برادر پیشنهاد بالا که داشتید چرا ندادید پس؟
برادر پیشنهاد بالا که داشتید چرا ندادید پس؟
خب برادر پایه رو میذاشتی 95 !
داداش اگه مزایده است که باید یه زمانی برا پایان تعیین بشه یه هقتتس که آخرین پیشنهاد برا من بودهبالا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داداش اگه مزایده است که باید یه زمانی برا پایان تعیین بشه یه هقتتس که آخرین پیشنهاد برا من بوده
البته به شما حق میدم ولی ماکت مثل طلا نیست که هر وقت اراده کنید با قیمت خرید بفروشید ماکت به سلیقه افراد بستگی داره که انتخاب کنند و بخرن و وقتی که یه مدل انتخاب بیشتر نباشه طبیعتا خواهان کمتری داره...
در هر حال شما صاحب مال و تصمیم گیرنده اصلی هستید
بچه جون اولا شما چکاره ای؟ مگه من قراره واسه فروشم به شما جوابگو باشم؟ من زیاد پستای شما را دیدم که توی تاپیک فروش بقیه دخالت بی جا می کنید. فروش جنس به قیمتیه که دوست دارم و به نظر خودمم منطقیه. کسی مجبور نیست بخره. بچه جون تو هم اگه فکر زیاد کردن پستاتی راه های دیگه هم هست. اگه یه بار دیگه پست زدی به علت دخالت بی مورد گزارش میشه.شما قیمت پایه رو گذاشتی 0 تومن
آلان این بنده خدا قیمت داده 45 بازم حاضر نیستی بفروشی
شما که حداقل قیمتت 65 هست واسه چی 0 تومن مزایده میذاری ؟
از مدیران خواهش می کنم یه قوانینی هم برای مزایده و ... بذارن که هر کس نیاد مزایده بذاره و بعد هم آخرش دبه کنه بگه , "به قیمتی که میخواستم نرسید" !
-----------
تازه جالبه , این قبیل دوستان میگن ما قصد داغ کردن مزایده رو داشتیم و قبلا تجربه کرده بودیم این کار رو و ...
و وقتی جنسشون فروش نمیره به قیمت دلخواه دبه میکنن و میگن منصرف شدیم !
در واقع یه راهی شده واسه گران فروشی , بدین صورت که قیمت پایین میذارن تا مشارکت سایر دوستان زیاد بشه و تایپیک بالا بمونه , اگر به قیمت دلخواه فروش رفت که رفت , اگر نرفت هم اشکالی نداره , دبه می فرماین
واقعا اگر این کار صحیح هست بفرمایین ما هم بیاموزیم !
شما برو گزارشتو بکن
ولی فکر می کنم کسی که باید شکایت کنه بچه های این تایپیک هستن
به خاطر تایپیک های سر کاری شما
که جای شکایت هم داره
در ضمن بنده الحمدلله در تایپیک هیچ احدی دخالت نکردم
این پست بنده هم فقط به یه خاطر بود , افرادی مثل جناب عالی مردم رو سر کار نذارن آقا بزرگ
دوست عزیز قیمت مدل شما حدود 70 تومان هست .خواستید بهتون ادرس میدم برید قیمت کنید
دوست عزیز قیمت مدل شما حدود 70 تومان هست .خواستید بهتون ادرس میدم برید قیمت کنید
برادر من خودم مدل بازم
حدود یک هفته قبل عید قیمت داشتم از همین برند 1.18 72 تومان بود .البته مدل به مدل قیمت فرق میکنه ولی خوب توی برند و سایز یکسان زیاد اختلافی نداره.تهران خیابان ناصر خسرو هست البته خیلی دقیق ادرس ندارم براتون ولی بورس ماکت و مدل و اکشن فیگور هستن .
پس توی بازار میشه مدل شما رو همون 90 تومان قیمت گذاشت بستگی داره سورس خرید ادم کجا باشه
به هر حال خوب بفروشید
سلام
خیابان ناصر خودرو _کوچه مروی _پاساژ رضوی این مدل رو حدوده 70 تومن میدن نمیخواستم مطرح کنم ولی چون بحثش شد گفتم
فروشگاه چاره منبع مناسبی برا قیمت کردن نیست و بالاتر از قیمت من کسی نمی خره اگه 45 هستید در خدمتم