• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد تبلت ASUS TF700 یا Asus Transformer Infinity رنگ طلایی

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام
دستگاه موردی نداره و خظ و خشم نداره سالم سالم
اگه واقعا اینطوری باشه خوبه (مثل اون نوتی که به من دادین نباشه که روی صفحش خش بود و قرار بود 20 واریز کنید ولی ...) البته بازم ی ذره قیمت بالاس اما خب این تبلت مشتری خاص خودش رو داره
با سپاس

reza_majd

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

اگه واقعا اینطوری باشه خوبه (مثل اون نوتی که به من دادین نباشه که روی صفحش خش بود و قرار بود 20 واریز کنید ولی ...) البته بازم ی ذره قیمت بالاس اما خب این تبلت مشتری خاص خودش رو داره
با سپاس

شما منظور Galacy Note 32GB سفیدی رو میگین که ۹۰۰ خریدین بعد ۳ روز گفتین خط داره؟ بعد گفتی ندیده بودم الان دیدم؟ :))

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
بازم سلام
شما منظور Galacy Note 32GB سفیدی رو میگین که ۹۰۰ خریدین بعد ۳ روز گفتین خط داره؟ بعد گفتی ندیده بودم الان دیدم؟ :))
خیر دوست عزیز 3 روز نبود روز اول نشد گفتم اینترنت قطع بود فقط عکساشو نتونستم آپ کنم روز دوم اینکار رو کردم تمام پ-خ ها هم هست که چقد تاکید کردم واسم مهمه خط و خش نداشته باشه آخرین پیامتون هم این بود که خودتون هم قبول کرده بودید ولی حالا فراموش کردید:
سلام... من دیدم شرمندم... یه کم دستم خالیه در اولین فرصت اوکی میکنم... ولی من اسی دریافت نکردم ازتون

reza_majd

Registered User
لایک‌ها
2
بازم سلام

خیر دوست عزیز 3 روز نبود روز اول نشد گفتم اینترنت قطع بود فقط عکساشو نتونستم آپ کنم روز دوم اینکار رو کردم تمام پ-خ ها هم هست که چقد تاکید کردم واسم مهمه خط و خش نداشته باشه آخرین پیامتون هم این بود که خودتون هم قبول کرده بودید ولی حالا فراموش کردید:
سلام... من دیدم شرمندم... یه کم دستم خالیه در اولین فرصت اوکی میکنم... ولی من اسی دریافت نکردم ازتون

اوکی اگر حرف زدم موردی نیست پیغام بده شماره حسابتو

قیمت به ۱۹۰۰ کاهش یافت..

قیمت به ۱۹۰۰ کاهش یافت..

Last edited:

hyun_bin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه هنوز فروش نرفته ... بی زحمت شماره حساب یا کارتتو رو واسم پیغام خصوصی کن

reza_majd

Registered User
لایک‌ها