من که عکسی نمی بینم
ببین من واسه مغازه پدرم می خوام اونجا یه سیتم قوی هست می خوام دوربین ها رو وصل کنم به سسیستم و اون دی وی ار رو نمی خوام چون دی وی ار خیلی گرونه یه عکس مشخص یا یکی که بتونه بگه میشه این کارو کرد و یکم اطلاعات بده من برشون میدارم ولی شما خیلی کوتا جواب دادین حداقل مدل دقیقشون رو بزارین من از کسی بپرسم
عکسا ضمیمه شد.
دوست عزیز تمام دوربیت های تو بازار همینه.مگه ایمکه شما بخوای یه برنده معتبر مثل سامسونگ و.... اینا بگیری که دی وی آرش حداقل 600 تومن قیمتشه دوربیناشم از پایه 200 فکر کنم شروع میشه.
حتی همون سامسونگ چینی هم به اسم کره فروش میره(با سند بهم اثبات شد)
منم گفتم چه کاریه که 1.5 میلیون بدم مارک بخرم در صوتی که این ست همون کارو در همون سطح برام انجام میده.بازم تفاوت کاره این دو تا رو با هم دیدم.هیچ تفاوتی نداشت با هم و کسایی که این ست رو وصل کرده بودن رضایت کامل داشتن.
بستگی به شخص داره که چی فکر کنه وگرنه شما میتونی بازم دوربین با قیمت بالاتر بزاری.که قیمتا سرسام آور میشه.
همونطور که گفتم این ست برای یه مغازه خریداری شده و شما با نصب این س میتونید تمام قسمت هارو زیره نظر داشته باشید یعنی نقطه کور ندارید.
به نظرم شما دی وی ار رو هم باید بردارید اگر می خواید سیستم امنیتی باشه.اگر نظارتی می خواید دوربینها کفایت میکنه