• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد مودم لینک سیس وایر لس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
من هم این مدل را دارم با اینترنت داتک عالی کار می کنه قبلاً ایسوس و فایبرهوم و ... هم داشتم ولی هیچکدوم مثل این مودم نیستند
اگر سالم هست، از نظر قیمت و شرایط فروش عالیه (من مودم ایشون را ندیدم ولی انصافاً قیمتش خوبه)

hamidyek

Registered User
لایک‌ها
1
با درود دوباره

دوست گرامی میخواستم بدونم ایا این مودم شما اکسس پوینت هم داره ؟

با سپاس فراوان

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
آقا چرا از الكي ميزني تو سر مال كي گفته با شاتل سازگاري نداره؟من هم تو دفتر كارم از شاتل سرويس دارم هم تو خونه ، مودم دفتر رو از خود شاتل گرفتم Billion7300 كه اصلا ازش راضي نيستم وايرلسش همش قطع ميشه ولي تو خونه Linksys دارم كه مثل بنز كار ميكنه و من خيلي ازش راضي هستم.كاملا با شاتل سازگار هست.

خب من دقیقا بر عکس شما، با linksys قطع و وصل میشد با مودم Billion7300 اصلا قطع و وصل نمیشه.
من شنیدم میگن مال نویز خود خط تلفنه!!

hamidyek

Registered User
لایک‌ها
1
آره دوست عزيز اكسس پوينت هم هست

درود

دوست گرامی خیلی ممنون از پاسخ شما اما فروشنده خودش میگه اکسس پوینت نداره ولی شما میگویید که داره تو مشخصاتش من دیدم چیزی ننوشته بود شما از کجا میدانید که این مودم اکسس پوینت هم داره ؟

با سپاس فراوان

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
من خریدارم ولی اگه من پیک بفرستم (پیک هم ماله شرکت خودمه )پس هزینه نمیخواد:لول تازه میتونه تحقیق کنه شما آدرستون واقعی است یا نه !تحقیق قبل از خرید بهتر از پشیمانی است!وسایلش هم همه اش هست دیگه
مهلت تست هم دقیقا یک روز کافیه!
البته قیمت من با اکسس پوینت سالم 55 است!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا