گرامی ممنون میشم قیمت مد نظرتون رو برام بفرستید.
burt Registered User تاریخ عضویت 18 می 2012 نوشتهها 1,327 لایکها 112 31 می 2012 #21 گرامی ممنون میشم قیمت مد نظرتون رو برام بفرستید.
mehdi.pure Registered User تاریخ عضویت 5 ژانویه 2010 نوشتهها 384 لایکها 59 31 می 2012 #22 به نقل از jan_sakht : جناب من به جاي اون دوستي كه اين اشتباه رو مرتكب شدن و 100 قيمت دادن عذر خاهي ميكنم . شايد قيمت دستش نبوده . من بشما گفتم يه قيمت پايه بزارين كه اينجوري نشه .......... شمام به دل نگير اون قيمتي كه مد نضرته پ خ كن ببينيم به كجا ميرسيم .......... کلیک کنید تا بازشود... دلبندم "خواهی" "نظرته" "بذارین" 17 شدی
به نقل از jan_sakht : جناب من به جاي اون دوستي كه اين اشتباه رو مرتكب شدن و 100 قيمت دادن عذر خاهي ميكنم . شايد قيمت دستش نبوده . من بشما گفتم يه قيمت پايه بزارين كه اينجوري نشه .......... شمام به دل نگير اون قيمتي كه مد نضرته پ خ كن ببينيم به كجا ميرسيم .......... کلیک کنید تا بازشود... دلبندم "خواهی" "نظرته" "بذارین" 17 شدی
foa.neh Registered User تاریخ عضویت 2 جولای 2009 نوشتهها 795 لایکها 68 محل سکونت تهران 1 ژوئن 2012 #23 عزیز مشکل سخت افزاری فقط وایرلسه و گیره دیکه ای نداره؟ قیمت پایه بزارید!من فعلا 180 هستم
*POUYA* Registered User تاریخ عضویت 8 دسامبر 2011 نوشتهها 2,265 لایکها 180 محل سکونت TEHRAN 1 ژوئن 2012 #24 به نقل از foa.neh : عزیز مشکل سخت افزاری فقط وایرلسه و گیره دیکه ای نداره؟ قیمت پایه بزارید!من فعلا 180 هستم کلیک کنید تا بازشود... يه سوال وايرلس کار ميکنه يعني فقط دکمش خرابه؟ بقيه چيزاش سالمه جعبه داره؟ اخرين قيمتت +جواب سوالام رو برام پ خ کن.
به نقل از foa.neh : عزیز مشکل سخت افزاری فقط وایرلسه و گیره دیکه ای نداره؟ قیمت پایه بزارید!من فعلا 180 هستم کلیک کنید تا بازشود... يه سوال وايرلس کار ميکنه يعني فقط دکمش خرابه؟ بقيه چيزاش سالمه جعبه داره؟ اخرين قيمتت +جواب سوالام رو برام پ خ کن.
burt Registered User تاریخ عضویت 18 می 2012 نوشتهها 1,327 لایکها 112 5 ژوئن 2012 #25 عزیز جدا منصرف شدین از فروش؟ اگه آره گزارش کنید تاپیک قفل بشه ما هی نیایم توش ببینیم خبری نیست! اما اگه منصرف نشدی خوب قیمت بده یا میخره یکی یا نمیخره دیگه!
عزیز جدا منصرف شدین از فروش؟ اگه آره گزارش کنید تاپیک قفل بشه ما هی نیایم توش ببینیم خبری نیست! اما اگه منصرف نشدی خوب قیمت بده یا میخره یکی یا نمیخره دیگه!