E110
Registered User
- نوشتهها
- 492
- لایکها
- 13
سلام خدمت دوستان
بنده حدود 17 ماهی میشه که یه گوشی zn5 خریدم
موتورولا بازها میدونن که این گوشی چیه...
---------------------------------------------------
عمده خاصیت های مهمش اینا هست:
1 - مهمترین ویژگی این گوشی که در اکثر گوشی های موتورولا وجود داره استفاده از CPUهای با فرکانس بالا هست؛ در این گوشی از CPU با فرکانس 530 MHz استفاده شده.
2 - تکنولوژی Crystal Talk که برای شفافیت صدای خروجی هست و این تکنولوژی منحصرا توسط موتورولا ارائه میشه
3 - خروجی 3.5 میلی متری (که شما میتونید بوسیله این خروجی از اکثر ابزارهای پخش صدا برای دریافت صدا بدون واسطه استفاده کنید!)
4 - خروجی TV
5 - دوربین 5 مگاپیکسل با تکنولوژی کمپانی معروف Kodak و فلش زنون
* ویژگی قابل توجه در دوربین و عکسبرداری با این گوشی سرعت قابل توجه اون به هنگام فلش زدن و همچنین عکس برداری و ذخیره تصویر می باشد.
6 - صفحه نمایش با سایز 2.4 اینچ و رزولوشن 240×320 Pixel که تعداد رنگ قابل نمایش آن 256000 تا می باشد. اما با این وجود نسبت به همرده های خود از شفافیت بهتری برخورداره!
7 - حافظه داخلی این گوشی 512 مگابایت هست که 350 مگابایت اون در دسترس کاربر هست.
8 - برخورداری از اسلات Mcro USB برای اتصال به USB که نسبت به USB پورت کوچکتر و نسبت به Mini USB پورت بزرگتری محسوب میشه.
9 - برخوزداری از بلوتوث مجهز به EDR که همزمان میتونه به 16 گوشی دیگه Pair بشه.
10 - برخورداری از WiFi
11 - برخورداری از صفحه کلید به فرم Morph و همچنین Mode Shift که زیبایی قابل توجهی به گوشی داده و همچنین کارایی با گوشی رو لذت بخش نموده است.
12 - برخورداری از سیستم عامل Linux که از انعطاف پذیری بالایی جهت اعمال تغییرات برخورداره
نگاهی جزئی تر به این گوشی:
--> با توجه به قدرتمند بودن پردازنده این گوشی، اجرای ویدئوهای با بیت ریت 1200 دور از انتظار نخواهد بود!
--> از ویژگی ها و ابزارهایی که می توان در قابلیت عکس برداری این گوشی مد نظر قرار داد:
نقل قول از: پی سی بیز
اینا رو گفتم چون اکثر ایرانی ها یا سونی اریکسون دستشونه و یا نوکیا و یا شاید سامسونگ و موتورولا در ایران کلا زیاد شناخته شده نیست
خودم این گوشی رو اون زمان 280 خریدم. یه رم 8 گیگ هم کنارش گذاشتم. یادم نیست رمه رو چند گرفتم. ترنسند هست. حداقل 10 - 12 تومنی بود فک کنم
من خودم به شدت به این گوشی علاقمندم و اصلا قصد تعویضش رو نداشتم. ولی به خاطر کاری که جلوم قرار گرفت و نیازهایی که دیگه این گوشی نمیتونست برام برآورده کنه (مثل جی پی اس) ناچار مجبور به فروشش شدم.
خودم الآن یه دونه xt720 گرفتم
چند تا عکس هم از گوشی گرفتم که ظاهرشم ببینید. واقعیت: فقط دو سه تا خش خیلی کوچیک رو گوشی خورده که اونم اصلا قابل مشاهده نیست
http://030.img98.net/out.php/i300352_20110506185233982.jpg
http://030.img98.net/out.php/i300351_20110506181338760.jpg
http://030.img98.net/out.php/i300350_20110506181128950.jpg
لوازم جانبی کاملا نو. گوشی کاملا تمیز. قیمت کردم از دوستان موتوباز. گفتن 170 - 180 میتونی بفروشی
دقت کنید نو این گوشی اصلا الآن حتی در تهران گیر نمیاد. کلا موتورولا مخصوصا گوشی های این سال های اخیرش تو ایران اینجوریه.... یه مدت تو بازار هست بعد دیگه نایاب میشه
آپدیت نرم افزاری هم شده به آخرین فریمور پر سرعت معتبر
هر کی خواست اعلام کنه تا گوشی رو براش بفرستم
باور کنید الآن هم که این تاپیک رو میزنم ناراحتم. چون شرایط باعث شد که ااز این گوشی فاصله بگیرم
بنده حدود 17 ماهی میشه که یه گوشی zn5 خریدم
موتورولا بازها میدونن که این گوشی چیه...
عمده خاصیت های مهمش اینا هست:
1 - مهمترین ویژگی این گوشی که در اکثر گوشی های موتورولا وجود داره استفاده از CPUهای با فرکانس بالا هست؛ در این گوشی از CPU با فرکانس 530 MHz استفاده شده.
2 - تکنولوژی Crystal Talk که برای شفافیت صدای خروجی هست و این تکنولوژی منحصرا توسط موتورولا ارائه میشه
3 - خروجی 3.5 میلی متری (که شما میتونید بوسیله این خروجی از اکثر ابزارهای پخش صدا برای دریافت صدا بدون واسطه استفاده کنید!)
4 - خروجی TV
5 - دوربین 5 مگاپیکسل با تکنولوژی کمپانی معروف Kodak و فلش زنون
* ویژگی قابل توجه در دوربین و عکسبرداری با این گوشی سرعت قابل توجه اون به هنگام فلش زدن و همچنین عکس برداری و ذخیره تصویر می باشد.
6 - صفحه نمایش با سایز 2.4 اینچ و رزولوشن 240×320 Pixel که تعداد رنگ قابل نمایش آن 256000 تا می باشد. اما با این وجود نسبت به همرده های خود از شفافیت بهتری برخورداره!
7 - حافظه داخلی این گوشی 512 مگابایت هست که 350 مگابایت اون در دسترس کاربر هست.
8 - برخورداری از اسلات Mcro USB برای اتصال به USB که نسبت به USB پورت کوچکتر و نسبت به Mini USB پورت بزرگتری محسوب میشه.
9 - برخوزداری از بلوتوث مجهز به EDR که همزمان میتونه به 16 گوشی دیگه Pair بشه.
10 - برخورداری از WiFi
11 - برخورداری از صفحه کلید به فرم Morph و همچنین Mode Shift که زیبایی قابل توجهی به گوشی داده و همچنین کارایی با گوشی رو لذت بخش نموده است.
12 - برخورداری از سیستم عامل Linux که از انعطاف پذیری بالایی جهت اعمال تغییرات برخورداره
نگاهی جزئی تر به این گوشی:
--> با توجه به قدرتمند بودن پردازنده این گوشی، اجرای ویدئوهای با بیت ریت 1200 دور از انتظار نخواهد بود!
--> از ویژگی ها و ابزارهایی که می توان در قابلیت عکس برداری این گوشی مد نظر قرار داد:
- عکس برداری به صورت multi shot که امکان گرفتن 4 عکس پشت سر هم با فاصله زمانی بسیار کوتاه
- خاصیت Panorama که امکان گرفتن عکس با دامنه دید وسیع رو فراهم میکنه
- امکان قرار دادن تایمری به منظور ایجاد تاخیر در عکس برداری
- کاهش قرمزی چشم از دیگر ویژگی های دوربین این گوسی است
- ماکزیمم رزولوشن 1944×2592 پیکسل هنگام عکسبرداری و ماکزیمم رزولوشن 1920×2650 پیکسل روی فایلهای JPG
- دامنه فوکوس : 30 سانتیمتر به بالا، ماکرو، 40-10 سانتیمتر
- سرعت شاتر: 1000.1 ثانیه
- بهره بردن از الگوریتمهای بسیار پیچیده برای پردازش تصویر جهت ارائه تصویر با کیفیت بسیار بالا
- بهره بردن از تکنولوژی گرفتن عکس با فرمت RAW که کمتر دوربین دیجیتالی ای هم از این ویژگی برخورداره!
نقل قول از: پی سی بیز
اینا رو گفتم چون اکثر ایرانی ها یا سونی اریکسون دستشونه و یا نوکیا و یا شاید سامسونگ و موتورولا در ایران کلا زیاد شناخته شده نیست
خودم این گوشی رو اون زمان 280 خریدم. یه رم 8 گیگ هم کنارش گذاشتم. یادم نیست رمه رو چند گرفتم. ترنسند هست. حداقل 10 - 12 تومنی بود فک کنم
من خودم به شدت به این گوشی علاقمندم و اصلا قصد تعویضش رو نداشتم. ولی به خاطر کاری که جلوم قرار گرفت و نیازهایی که دیگه این گوشی نمیتونست برام برآورده کنه (مثل جی پی اس) ناچار مجبور به فروشش شدم.
خودم الآن یه دونه xt720 گرفتم
چند تا عکس هم از گوشی گرفتم که ظاهرشم ببینید. واقعیت: فقط دو سه تا خش خیلی کوچیک رو گوشی خورده که اونم اصلا قابل مشاهده نیست
http://030.img98.net/out.php/i300352_20110506185233982.jpg
http://030.img98.net/out.php/i300351_20110506181338760.jpg
http://030.img98.net/out.php/i300350_20110506181128950.jpg
لوازم جانبی کاملا نو. گوشی کاملا تمیز. قیمت کردم از دوستان موتوباز. گفتن 170 - 180 میتونی بفروشی
دقت کنید نو این گوشی اصلا الآن حتی در تهران گیر نمیاد. کلا موتورولا مخصوصا گوشی های این سال های اخیرش تو ایران اینجوریه.... یه مدت تو بازار هست بعد دیگه نایاب میشه
آپدیت نرم افزاری هم شده به آخرین فریمور پر سرعت معتبر
هر کی خواست اعلام کنه تا گوشی رو براش بفرستم
باور کنید الآن هم که این تاپیک رو میزنم ناراحتم. چون شرایط باعث شد که ااز این گوشی فاصله بگیرم