paradaimix
Registered User
یک دستگاه PSPGo 16GB موجود هست. رنگ دستگاه از مدلهای کمیاب سفید هست که کاملا سالم هست و حدود 6 ماه هست که خریداری شده. دستگاه بسیار سالم هست و به جز 2 بازی God of War Ghost of Sparta و God of War Chains of Elamp و همچنین بازی Metal Gear Peace walker بازی دیگه ای باهاش نرفتم و در کل خیلی کم ازش استفاده شده. خودم 6ماه پیش به قیمت 680 هزار تومن خریدم. درضمن چون از روز اول لیبل ضد خش روی دستگاه گذاشتم صفحه دستگاه کوچکترین خطی نداره.
متلقات دستگاه کامل هست و اصلا از جعبش بیرون نیومده و همچنین جعبه دستگاه هم کاملا نو هست. و همچنینر گرافیک ترین و جدید ترین بازی هاش رو هم دارم که به انتخاب خریدار کل 16 گیگ رو برای خریدار محترم پر میکنم.
ترجیحا فروش به صورت حضوری در مشهد یا با پست (حدود 8 تومن) از مشهد برای شهر های دیگه
قیمت پایه 339 ت
اگه پیشنهاد داشتید هم میتونید یا پ.خ کنید.
متلقات دستگاه کامل هست و اصلا از جعبش بیرون نیومده و همچنین جعبه دستگاه هم کاملا نو هست. و همچنینر گرافیک ترین و جدید ترین بازی هاش رو هم دارم که به انتخاب خریدار کل 16 گیگ رو برای خریدار محترم پر میکنم.
ترجیحا فروش به صورت حضوری در مشهد یا با پست (حدود 8 تومن) از مشهد برای شهر های دیگه
قیمت پایه 339 ت
اگه پیشنهاد داشتید هم میتونید یا پ.خ کنید.

Last edited: