• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد کارت گرافیک قدرتمند Quadro 4000

abbas06

Registered User
لایک‌ها
1,114
قیمت بالا نیست عزیز ؟
مگه آکش چنده ؟
میشه یه gpu-z بزایدببینم مگه چیه که ۲۵۶ بیت این قیمته
اخه تو اینترنت چیز درست حسابی در موردش پیدا نکردم

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2

mohammadjooon

Registered User
لایک‌ها
3
قیمت بالا نیست عزیز ؟
مگه آکش چنده ؟
میشه یه gpu-z بزایدببینم مگه چیه که ۲۵۶ بیت این قیمته
اخه تو اینترنت چیز درست حسابی در موردش پیدا نکردم

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2
عرض کردم خدمتتون که الان سیستمش رو ندارم که بذارم روش و تست کنم . من خودم 2850 خریدم. فاکتورش هم هست

wi-fi

Registered User
لایک‌ها
125
دوستان کارت کوادرو بر مبنای Open GL طراحی شده ولی دایرکت اکس هم ساپرت میکنه
بر عکس GTX بر مبنای Direct X طراحی شده ولی Open GL هم ساپرت میکنه
بازی ها نیاز به Direct X دارن واسه همین GTX قوی عمل میکنه توشون
نرم آفزارهای انیمشن مثل 3D Max و مایا در حالت ریل رندرینگ با Open GL کار میکنن و کوادرو فوقولاده قوی عمل میکنن و اصلا GTX نمیتونن رقابت کنن با کوادروها حتی تایتان ولی توی ویوپرت تایتان رو میشه با کوادرو مقایسه کرد چون توی انتخاب رندرینگ موتور یه گزینه به نام نیتور Direct X هست که اون موقه دیگه توی ویو پرت کارتهای GTX با Direct X کار میکنن که البته هیچوقت Open GL نمیشه...
ریل رندرینگ یه فاز جدا از 3D هست متریال های منتال و ویری توش کاربرد ندارن و متریال خاص خودش رو داره بیشتر توی بازی ساختن و انیمتشن استفاده میشه و حرفه یی ها باهاش کار میکنن توی ریل رندرینگ یه کوادرو معمولی مثل موادرو 4000 تا 5 برابر قویتر از تایتان هست چون واسه این کار طراحی شده (الته این آخریو بدون منبع میگم نتیجه گیری خودمه اما باقیشو مستند هست)

راستی این آقا محمد خیلی مرده میخواستم کارت رو وردارم 800 ریختم به حسابشون الل حساب که باقیشو بعدا بریزم (جریان داره...) قبل از ارسال منصرف شدم همه پول رو درجا پس فرستادن خم به ابرو نیاوردن من چاکرشم البته حواسم نبود منفی دادم الان 10 ساعت دیگه میتونم درسش کنم کلا من شرمنده ه ه ه ه ه ...

shahinia

Registered User
لایک‌ها
12
لطفا قیمت رو برای من هم بفرستید.

hajizadeh110

Registered User
لایک‌ها
66
لطفا قیمت را برای بنده هم ارسال کنید
یا علی

iSteve

Registered User
لایک‌ها
85
سلام با اجازه ی استارتر عزیز فکر میکنم GPU-Z همین باشه:
14084d365790e183.png

البته استارتر گرامی باید تایید کنه.
دوستان گرامی نباید قیمت و مشخصات این کارت گرافیکو با کارت گرافیک های مخصوص بازی مقایسه کنند، کارایی این سری از کارت گرافیک ها در نرم افزارهای رندرینگ و مدلسازی و انیمیشن سازی چندبرابر بهترین گرافیک های بازی هست.

بالا