• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد ماشین JAGUAR با سایز 1:18 به قیمت پایه صفر تومن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
برادر پیشنهاد بالا که داشتید چرا ندادید پس؟

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
برادر پیشنهاد بالا که داشتید چرا ندادید پس؟

پیشنهاد بالا چیه داداش؟ یعنی می فرمایید ماشین مدل 100 تومنی کمتر از نصف قیمت فروخته بشه در شرایطی که کاملا نو هستش!!!!!!!!!!:blink:

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
خب برادر پایه رو میذاشتی 95 !

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
بالا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داداش اگه مزایده است که باید یه زمانی برا پایان تعیین بشه یه هقتتس که آخرین پیشنهاد برا من بوده
البته به شما حق میدم ولی ماکت مثل طلا نیست که هر وقت اراده کنید با قیمت خرید بفروشید ماکت به سلیقه افراد بستگی داره که انتخاب کنند و بخرن و وقتی که یه مدل انتخاب بیشتر نباشه طبیعتا خواهان کمتری داره...
در هر حال شما صاحب مال و تصمیم گیرنده اصلی هستید

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
داداش اگه مزایده است که باید یه زمانی برا پایان تعیین بشه یه هقتتس که آخرین پیشنهاد برا من بوده
البته به شما حق میدم ولی ماکت مثل طلا نیست که هر وقت اراده کنید با قیمت خرید بفروشید ماکت به سلیقه افراد بستگی داره که انتخاب کنند و بخرن و وقتی که یه مدل انتخاب بیشتر نباشه طبیعتا خواهان کمتری داره...
در هر حال شما صاحب مال و تصمیم گیرنده اصلی هستید

سلام دوست عزیز. عیدتون مبارک. بله درست می فرمایید. منم قصدم فروش ماکت ماشین به قیمت خرید نیست اما منطقیم اینه که به یه قیمت حداقل برسه. من حداقل قیمت مد نظرم 65 تومنه. فکر کنم کم کردن 35 تومن کافی باشه. بازم مطمئنا نظر دوستان برام قابل احترامه.

amir130

Registered User
لایک‌ها
2
شما قیمت پایه رو گذاشتی 0 تومن
آلان این بنده خدا قیمت داده 45 بازم حاضر نیستی بفروشی
شما که حداقل قیمتت 65 هست واسه چی 0 تومن مزایده میذاری ؟
از مدیران خواهش می کنم یه قوانینی هم برای مزایده و ... بذارن که هر کس نیاد مزایده بذاره و بعد هم آخرش دبه کنه بگه , "به قیمتی که میخواستم نرسید" !
-----------
تازه جالبه , این قبیل دوستان میگن ما قصد داغ کردن مزایده رو داشتیم و قبلا تجربه کرده بودیم این کار رو و ...
و وقتی جنسشون فروش نمیره به قیمت دلخواه دبه میکنن و میگن منصرف شدیم !
در واقع یه راهی شده واسه گران فروشی , بدین صورت که قیمت پایین میذارن تا مشارکت سایر دوستان زیاد بشه و تایپیک بالا بمونه , اگر به قیمت دلخواه فروش رفت که رفت , اگر نرفت هم اشکالی نداره , دبه می فرماین
واقعا اگر این کار صحیح هست بفرمایین ما هم بیاموزیم !

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
شما قیمت پایه رو گذاشتی 0 تومن
آلان این بنده خدا قیمت داده 45 بازم حاضر نیستی بفروشی
شما که حداقل قیمتت 65 هست واسه چی 0 تومن مزایده میذاری ؟
از مدیران خواهش می کنم یه قوانینی هم برای مزایده و ... بذارن که هر کس نیاد مزایده بذاره و بعد هم آخرش دبه کنه بگه , "به قیمتی که میخواستم نرسید" !
-----------
تازه جالبه , این قبیل دوستان میگن ما قصد داغ کردن مزایده رو داشتیم و قبلا تجربه کرده بودیم این کار رو و ...
و وقتی جنسشون فروش نمیره به قیمت دلخواه دبه میکنن و میگن منصرف شدیم !
در واقع یه راهی شده واسه گران فروشی , بدین صورت که قیمت پایین میذارن تا مشارکت سایر دوستان زیاد بشه و تایپیک بالا بمونه , اگر به قیمت دلخواه فروش رفت که رفت , اگر نرفت هم اشکالی نداره , دبه می فرماین
واقعا اگر این کار صحیح هست بفرمایین ما هم بیاموزیم !
بچه جون اولا شما چکاره ای؟ مگه من قراره واسه فروشم به شما جوابگو باشم؟ من زیاد پستای شما را دیدم که توی تاپیک فروش بقیه دخالت بی جا می کنید. فروش جنس به قیمتیه که دوست دارم و به نظر خودمم منطقیه. کسی مجبور نیست بخره. بچه جون تو هم اگه فکر زیاد کردن پستاتی راه های دیگه هم هست. اگه یه بار دیگه پست زدی به علت دخالت بی مورد گزارش میشه.

amir130

Registered User
لایک‌ها
2
شما برو گزارشتو بکن
ولی فکر می کنم کسی که باید شکایت کنه بچه های این تایپیک هستن
به خاطر تایپیک های سر کاری شما
که جای شکایت هم داره
در ضمن بنده الحمدلله در تایپیک هیچ احدی دخالت نکردم
این پست بنده هم فقط به یه خاطر بود , افرادی مثل جناب عالی مردم رو سر کار نذارن آقا بزرگ

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
شما برو گزارشتو بکن
ولی فکر می کنم کسی که باید شکایت کنه بچه های این تایپیک هستن
به خاطر تایپیک های سر کاری شما
که جای شکایت هم داره
در ضمن بنده الحمدلله در تایپیک هیچ احدی دخالت نکردم
این پست بنده هم فقط به یه خاطر بود , افرادی مثل جناب عالی مردم رو سر کار نذارن آقا بزرگ

گزارش شد!!!!!!!!

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
دوست عزیز قیمت مدل شما حدود 70 تومان هست .خواستید بهتون ادرس میدم برید قیمت کنید

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
دوست عزیز قیمت مدل شما حدود 70 تومان هست .خواستید بهتون ادرس میدم برید قیمت کنید

سلام جدا؟؟ والا من از سایت چاره خریدم. قبلا هم عرض کردم موجودی این مدل تموم شده و الا لینک قیمت مستقیم که 96 تومنه می دادم. شایدم من گرون خریدم، نمی دونم. اما اگه آدرس بهم بدید، البته اگه توی اصفهان باشه، ممنون می شم.

bazarche.iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
چقدر قدیمیه!
حیف اهل چیزای عتیقه نیستم.

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228

دوست عزیز بنده توی سایتای ایرانی نمونه مشابه پیدا نکردم اما این چندتا لینک تو سایت خارجیه
http://www.petersofkensington.com.au...k-II-1959.aspx
http://www.tesco.com/direct/bburago-...9/212-8082.prd
http://www.diecastmodelswholesale.co...Mark-II/Detail
http://www.bongosbasement.com.au/die...prod_1054.html
http://terrorstine.tk/browse.php?u=m...TiQ%3D%3D&b=29
حداقل قیمت 29 دلار بود. واقعیت چون فرمودید 70 توی مغازه می فروشن می خوام بدونم کجا به این قیمت از همین برند می دن تا خدایی نکرده بنده گرون فروشی نکرده باشم هر چند که ظاهرا با توجه به حرف شما بنده گرون خریدم. فقط یاد آور می شم این ماشین از برند Bburago با سایز 1:18 هستش.

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
برادر من خودم مدل بازم
حدود یک هفته قبل عید قیمت داشتم از همین برند 1.18 72 تومان بود .البته مدل به مدل قیمت فرق میکنه ولی خوب توی برند و سایز یکسان زیاد اختلافی نداره.تهران خیابان ناصر خسرو هست البته خیلی دقیق ادرس ندارم براتون ولی بورس ماکت و مدل و اکشن فیگور هستن .
پس توی بازار میشه مدل شما رو همون 90 تومان قیمت گذاشت بستگی داره سورس خرید ادم کجا باشه
به هر حال خوب بفروشید

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
برادر من خودم مدل بازم
حدود یک هفته قبل عید قیمت داشتم از همین برند 1.18 72 تومان بود .البته مدل به مدل قیمت فرق میکنه ولی خوب توی برند و سایز یکسان زیاد اختلافی نداره.تهران خیابان ناصر خسرو هست البته خیلی دقیق ادرس ندارم براتون ولی بورس ماکت و مدل و اکشن فیگور هستن .
پس توی بازار میشه مدل شما رو همون 90 تومان قیمت گذاشت بستگی داره سورس خرید ادم کجا باشه
به هر حال خوب بفروشید

ممنون از توضیحاتتون. پس شما بر اساس تجربه می فرمایید ماکت بنده اگه نو باشه که با نو هم مو نمی زنه (ولی به هر حال از جعبه در اومده) توی بازار حدود 90 قیمت می خوره. منم گفتم 96 خریدم و عرض کردم قیمت مد نظرم 60-65 هست واسه فروش. اگه زیاده، شنونده نظر یا پیشنهادتون هستم. بازم ممنون رفیق، موفق باشید.

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
سلام
خیابان ناصر خودرو _کوچه مروی _پاساژ رضوی این مدل رو حدوده 70 تومن میدن نمیخواستم مطرح کنم ولی چون بحثش شد گفتم
فروشگاه چاره منبع مناسبی برا قیمت کردن نیست و بالاتر از قیمت من کسی نمی خره اگه 45 هستید در خدمتم

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
سلام
خیابان ناصر خودرو _کوچه مروی _پاساژ رضوی این مدل رو حدوده 70 تومن میدن نمیخواستم مطرح کنم ولی چون بحثش شد گفتم
فروشگاه چاره منبع مناسبی برا قیمت کردن نیست و بالاتر از قیمت من کسی نمی خره اگه 45 هستید در خدمتم

سلام دوست عزیز، ممنون از توضیحاتتون. من چاره را به عنوان منبع قیمت ذکر نکردم. سایتی هست که ازش خرید داشتم. دوستمون که اون بالا فرمودن قیمتش تو مغازه 90 تومن میشه!!!! به هر حال ممنون از پیشنهادتون اگه بالاتر از پیشنهاد شما قیمتی نبود ترجیح می دم بی خیال فروشش بشم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا