اگه واقعا اینطوری باشه خوبه (مثل اون نوتی که به من دادین نباشه که روی صفحش خش بود و قرار بود 20 واریز کنید ولی ...) البته بازم ی ذره قیمت بالاس اما خب این تبلت مشتری خاص خودش رو دارهدستگاه موردی نداره و خظ و خشم نداره سالم سالم
سلام
اگه واقعا اینطوری باشه خوبه (مثل اون نوتی که به من دادین نباشه که روی صفحش خش بود و قرار بود 20 واریز کنید ولی ...) البته بازم ی ذره قیمت بالاس اما خب این تبلت مشتری خاص خودش رو داره
با سپاس
خیر دوست عزیز 3 روز نبود روز اول نشد گفتم اینترنت قطع بود فقط عکساشو نتونستم آپ کنم روز دوم اینکار رو کردم تمام پ-خ ها هم هست که چقد تاکید کردم واسم مهمه خط و خش نداشته باشه آخرین پیامتون هم این بود که خودتون هم قبول کرده بودید ولی حالا فراموش کردید:شما منظور Galacy Note 32GB سفیدی رو میگین که ۹۰۰ خریدین بعد ۳ روز گفتین خط داره؟ بعد گفتی ندیده بودم الان دیدم؟)
بازم سلام
خیر دوست عزیز 3 روز نبود روز اول نشد گفتم اینترنت قطع بود فقط عکساشو نتونستم آپ کنم روز دوم اینکار رو کردم تمام پ-خ ها هم هست که چقد تاکید کردم واسم مهمه خط و خش نداشته باشه آخرین پیامتون هم این بود که خودتون هم قبول کرده بودید ولی حالا فراموش کردید:
سلام... من دیدم شرمندم... یه کم دستم خالیه در اولین فرصت اوکی میکنم... ولی من اسی دریافت نکردم ازتون
آقا قسطی یا شرایطی نمیدی دستگاه رو؟
پیغام دادماگه هنوز فروش نرفته ... بی زحمت شماره حساب یا کارتتو رو واسم پیغام خصوصی کن