• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد پنل خورشیدی 40 وات به قیمت 190000 تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kamal68

Registered User
لایک‌ها
19
UUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

kamal68

Registered User
لایک‌ها
19
اپپپپپپپپپپپپپپپپپ

IranNewMan

Registered User
لایک‌ها
69
سلام یه هفته بود که به نت دسترسی نداشتم
جناب من که به شما دروغ نگفتم من این پنل رو از این سایت خریداری کردم انرژي خورشیدی+ آفتاب الکتریک - Content خودتون به این سایت برید و قیمت بگیرید من پارسال پنل رو خریدم 190 و 10 تومن هم کرایه خورد تا بندر شد 200 اگه خواستین عکس فاکتورش هم میزام که هنوزم موجوده و همچنین گفته های شما به نظرم جالب اومد و به اون شماره
که شما گفتید زنگ زدم و تلفن گویا بود که هر چی صبر کردم اپراتور گوشی رو بر نداشت برای همین رفتم تو سایتشون و قسمت تماس با ما دیدم که شماره ی اریا سولار اصلا اونی که شما قید کردید نیست و به این صورت هست
تلفن: 2-2255141 (0561)
نمابر: 22095845 (0561)
البته من به این دو شماره بعد از ظهر تلفن کردم و اونها گفتند که مسئول فروش نیست و صبح باید تماس بگیرید منم صبح ها سر کارم و وقت ندارم تلفن کنم--در ضمن من این پنل رو وقتی خریدم که دولار 2000 تومن بود به سفارش یه مشتری که نیومد دنبالش الان که دولار بالای 4000 هزار هست مطمئنا گرانتر هم هست مگر اینکه خرید قبلی باشه مثل من ! البته اگه شما خریدار واقعی باشین با هاتون سر قیمت راه میام چونکه همونطور که گفتم تغییر صنف دادم و جایی رو ندارم این پنل رو بزارم که خراب نشه فعلا بطور موقت تو مغازه الکتونیکی یکی از دوستانم گذاشتمش

uppppppppppppp

آریا سولار تلفنش موجوده ، من با همون تلفنی که دادم تماس گرفتم و بهم واتی 4600 قیمت دادن.
شاید اون موقغ قیمتش همینی باشه که شما می فرمایید ولی الان همان تولید کننده ، عینا همین مدل شما را می ده واتی 4600

یا حق

kamal68

Registered User
لایک‌ها
19
بنده تصمیم گرفتم این پنل رو 180 قیمت بزارم تا زودتر فروش بره هر چند که این قیمت 20 تومن زیر خرید خودمه ولی مثله اینکه دوستان قیمت منو بالا میدونن بگذریم لازم به ذکره این اگهی تا تاریخ 1 تیر امسال یعنی 92 اعتبار داره چونکه همونطور که گفتم این پنل رو گذاشتم پیش یکی از دوستام و نمی تونم بیشتر از این مزاحمش بشم اگه سوالی راجع به این کالا داشتین که من تا حالا جواب ندادم همینجا مطرح کنید بنده تایپیک رو هر روز چک میکنم و در اولین فرصت جواب شما رو میدم

kamal68

Registered User
لایک‌ها
19
uuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppp

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
دوست عزیز مدلی هست که بتونه چند وسیله برقی رو جواب بده مثلا برای باقی که برق نداره ....

kamal68

Registered User
لایک‌ها
19
سلام اقای بامداد
مدل ها براساس قدرت خروجی که بر حسب واحد وات یا همان توان تقسیم بندی میشوند که بنده فقط مدل 40 وات رو دارم البته باید متذکر شم که هیچ وقت پنلهای خورشیدی به تنهایی قابل استفاده نیستند و باید در کنار دستگاه اینورتور و باتریهای ذخیره انرژی استفاده بشن چونکه وظیفه پنل فقط گرفتن انرژی خورشیدی و تبدیلش به برق هست که این برق به وسیله ی یه مدار شارژر در باتری ذخیره میشه برق خروجی از نوع مستقیم هست برقی که ما نیاز داریم برق متناوب یا همان برق شهر هست پس در مرحله اخر یه اینورتور نیاز هست که اینکار رو برای ما انجام بده هر اینورتوری با هر قدرتی میشه استفاده کرد ولی هر چی اینورتور قدرتمندتری بزاریم باتریمون زودتر خالی میشه البته از ترکیب دو تا باتری ماشین و یه اینورتور 1000 وات با مدار شارژر باتری ماشین میشه 10 تا لامپ 100 وات رو ساعتها روشن نگه داشت یا یک پمپ اب برقی 500 وات و 5 تا لامپ 100 وات کلا بستگی به وات مصرفی وسیله تون داره و قدرت اینورتور به کار گرفته شده... شاید اینجا برای شما سوال پیش اومده باشه که چرا 2 تا باتری ماشین اول اینکه باتری ماشین توان واقعا مناسبی داره و در هر شهری پیدا میشه و برای این 2 عدد که یکی از باتریها در حال شارژ و دیگری در حال استفاده است و وقتی که باتری در حال استفاده خالی شد باتری شارژ شده استفاده و باتری خالی شروع به شارژ شدن میکنه !
اگه سوال دیگه ای داشید بنده در خدمتم

upppppp

Last edited:

kamal68

Registered User
لایک‌ها
19
اااااپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ

kamal68

Registered User
لایک‌ها
19
بالا باش

یو.... پی ...یعنی اپ

Last edited:

kamal68

Registered User
لایک‌ها
19
اپپپپپپپپپپپپ

kamal68

Registered User
لایک‌ها
19
...........................................

kamal68

Registered User
لایک‌ها
19
...............................

mehran_mo

Registered User
لایک‌ها
146
سلام
من اصفهان قيمت دارم از كسي كه كارش تخصصي صفحه هاي خورشيدي و توربين و ابگرم كن هاي خورشيدي هست. منظور اينكه خودش وارد كننده هست.
حدوده دو هفته پيش به من قيمت داد واتي 5800
چون خودم يه صفحه ي 60 وات دارم كه ميخوام بفروشم.
ولي مطمئنا توي بازار عادي قيمت ها بيشتر از اين حرف هاست چون فقط فروشنده هستند و اطلاعاتي در اين باره ندارند به همين دليل چند تا صفحه ميارن و قاطي وسايل ديگه ي الكترونيكي ميفروشن.
قيمت شما به نظر من مناسبه.

يه صفحه با يه اينورتر توي پيك نيك خيلي كارآمده.

موفق باشيد.

kamal68

Registered User
لایک‌ها
19
خیلی از شما ممنونم که بسیار معقول و سنجیده صحبت کردید ... بنده هم به دوستان درباره قیمت بالای این صفحات در بازار گفته بودم اما متاسفانه مورد بی اعتمادی قرار گرفتم !! در هر حال بسیار خوشحال شدم که حداقل یک نفر پیدا شد که اونچه که واقعا هست رو به زبون آورد

amir.cuber

Registered User
لایک‌ها
17
درود

قیمت حدودی اینورتور و باتری رو لطف می کنید ؟

kamal68

Registered User
لایک‌ها
19
از قیمت باطری اطلاعی ندارم اما اینورتور بستگی به کارخانه سازندش داره که تو بندرعباس 1000 واتش جنس متوسط به بالاش 90 تومن است در کل تو هر شهری قیمتها بالا پایین داره از 10 تومن به بالا البته به تازگی دلار ارزان شده که بنده از قیمتهای جدید خبری ندارم چون که دیگه تو کار الکترونیک نیستم و این قیمت برای بندرعباس در 2 ماه قبل بود!!

kamal68

Registered User
لایک‌ها
19
.....................................

abolfazl13633

Registered User
لایک‌ها
238
کدوم شهر هستی،قیمت اخر پ،خ کن

sent from my GT-N8000 using Tapatalk HD

وضعیت