با سلام .
به دلیل مشکلات مالی تصمیم به فروش این سایت گرفتم و علارقم میل باطنی باید این سایت رو بفروشم .
اطلاعات سایت تفریحی آدانا :
الکسا : 4300 ایران که روز به روز داره رشد میکنه .
1 - 50 روزه که راه افتاده
2- 8500 صفحه ایندکس شده در گوگل داره .
3- تعداد 880 پست مطلب که تمامی عکس ها در هاست آپلود شده اند و اصول سئو مطلب رعایت شده .
4- لیست سایت هایی که توشون بک لینک دادم :
pichak.net rank :5
.bloghelp.ir rank :4
blogskin.ir rank:5
downloadha.com rank:4
mobp30.com rank :2
linkdir.mihanblog.com rank:3
fun2day.ir rank :2
nice2net.com rank :2
nightskin.ir rank :3
همونطور که میدونید بک لینک تاثیر بالایی تو رنک داره و سایت آدانا به دلیل داشتن بک لینک فوق العاده قوی طبق پیشبینی سایت http://www.seomastering.com/pagerank-prediction.php
در اعلام بعدی گوگل حتما رنک 3 خواهد گرفت .
5. بنده چون خودم مدیر سایت کلیشه بودم قالب اصلی و کامل کلیشه رو در اختیار دارم که هیچ نقصی نداره و توسط webalfa .net برنامه نویسی و سئو شده . لازم به ذکر است قالب موجود در اینترنت فول نبوده و نقص زیادی دارد .اما من قالب فول کلیشه رو روی سایت آدانا پیاده کردم که هیچ ایرادی نداره .
آدرس سایت : a d a n a . i r
دامنه حدود 11 ماه دیگه اعتبار داره . .
دامنه سایت هم فوق العاده شیک و تو ذهن برویی هست که از عوامل موفقیت سایت میباشد.
هاست : 2 گیگ از میهن وب هاست که حدود 11 ماه اعتبارش باقی مونده . با پهنای باند 180 گیگ ماهانه
از لحاظ در آمد هم این چند روزه 2 تا محصول فروختم . سایت تازه داره جون میگیره که مجبورم به خاطر مشکل مالی سایت رو بفروشم.
قسمت های مختلف سایت : فال + گروه ... گه به خریدار واگذار میشود
آمار هم باید بگم . من تا حالا جایی تبلیغات نکردم واسش و تمام آمارم از گوگل هست . وبگذر موجود است دوستانی که خریدار واقعی هستند در اختیارشون قرار میگیره .
حدودا : 2500 بازدید داره . با حدود 1000 ip که 800 تاش از گوگل هست .
البته سایت به 2000 ورودی گوگل هم رسید و آمار 5000 آی پی ولی خوب همونجوری که میدونید آمار نوسان داره و این آمار که گفتم مقطعی است چون سایت رو به رشد میباشد پس آمار خوبی داره .
هزینه هایی که برای سایت کردم :
هزینه بک لینک : حداقل 200 هزار تومان
هزینه هاست : 35 هزار تومان
هزینه قالب : 150 هزار تومان
هزینه سئو : 50 هزار تومان
همچنین حدود 30 هزار تومان هزینه بنر و هدر برای قسمت های مختلف سایت مثل فال و گروه و هدر اصلی سایت
هزینه نویسنده برای پست زدن حرفه ای: 880 پست که برای هر پست 100 تومان دادم که میشه 90 هزار تومان
که جمعا میشه 555 هزار تومان . بدون احتساب پول دامنه .
قیمت پایه : 600 هزار تومان
اگر کسی پیشنهاد کمتری داشت خصوصی اعلام کنه اگه مورد قبول بود و اختلاف فاحشی نداشت شاید بفروشم .
در ضمن عجله ای برای فروش ندارم .
به دلیل مشکلات مالی تصمیم به فروش این سایت گرفتم و علارقم میل باطنی باید این سایت رو بفروشم .
اطلاعات سایت تفریحی آدانا :
الکسا : 4300 ایران که روز به روز داره رشد میکنه .
1 - 50 روزه که راه افتاده
2- 8500 صفحه ایندکس شده در گوگل داره .
3- تعداد 880 پست مطلب که تمامی عکس ها در هاست آپلود شده اند و اصول سئو مطلب رعایت شده .
4- لیست سایت هایی که توشون بک لینک دادم :
pichak.net rank :5
.bloghelp.ir rank :4
blogskin.ir rank:5
downloadha.com rank:4
mobp30.com rank :2
linkdir.mihanblog.com rank:3
fun2day.ir rank :2
nightskin.ir rank :3
همونطور که میدونید بک لینک تاثیر بالایی تو رنک داره و سایت آدانا به دلیل داشتن بک لینک فوق العاده قوی طبق پیشبینی سایت http://www.seomastering.com/pagerank-prediction.php
در اعلام بعدی گوگل حتما رنک 3 خواهد گرفت .
5. بنده چون خودم مدیر سایت کلیشه بودم قالب اصلی و کامل کلیشه رو در اختیار دارم که هیچ نقصی نداره و توسط webalfa .net برنامه نویسی و سئو شده . لازم به ذکر است قالب موجود در اینترنت فول نبوده و نقص زیادی دارد .اما من قالب فول کلیشه رو روی سایت آدانا پیاده کردم که هیچ ایرادی نداره .
آدرس سایت : a d a n a . i r
دامنه حدود 11 ماه دیگه اعتبار داره . .
دامنه سایت هم فوق العاده شیک و تو ذهن برویی هست که از عوامل موفقیت سایت میباشد.
هاست : 2 گیگ از میهن وب هاست که حدود 11 ماه اعتبارش باقی مونده . با پهنای باند 180 گیگ ماهانه
از لحاظ در آمد هم این چند روزه 2 تا محصول فروختم . سایت تازه داره جون میگیره که مجبورم به خاطر مشکل مالی سایت رو بفروشم.
قسمت های مختلف سایت : فال + گروه ... گه به خریدار واگذار میشود
آمار هم باید بگم . من تا حالا جایی تبلیغات نکردم واسش و تمام آمارم از گوگل هست . وبگذر موجود است دوستانی که خریدار واقعی هستند در اختیارشون قرار میگیره .
حدودا : 2500 بازدید داره . با حدود 1000 ip که 800 تاش از گوگل هست .
البته سایت به 2000 ورودی گوگل هم رسید و آمار 5000 آی پی ولی خوب همونجوری که میدونید آمار نوسان داره و این آمار که گفتم مقطعی است چون سایت رو به رشد میباشد پس آمار خوبی داره .
هزینه هایی که برای سایت کردم :
هزینه بک لینک : حداقل 200 هزار تومان
هزینه هاست : 35 هزار تومان
هزینه قالب : 150 هزار تومان
هزینه سئو : 50 هزار تومان
همچنین حدود 30 هزار تومان هزینه بنر و هدر برای قسمت های مختلف سایت مثل فال و گروه و هدر اصلی سایت
هزینه نویسنده برای پست زدن حرفه ای: 880 پست که برای هر پست 100 تومان دادم که میشه 90 هزار تومان
که جمعا میشه 555 هزار تومان . بدون احتساب پول دامنه .
قیمت پایه : 600 هزار تومان
اگر کسی پیشنهاد کمتری داشت خصوصی اعلام کنه اگه مورد قبول بود و اختلاف فاحشی نداشت شاید بفروشم .
در ضمن عجله ای برای فروش ندارم .
Last edited: