دوستان این سایت عاشقانه بفروش میرسد
www.delshekastha.ir
قیمت پیشنهادیتونو بدید بالاتارین قیمت بفروش میره .
www.delshekastha.ir
قیمت پیشنهادیتونو بدید بالاتارین قیمت بفروش میره .
منکه کلا شماره شمارو ندارم . شماره ایرانسلمو هم که مدیر قبلی سایت خیانت دات کام بخاطر فاش شدن عکساش تو سایت وچون من عکساشو برنداشتم و به پلیس سایبری گزارششو دادم که دخترارو قول میزنه و... شمارمو پخش کرد تو نت .اما شماره دومم که جنابعالی زحمتشو کشیدی حتی پیام خصوصی دادین که شمارتو پیدا کردمو... خوشبختانه با پلیس فتای تبریز گفتگو هایی مبنی بر کار های رضا انجام داده بودم که باعث شده بود اشناییتی باهم داشته باشیم و سایت هایی که شمارم پخش شده بود رو بستن .من در مورد بحث اول حرفی ندارم چون کاملا قضیه روشنه .
اما در مورد شماره هم باید عرض کنم منم شمارم پخش شده (نکنه خودم پخش کردم ؟)
اگرم کسی رو اینجا داری بگو بیاد سیم کارت رو 10 دقیقه روشن میکنیم و کمتر از 200 تا اس با 200 تا میس کال بود اسممو عوض میکنم .
البته میدونم کار خودته و من زورمو با حق گویی به اثبات میرسونم دوستم نه با پخش شماره (این بچه بازیا به من نیومده و باشه برای اهلش)
در کل بنده بعد از اون اتفاق که آبروم رفت (پول صدقه سر بچم) درس عبرتی برام شد (در این مورد ازت تشکرم میکنم چون واقعا تجربه رو همیشه از آدمای حلال خور نمیشه بدست آورد و شماها هم میتونید درس بدید)
در کل این تاپیک و شمارو به خدا میسپارم و احیانا اگه نیاز میدونی خصوصی بده که خودم درخواست بدم به مدیران که اسپم های بنده رو پاک کنند و فکر کنم تو این چند مدت شفاف سازی کرده باشم و دیگه هم حوصله اینکارارو ندارم .
(پ.ن : با تاپیک دیگه سر نمیزنم مگر خصوصی بدید که بیام و درخواست حذف بدم)
یاعلی