دوستان کارت کوادرو بر مبنای Open GL طراحی شده ولی دایرکت اکس هم ساپرت میکنه
بر عکس GTX بر مبنای Direct X طراحی شده ولی Open GL هم ساپرت میکنه
بازی ها نیاز به Direct X دارن واسه همین GTX قوی عمل میکنه توشون
نرم آفزارهای انیمشن مثل 3D Max و مایا در حالت ریل رندرینگ با Open GL کار میکنن و کوادرو فوقولاده قوی عمل میکنن و اصلا GTX نمیتونن رقابت کنن با کوادروها حتی تایتان ولی توی ویوپرت تایتان رو میشه با کوادرو مقایسه کرد چون توی انتخاب رندرینگ موتور یه گزینه به نام نیتور Direct X هست که اون موقه دیگه توی ویو پرت کارتهای GTX با Direct X کار میکنن که البته هیچوقت Open GL نمیشه...
ریل رندرینگ یه فاز جدا از 3D هست متریال های منتال و ویری توش کاربرد ندارن و متریال خاص خودش رو داره بیشتر توی بازی ساختن و انیمتشن استفاده میشه و حرفه یی ها باهاش کار میکنن توی ریل رندرینگ یه کوادرو معمولی مثل موادرو 4000 تا 5 برابر قویتر از تایتان هست چون واسه این کار طراحی شده (الته این آخریو بدون منبع میگم نتیجه گیری خودمه اما باقیشو مستند هست)
راستی این آقا محمد خیلی مرده میخواستم کارت رو وردارم 800 ریختم به حسابشون الل حساب که باقیشو بعدا بریزم (جریان داره...) قبل از ارسال منصرف شدم همه پول رو درجا پس فرستادن خم به ابرو نیاوردن من چاکرشم البته حواسم نبود منفی دادم الان 10 ساعت دیگه میتونم درسش کنم کلا من شرمنده ه ه ه ه ه ...