• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک دستگاه 4x hd غول اندروییدی ال جی فقط از داخل جعبه اومده بیرون...

jcr7

Registered User
لایک‌ها
35
دوست گرامی
ایا این باتری اضاف و قلم و کیف هم درون جعبش هست؟

رسول.م

Registered User
لایک‌ها
236
با iphone ٤s 64 ميتعويضي؟
پ.خ بده
ممنون

AliTal

Registered User
لایک‌ها
17
توی تست های که روی این گوشی انجام شده ضعیف تر از اس 3 نشون داده

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
کیوان عجب چیز باحالیه
هم زیبا هم قوی
خوراکشه رام براش کوک کنی
به به
راستی اینا که داری با گارانتی هستن؟

اتفاقا این گوشی همه چی تکمیله اصلا احتیاجی به رام نداره نصب کاستوم رام بدرد گوشیهای ضعیف میخوره تا یکم سرعتشون بیشتر بشه

n550

Registered User
لایک‌ها
523
دوستان با این گوشی یه کیف...یه قلم....یه باطری هم به صورت تبلیغاتی و هدیه داده میشه از طرف ال جی...که شامل همین دستگاه که برای فروش گذاشتم هم میشه.

pris0n

Registered User
لایک‌ها
32
داداش کیوان از باطری و اون چیزایی که میگی روی گوشی هست هم عکس میزاری ؟؟

من کلیپ های گوشی رو توی یوتیوب دیدم گوشی خیلی خوبیه ؟؟

بلندی صدای گوشی در چه حد هست ؟؟

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
اتفاقا این گوشی همه چی تکمیله اصلا احتیاجی به رام نداره نصب کاستوم رام بدرد گوشیهای ضعیف میخوره تا یکم سرعتشون بیشتر بشه

داداش اندروید قشنگیش به رامش هست
منظورم اینه اندرو بی کاستوم میشه گوشت بی دنبه:دی
تموم حالش به اینه کاستومش کنی

n550

Registered User
لایک‌ها
523
داداش همه چیز این گوشی عالیه...فقط ایرادی که داره این هست که خیلی علیه این گوشی جو سازی کردن که از اس3 ظعیفتره..واقعا جو سازیشون رو روان مشتری ها تاثیر گذاشته....

اکبند این دستگاه رو هم به دوستان 1.155 تفدیم میکنم.....
فرق این که الان تو سایت گذاشتم با اکبند اینه که درب جعبه باز شده همین...............

Last edited:

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
داداش اندروید قشنگیش به رامش هست
منظورم اینه اندرو بی کاستوم میشه گوشت بی دنبه:دی
تموم حالش به اینه کاستومش کنی

بله درسته ولی خداییش ماکه هرچی رام کاستوم رو هرگوشی ریختیم یه ایرادی داشت رام اورجینال سالم و بی دردسر

داداش همه چیز این گوشی عالیه...فقط ایرادی که داره این هست که خیلی علیه این گوشی جو سازی کردن که از اس3 ظعیفتره..واقعا جو سازیشون رو روان مشتری ها تاثیر گذاشته....

اکبند این دستگاه رو هم به دوستان 1.155 تفدیم میکنم.....
فرق این که الان تو سایت گذاشتم با اکبند اینه که درب جعبه باز شده همین...............

دقیقا الان یجوری شده همه گالکسی پرست شدن شما صفحه این گوشی با صفحه اس 3 را مقایسه کن اس 3 هیچی واسه گفتن نداره بعدشم من همه گوشیهای اندرویدی را واسه همه برندها را یا داشتم یا یه مدت دستم بوده همشون یه ایرادی داشتن فقط گوشیهای ال جی اذیتم نکردن هیچ وقت هم از فروششون پشیمان نشدم الا optimus 2x واقعا محشر بود با اس 2 وسنسشن مقایسه کرده بودم قورتشون میداد الانم این گوشی بیاد زیر 1 میلیون خریدم

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
سلام عزیز.لطفا قیمت آخر رو پخ کنید.ممنون

n550

Registered User
لایک‌ها
523
سلام دوست عزیز من 980 خریدارم

ببخشید دیگه.....حدی داره...من حلال واری دارم میگم فقط باز شده...مطمئن باشید به قیمت مفت نمیدمش..تا این لحظه یکی از دوستان 1.040 خواستن و پیشنهاد دادن...یعنی این افتاده پشت سر اون وان ایکس بدرد نخور چرند که الان 1.100 هست

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
ببخشید دیگه.....حدی داره...من حلال واری دارم میگم فقط باز شده...مطمئن باشید به قیمت مفت نمیدمش..تا این لحظه یکی از دوستان 1.040 خواستن و پیشنهاد دادن...یعنی این افتاده پشت سر اون وان ایکس بدرد نخور چرند که الان 1.100 هست

کیوان جان خدا وکیلی وان ایکس با این قابل مقایسه نیست اصلا تو دست می گیریش نمیخوره بهش گوشی گرون قیمت باشه وان ایکس یه دنیای دیگس

n550

Registered User
لایک‌ها
523
والا من دیروز 3تا گوشی رو اوردم گذاشتم کنار هم...ا.لا که رفیقم همین ال جی رو داره سفید رنگه اس3 هم داره...از یکی از دوستان هم وان ایکس گرفتم امانت..باور کنید باور کنید ال جی تو خیلی قسمتها با اس3 برابره یه جاهایی کم میاره که مهم نیست یه حاهایی هم عالی عمل میکنه که اس3 کم میاره.اما خداییش اصلا وان ایکس با این 2تا قابل مقایسه نیست.من که اصلا برتری تو وان ایکس ندیدم.

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
والا من دیروز 3تا گوشی رو اوردم گذاشتم کنار هم...ا.لا که رفیقم همین ال جی رو داره سفید رنگه اس3 هم داره...از یکی از دوستان هم وان ایکس گرفتم امانت..باور کنید باور کنید ال جی تو خیلی قسمتها با اس3 برابره یه جاهایی کم میاره که مهم نیست یه حاهایی هم عالی عمل میکنه که اس3 کم میاره.اما خداییش اصلا وان ایکس با این 2تا قابل مقایسه نیست.من که اصلا برتری تو وان ایکس ندیدم.

من تا حالا اس 3 از نزدیک قسمت نشده ببینم ولی این دو گوشی رو هر کدومو چندین روز باهاشون کار کردم از وان ایکس سوییچ کردم رو 4X وبعد دوباره وان ایکس .از نظر اجرای بازیای سنگین من تفاوتی حس نکردم ولی زیبایی و کیفیت ساخت خوش دستی و صفحه نمایش وان ایکس رو بیشتر پسند کردم البته دوام باتریه 4X خیلی بیشتره که اینم مزیت خیلی بزرگی نسبت به وان ایکس محسوب میشه

V.K

Registered User
لایک‌ها
174
ویرایش

n550

Registered User
لایک‌ها
523
من تا حالا اس 3 از نزدیک قسمت نشده ببینم ولی این دو گوشی رو هر کدومو چندین روز باهاشون کار کردم از وان ایکس سوییچ کردم رو 4X وبعد دوباره وان ایکس .از نظر اجرای بازیای سنگین من تفاوتی حس نکردم ولی زیبایی و کیفیت ساخت خوش دستی و صفحه نمایش وان ایکس رو بیشتر پسند کردم البته دوام باتریه 4X خیلی بیشتره که اینم مزیت خیلی بزرگی نسبت به وان ایکس محسوب میشه

داداشی به نظر بنده هیچ اندروییدی از لحاظ کیفیت رنگ و طبیعی بودن تصاویر به پای ال جی نمیرسه....این مطلب رو عملا من همزمان تو 3تا گوشی دیدم....
دیگه هر چیزی بگین تو عکس و فیلم ال چی یه سرو گردن از اون 2تا رقیبش سرتره

n550

Registered User
لایک‌ها
523
یک دستگاه اکبند هم موجوده که اون پلمپ هست و باز نشده...قیمت 1.140

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
داداشی فول پک هست ؟