالا میره!

4 - موتورولا سیستم عامل هایی که ارائه میکنه همه اپن سورس هستند. که این امکان رو به کاربرانش میده که بتونند خودشون اون رو مد کنند و ارتقا بدند. الآن روس ها و چینی ها مدرهای حرفه ای دارند که هر از چند گاهی یه فریمور میدند بیرون که شما متناسب با نیازتون راحت اونو از نت دانلود میکنید و فقط با یه کابل و بدون نیاز با باکس گوشی رو فلش میزنید!

5 - جنس بدنه اکثر برندها مثل سونی اریکسون، نوکیا پلاستیک فشرده هست. از نظر سخت افزاری موتورولا حرف اول رو میزنه!

دیگه ادامه نمیدم که اون دوستمون نگه چه قدر حرف میزنی! :)

ashyani

Registered User
لایک‌ها
116
ببخشید شرمنده قیمت پایین تر میدم اما اگه مشتری بهتر از بنده حقیر نداشتین 140 مال من

E110

Registered User
لایک‌ها
13
ببخشید شرمنده قیمت پایین تر میدم اما اگه مشتری بهتر از بنده حقیر نداشتین 140 مال من
دوست من باور کنید نمیتونم فک کنم که گوشی رو این قیمت فروختم
یکی از اقوام نزدیکم هم همین قیمت خواست برداره و من بهش ندادم و گفتم تو اینترنت براش مشتری پیدا میکنم به قیمت منصفانه تر
اگه مشتری پیدا نکردم به همون فامیلم میدم. من حتی به اون گفتم نمیخوام گوشی رو بدم دست غریبه و سعی کن خودت بردار
ولی حیف که از این گوشی اطلاعات نداره

E110

Registered User
لایک‌ها
13
نه عزیزم
آخرین قیمت همون 170...
یه رم 8 گیگ هم روشه

یه چیزی الآن یادم اومد!... یه سری بازی برای این سیستم عامل موتومگس اومده بود... یکی از مهمتریناش quake 2 بود. بازی های موبایل به غیر از آندروید حداکثر چه حجمی دارند؟ جاوا ها که خیلی باشه 5 مگ. تازه اکثرا زیر 5 مگن
شاید باورتون نشه که این بازی حجمی برابر 80 مگ داره! و این گوشی براحتی اون رو پردازش میکنه و اجرا میکنه.... خود من چندین ماه بود که پای بازیش بودم تا تموم شد! گرافیکش واقعا بالا. عینا مثل یه بازی کامپیوتری میمونه. کلی رمز و راز در این بازی هست

میدونید... الآن که گاهی یه پست میدم یه خاطره از این گوشی یادم میاد که گفتم شاید برای شما هم جالب باشه :)

Joolbak

Registered User
لایک‌ها
48
اگه رمش میکرو باشه رمش را نمیخوام
بدون رم 145

E110

Registered User
لایک‌ها
13
رمش micro sd هست.
والا این رم دیگه به درد من نمیخوره. گوشی جدید که گرفتم یه 8 گیگ روش بوده
با رم 170 میدم

E110

Registered User
لایک‌ها
13
یکی از دوستان قرار شده 170 بخره... هزینه پستشم من قبول کنم

اگه از دوستان کسی هست بالاتر بخره همینجا بگه

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
نه عزیزم
آخرین قیمت همون 170...
یه رم 8 گیگ هم روشه

یه چیزی الآن یادم اومد!... یه سری بازی برای این سیستم عامل موتومگس اومده بود... یکی از مهمتریناش quake 2 بود. بازی های موبایل به غیر از آندروید حداکثر چه حجمی دارند؟ جاوا ها که خیلی باشه 5 مگ. تازه اکثرا زیر 5 مگن
شاید باورتون نشه که این بازی حجمی برابر 80 مگ داره! و این گوشی براحتی اون رو پردازش میکنه و اجرا میکنه.... خود من چندین ماه بود که پای بازیش بودم تا تموم شد! گرافیکش واقعا بالا. عینا مثل یه بازی کامپیوتری میمونه. کلی رمز و راز در این بازی هست

میدونید... الآن که گاهی یه پست میدم یه خاطره از این گوشی یادم میاد که گفتم شاید برای شما هم جالب باشه :)

ببخشید دوست عزیز ولی شما خیلی رویایی در مورد این گوشی صحبت می کنید
در مورد بازیهای موبایل گفتید که به غیر از آندروید حداکثر چه حجمی دارن ؟
باید بگم سری بازیهای quake ( که مخصوص کامپیوتر هستن ) حتی برای symbian s60v3 هم پورت شد بودن.... نسخه ی 1 2 3 که حجمشون بالای 200 مگ بود
برای سیمبین s60v5 هم چندین سری بازیهای با گرافیک مخصوص vivaz . satio . omnia hd و... که شتابدهنده ی گرافیکی داشتن اومد که اوناهم خیلی حجمهای خوبی دارن....... حتی بعضی از بازیهای سیمبین ^3 روی این گوشیها اجرا می شه که اونا هم حجمهای بالایی دارن
برای سیمبین ^3 هم بازیهای زیادی تا الان اومد که اوناهم خیلی خوبن مثل avatar . asphalt5 . nfc shift و....
برای ios هم دیگه احتیاجی به توضیح ندار که من بخوام توضیح بدم و به یک کنسول دستی تبدیل شد
برای ویندوز موبایل هم چندتا بازی مخصوص HD2 اومد که حجماشون همشون بالا بود که دیگه نیومدن ( ولی روی این گوشی آندروید هست )
برای meamo هم بازی هست مثل درایور و تعدادی دیگه که اسمشون یادم نیست و از همه مهمتر بازیهای web os روی این گوشی پورت شدن
برای web os هم بازی زیاد اود که روی n900 هم اجرا می شن که گرافیک خیلی خوبی دارن
برای bada هم هر روز تعداد زیادی بازی با گرافیک می یاد و تعداد زیادی هم از قبل دار
برای ویندوز فون 7 هم که دیگه خیلی بازی خوب و با گرافیک دار
بازم بگم؟!!!
بهتر بودتو حرفتون می گفتید فقط جاوا و کل موبایلهارو تو حرفتون قرار نمی داین :D

اون بازیهای خوبی هم که گفتید برای گوشی شما اومد به تعداد انگشتان دست هست

aghanaser

Registered User
لایک‌ها
3
لطفا یکی دوتا عکس از حالت روشنش هم بزارید...
با تشکر

mhadih

Registered User
لایک‌ها
124
من خودم اين گوشي را داشتم. به درد بازي كردن نميخوره ول يمهمترين مزيتش دوربينش هست كه كيفيت خيلي خوبي داره و سيستم عاملش كه ادم از زده نميشه.كيفيت خود دستگاه هم عالي هيت و اصلا رنگ قابش تعيير نميكنه

E110

Registered User
لایک‌ها
13
ببخشید دوست عزیز ولی شما خیلی رویایی در مورد این گوشی صحبت می کنید
در مورد بازیهای موبایل گفتید که به غیر از آندروید حداکثر چه حجمی دارن ؟
باید بگم سری بازیهای quake ( که مخصوص کامپیوتر هستن ) حتی برای symbian s60v3 هم پورت شد بودن.... نسخه ی 1 2 3 که حجمشون بالای 200 مگ بود
برای سیمبین s60v5 هم چندین سری بازیهای با گرافیک مخصوص vivaz . satio . omnia hd و... که شتابدهنده ی گرافیکی داشتن اومد که اوناهم خیلی حجمهای خوبی دارن....... حتی بعضی از بازیهای سیمبین ^3 روی این گوشیها اجرا می شه که اونا هم حجمهای بالایی دارن
برای سیمبین ^3 هم بازیهای زیادی تا الان اومد که اوناهم خیلی خوبن مثل avatar . asphalt5 . nfc shift و....
برای ios هم دیگه احتیاجی به توضیح ندار که من بخوام توضیح بدم و به یک کنسول دستی تبدیل شد
برای ویندوز موبایل هم چندتا بازی مخصوص HD2 اومد که حجماشون همشون بالا بود که دیگه نیومدن ( ولی روی این گوشی آندروید هست )
برای meamo هم بازی هست مثل درایور و تعدادی دیگه که اسمشون یادم نیست و از همه مهمتر بازیهای web os روی این گوشی پورت شدن
برای web os هم بازی زیاد اود که روی n900 هم اجرا می شن که گرافیک خیلی خوبی دارن
برای bada هم هر روز تعداد زیادی بازی با گرافیک می یاد و تعداد زیادی هم از قبل دار
برای ویندوز فون 7 هم که دیگه خیلی بازی خوب و با گرافیک دار
بازم بگم؟!!!
بهتر بودتو حرفتون می گفتید فقط جاوا و کل موبایلهارو تو حرفتون قرار نمی داین :D

اون بازیهای خوبی هم که گفتید برای گوشی شما اومد به تعداد انگشتان دست هست

معذرت میخوام عزیزم
ولی من وقتی صحبت از بازی های این گوشی کردم منظورم زمانی بود که این گوشی ریلیز شده بود. بله بعد از اومدن این گوشی سیستم عامل های جدید اومدند و گوشی های با پردازنده های قوی
طبیعیه که هر چی زمان میگذره قدرت گوشی ها میره بالا
من اگه گفتم به غیر از آندروید منظورم نبود که بادا و نسخه جدید سیمبین و مائمو و اینا رو در نظر بگیرید.
تو همون سال2008 که این گوشی اومده بود. تو اون زمان کمتر گوشی ای بود که میتونست بازی های حجیم رو اجرا کنه
در مورد تعداد بازی های این گوشی هم حق با شماست. کلا برنامه برای سیستم عامل لینوکس نسبت به سایر سیستم عامل ها کمتره

مثلا یه چیزی رو هم که باید بگم دوستان بدونند. در حالت پیشفرض این گوشی ویدئو با فرمت های 3gp و mp4 رو پخش میکنه (تا اونجایی که من اطلاع دارم) ولی یه برنامه mgx هست که براحتی اکثر فرمت های ویدئویی رو اجرا میکنه. حتی فیلم های با بیت ریت بالا که دستگاه های مشابه امکان داره هنگام پخش هنگ کنند رو هم اجرا میکنه
(البته نه هر بیت ریتی که مثلا بگی پس فیلم اچ دی رو هم پخش میکنه)

کلا هنگ تو کار این گوشی نیست. نه غلو کردم و نه کم گفتم

لطفا یکی دوتا عکس از حالت روشنش هم بزارید...
با تشکر
خدمت شما دوست عزیز:
http://030.img98.net/out.php/i305441_20110508162657987.jpg

البته الآن سیم کارت همراه اول روشه. خودم ایرانسل میذاشتم. یه کدی هست میدی به یکی از فایل های سیستمیش. برات یه سایدبار هم میاره کنار صفحه... hsa اسمش هست.
الآن من اون کد رو برای نمایش برای همراه اول تنظیم نکردم فعلا نمایش داده نمیشه

ولی چنین چیزی داره:

attachment.php

فقط، دوستان ناچارم یه موضوعی رو بگم. دیشب این گوشی دستم بود. یکی از اقوام دید و بهش گفتم که می فروشم. طرف پسندید و حاضر شد که 170 بخره. یکی از دوستان در اینجا همین قیمت قرار شد بخرن. ولی من ناچارا به خاطر روابطمون باید به ایشون بدم

اگه فک میکنید که این گوشی قیمت بالاتر از این میارزه... قیمت بالاتر پیشنهاد بدید ببینم به کی بدم

شرمنده دوستان

E110

Registered User
لایک‌ها
13
با قیمت 160 تومان فروخته شد

E110

Registered User
لایک‌ها
13
سلام خدمت دوستان گلم

حقیقتش گوشی رو دادم به شوهر خواهرم. حالا ایشون یه فرد بازاریه! شرکت داره و آخرین گوشی ای که دستش بوده 1200 بوده!
کلا با کامپیوتر اینا هم رابطه خوبی نداره!
حالا هی میگه... تقویمش چرا فارسی نیست؟! من میخوام رویدادها رو برای فلان تاریخ بنویسم ولی این انگلیسیه
یا اینکه میگه کار باهاش راحت نیست!
کلا نمیتونه از تمام ویژگی هاش استفاده کنه! (حیف این گوشی با این دوربین واقعا :( )

اصرار داره که بفروشم براش یه نوکیا جاوا براش بگیرم که فارسی باشه تقویمش!
از دوستان اگه کسی مایل به خریده بگه... قیمت 150 تومن بهش میدم
فقط سریعتر که کار این بنده خدا هم راه بیافته

گوشی از موقعی که دستش بوده مشکلی براش پیش نیومده فقط یبار از دستش افتاده یه خش کوچیک افتاده کنارش
از نظر سخت افزار کلا اونایی که با موتورولا کار کردند میدونند که جنس بدنه چجوریه... اصلا این طوری نیست که فک کنی مثلا صفحه کلیدش یا بدنش رنگش رفته باشه و اینا (مثل اکثریت گوشی های دیگه)

اگه مایل به خرید هستید بگید

ممنون

ashyani

Registered User
لایک‌ها
116
ببخشید قیمت آخرتون چنده من خریدارم

بالا