• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد ساعت TITAN

azzaa

Registered User
لایک‌ها
1,331
خب شما که قیمت داری پس...
من خودم به شخصه نشنیدم این برند رو توی بازار واسه همین اینطوری قیمت دادم!
خلاصه این قیمت منه دیگه... ;)
راسش قیمت دقیق دستم نیستش /قیمت شما مد نظر هستش ببینم چطور میشه

al.afsari

Registered User
لایک‌ها
65
سلام دوست گرامی ، قیمت نوی این ساعت ۸۰ دلار هستش ... با احتساب دسته دو بودن فکر کنم ۱۸۰ تومان مناسب باشه برای قیمت (منبع قیمت :shopping.google.com )

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

azzaa

Registered User
لایک‌ها
1,331
سلام دوست گرامی ، قیمت نوی این ساعت ۸۰ دلار هستش ... با احتساب دسته دو بودن فکر کنم ۱۸۰ تومان مناسب باشه برای قیمت (منبع قیمت :shopping.google.com )

Sent from my LG-E975 using Tapatalk
نه دوست من ساعت نو نو نو و اکبند هستش
این ساعت از خارج برام اوردن به این خاطر اصلا قیمت دستم نیستش.از لحاظ قیمت مطمئن هستید دوست من ؟

azzaa

Registered User
لایک‌ها
1,331

M3 GTR

Registered User
لایک‌ها
229
دوستان قیمت اجناستون رو با دلارش مقایسه نکنید!!!
بنده سیکو 6139 دارم که تووی Ebay بالای 300-400 دلار قیمت داره ولی هر کی خواست 250 تومن تقدیم میکنم و..... چندین مدل ساعت و .... دیگه

azzaa

Registered User
لایک‌ها
1,331
دوستان قیمت اجناستون رو با دلارش مقایسه نکنید!!!
بنده سیکو 6139 دارم که تووی Ebay بالای 300-400 دلار قیمت داره ولی هر کی خواست 250 تومن تقدیم میکنم و..... چندین مدل ساعت و .... دیگه
من کارم خرید و فروش سخت افزار کامپیوتر هستش و برای اینکه بدونم قیمت قطعه ای چند هستش میرم سه سایت Ebay - amazone- news agg
دیگه راحت قیمت دستم میاد
حالا من متوجه مطالبت نشدم یعنی ساعتای شما 400 دلار قیمت داره شما میای 80 دلار میفروشیدش؟
یا اینکه این سایت ها که بالا معرفی کردم که دردینا معتبر تر از اینها نداریم اعتبار ندارند؟
بااینکه ساعتای شما اصل اصل نیستند که شما میای قیمت ساعتای طرح را میدید؟

این بگم ساعت من اصل اصل اصل و نو نو نو هستش تا تمام متعلقات

M3 GTR

Registered User
لایک‌ها
229
من کارم خرید و فروش سخت افزار کامپیوتر هستش و برای اینکه بدونم قیمت قطعه ای چند هستش میرم سه سایت Ebay - amazone- news agg
دیگه راحت قیمت دستم میاد
حالا من متوجه مطالبت نشدم یعنی ساعتای شما 400 دلار قیمت داره شما میای 80 دلار میفروشیدش؟
یا اینکه این سایت ها که بالا معرفی کردم که دردینا معتبر تر از اینها نداریم اعتبار ندارند؟
بااینکه ساعتای شما اصل اصل نیستند که شما میای قیمت ساعتای طرح را میدید؟

این بگم ساعت من اصل اصل اصل و نو نو نو هستش تا تمام متعلقات
دوست بزرگوارم
اولا که نیازی نیست انقدر بزرگ بنویسید!

دوما اگه یه سرچ میکردید میدید بنده تووی همین پرشین تولز بیش از 5 ملیون تومن ساعت فروختم
سوما که اصلا سیکو 6139 فیک نداره!!! (برای هر ساعت بازی اظهر من الشمس هست!)
بعدشم اینکه خیلی از قیمتایی که تووی سایتا و ... مثل ebay میبینید قیمت پرت دارن! مثلا ممکنه یه جنسی رو تووی همون ebay پیدا کنید که دقیقا تووی همون شرایط 10 برابر گرونتر از کاربر دیگه گذاشته!
طبق گفته ی شما این سایتا چه اعتباری دارن؟؟؟ شما اطلاع دارید که جنس هایی که تووی این سایت ها هست برای کابرانشون هست؟؟ مثل همین سایت پرشین تولز! هر کاربری میتونه هر قیمتی رووی جنسش بزاره!
پس نمیشه گفت منبع قیمت رو ebay و amazon و امثالهم قرار بدیم
منبع قیمت رو کارخونه ی سازنده باید قرار بدیم ، که این تازه مد شده هرکی هر جنسی رو میخواد بفروشه میرسه سرچ میکنه و یه آگهی از بلادکفر پیدا میکنه و میاد میگه اینهاش اونجا قلان قدر دلاره ضرب در 4 میشه قیمتش به تومن!!!!!

صد البته که شما مالک جنس هستید و میتونید 99999999 برابر قیمت واقعیش قیمت بزارید رووش

اگر از پست بنده ناراحت شدید همینجا از شما بزرگوار عذرخواهی میکنم

azzaa

Registered User
لایک‌ها
1,331
نه اصلا ناراحت نشدم دوست من
الان من يك سوالي برام بيش اومده اين ساعتي كه شما ميكيد تو سايتا ٤٠٠ دلار زده .اين ساعتا در ساعت فروشي سطح شهر چند قيمت ميدن ؟
اين هم بكم من تا الان نزديك به ٤٠٠ مليون قطعات سخت افزار فروختم نزديك به ٦٠ مليون تو همين بي تي فروخته شده
من هر قطعاتي كه مقايسه ميكنم بين ايران و سايتاي معروفي مثل امازون و ... تقريبا قيمت هم سطح هستش
و اين هم كفته باشم كاربرا در سايتايي مثل بي تي و....
هر قيمتي نميتون براي اجناسشون تعيين كنند مثلا يك هارد ٥٠٠ كيك بلمب با گارانتي قيمتش ١٦٥ هستش ديكه با توجه به قيمت نو جنس ميان قيمت ميزنند براي قطعاتشون كه معمولا اكه هاردشون دسته ٢ باشه ميان ٢٥ تا ٣٠ درصد از قيمت نو قطعه كم ميكنند و ميزارن واسه فروش .يعني دستشون باز نيست هر قيمتي دلشون خواست بزنند

azzaa

Registered User
لایک‌ها
1,331
بالا باش

azzaa

Registered User
لایک‌ها
1,331

azzaa

Registered User
لایک‌ها