دوستان بنده الان عزم سفرم و تا یکی دو ساعت دیگه میرم خدمت دوستاننم عرض کنم مزایده به دلیل درخواست عده ای دیگر از دوستان چه در این تاپیک و چه در پیام خصوصی تا امشب یعنی شنبه 11/2/89 برقراره ولی لطفا بعدش دیگه درخواست ندید نتیجه تا الان
lord_shire ( تمامی قطعات منهای کارت گرافیک رو به قیمت پایه خریدارن یعنی 288 هزار تومان )
otello ( سی پی یو و پاور و مادربورد 207 هزار تومان )
takcd ( سی پی یو و پاور و مادربورد 205 هزار تومان )
KMSDVDDIVX ( رمها رو به قیمت 63 هزار تومن خریدارند )
Love_life ( کل سیستم رو بدون مودم و کارت صدا و کارت گرافیک 230 هزار تومن خریدارند )
rasel2 ( پاور رو 35 هزار تومان خریدارند )
نکته : از اونجایی که دیدم متاسفانه عده ای از اعتماد کاربران دارن سوء استفاده میکنند و بعد از این که مشتری پول ریخت کالا رو ارسال نمیکنند ، باید بگم که من حتما قبل از فروش قطعات عکسهای خود قطعات رو میزارم تا مشکلی پیش نیاید
نکته مهم دیگر : کیس تنها در صورتی فرستاده میشه که کل قطعات رو با هم بخرید در غیر این صورت هر قطعه میره تو جعبه خودش و تکی ارسال میشه
دوستان منتظر باشند من 3 شنبه از سفر بر میگردم
با تشکر
lord_shire ( تمامی قطعات منهای کارت گرافیک رو به قیمت پایه خریدارن یعنی 288 هزار تومان )
otello ( سی پی یو و پاور و مادربورد 207 هزار تومان )
takcd ( سی پی یو و پاور و مادربورد 205 هزار تومان )
KMSDVDDIVX ( رمها رو به قیمت 63 هزار تومن خریدارند )
Love_life ( کل سیستم رو بدون مودم و کارت صدا و کارت گرافیک 230 هزار تومن خریدارند )
rasel2 ( پاور رو 35 هزار تومان خریدارند )
نکته : از اونجایی که دیدم متاسفانه عده ای از اعتماد کاربران دارن سوء استفاده میکنند و بعد از این که مشتری پول ریخت کالا رو ارسال نمیکنند ، باید بگم که من حتما قبل از فروش قطعات عکسهای خود قطعات رو میزارم تا مشکلی پیش نیاید
نکته مهم دیگر : کیس تنها در صورتی فرستاده میشه که کل قطعات رو با هم بخرید در غیر این صورت هر قطعه میره تو جعبه خودش و تکی ارسال میشه
دوستان منتظر باشند من 3 شنبه از سفر بر میگردم
با تشکر
Last edited: