• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد گوشی موبایل خیلی خیلی تمیز سامسونگ Omnia II I8000 در حد تیم ملی

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
نمیخواستم اینو بگم ولی من همین گوشی رو که در حد آکبند بدون حتی یک نقطه فروختم 230 تومان اونم 7 ماه پیش.

این گوشی زمان خودش گوشی خیلی خوبی بود ولی الان دیگه کسی نمیاد بالای 200 تومان به ویندوز موبایل پول بده چون میتونه با همین هزینه یک گوشی اندروید تهیه کنه که امکانات خیلی بیشتری داره :)

shayan.vb

Registered User
لایک‌ها
5
این گوشی ها معرو ف شیخ العرب هستن خیلی خیلی گوشی های قوی هستن با توجه به گوشی های هم رده خودش واقعا شارژ نگه میداره من کلی استفاده میکنم هفته یک بار شارژش میکنم و روش اندرویید زدم خیلی باحال شده سرعت تاچش هم خیلی بالا رفته
با تشکر

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
داداش گلم دمت گرم. ای ول حال کردم. بالاخره یکی یه چیزی رو دیفال ما نوشت.
برو بچ دمت شما گرم. اگرم نمی خرید هر چند وقت یه بار بیاین اینجا یه چیزی بنویسین ما رو حوشحال کنین. به خدا ثواب داره.

آره منم میگم میشه روش آندریود ریخت ولی کسی گوش نمیده.
دم آقایان گرم.

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
فارسی ساز این گوشی رو من دادم بیرون! تو انجمن موبایلستان هم تاپیکش هست ! ناسلامتی بنده همکار انجمن امنیا در موبایلستان بودم !

اندرویدی که روی این گوشی پورت شده ناقص هست و به هیچ دردی نمیخوره. دیگه خودم این گوشی رو داشتم دیگه ، عادت ندارم بزنم توو سر مال دیگران اما باور کنید کسی با این قیمت نمیاد ویندوز موبایل بخره.

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
فارسی ساز این گوشی رو من دادم بیرون! تو انجمن موبایلستان هم تاپیکش هست ! ناسلامتی بنده همکار انجمن امنیا در موبایلستان بودم !

اندرویدی که روی این گوشی پورت شده ناقص هست و به هیچ دردی نمیخوره. دیگه خودم این گوشی رو داشتم دیگه ، عادت ندارم بزنم توو سر مال دیگران اما باور کنید کسی با این قیمت نمیاد ویندوز موبایل بخره.

آقا دم شما هم گرم. اشکالش چیه. بیا بزن تو سر این مال بی صاحب مونده. پدرم در اومد کسی نیومد اینو بخره.
نمی خوام جسارت کنم. ولی تازگی یه چیزی تو مایه های Cyanogen براش اومده، همه چیزشم کار می کنه (البته تا اونجایی که من دیدم، ممکنه یه نقص هایی هم داشته باشه). لینکش رو تو معرفی تاپیک دادم.
ولی یه چیزی میگم رومو زمین ننداز داداشی. سعی کن هر وقت اومدی تو سایت، بیا اینجا و یکم بزن تو سر این مال ما. دمت گرم.:lol:

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
آقا دم شما هم گرم. اشکالش چیه. بیا بزن تو سر این مال بی صاحب مونده. پدرم در اومد کسی نیومد اینو بخره.
نمی خوام جسارت کنم. ولی تازگی یه چیزی تو مایه های Cyanogen براش اومده، همه چیزشم کار می کنه (البته تا اونجایی که من دیدم، ممکنه یه نقص هایی هم داشته باشه). لینکش رو تو معرفی تاپیک دادم.
ولی یه چیزی میگم رومو زمین ننداز داداشی. سعی کن هر وقت اومدی تو سایت، بیا اینجا و یکم بزن تو سر این مال ما. دمت گرم.:lol:

نه فدات شم به خدا من خودم عاشق این گوشی بودم ولی خداییش از وقتی اندروید اومد دیگه ویندوز کلاسش تعطیل شد.

این اندروید هایی هم که براش پورت شدن اولاً NAND نیستند دوماً پر از ایراد و اشکال هستند و سرعتشون هم خیلی پایینه.

ایشالا خوب بفروشید :)

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
داداش های گل دیگه. حرفی..... درد دلی....... صحبتی......... حتی اسپمی........

با آغوش باز پذیرای شما هستم.

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
داداش گلم. قابلتو نداره. ولی به خدا قیمت رو خیلی آوردم پایین. قیمت پیشنهادی رو برام پ خ کنید.
ممنون

F.B.I govi

Registered User
لایک‌ها
212
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ تـــــــــــــهران بزرگ
فقط یه مشکل بزرگ داره اینه که تو نور بیرون از خونه دیگه هیچی نمیشه رو صفحش دید خیلی نافرمه لااقل برای دوست منکه اینطوریه والا برش میداشتم حتما

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
داداش تمام گوشی ها تاچ این مشکل رو دارند. ولی واقعیتی که هست اینه که انقدرها هم که شما گفتی بد نیست. شاید ما دوست شما نورش رو خیلی کم کرده. اگر رو autobrightness بذارید. میشه صفحه رو دید. راستی به جنس برچسب صفحه هم خیلی ربط داره. مال من برچسب صفحش اورجینال هست.
بازم بهر حال ممنون.

baranosh

Registered User
لایک‌ها
0
16 ﮔﯿﮕﺶ ؟
ﺁﺧﻪ ﻣﺎﻝ ﻣﻥ ﺳﻮﺧﺘﻪ ﯾﻌﻨﯽ ﻫﺴﺘﺶ ﻭﻟﯽ ﻧﻪ ﻗﺎﺑﻠﯿﯿﺖ ﺍﯾﻨﻮ ﺩﺍﺭﻩ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﺮﯾﺰﯼ ﺗﻮﺵ ﻭ ﻧﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺍﺯﺵ ﭘﺎﮎ ﮐﻨﯽ.
ﺗﺘﻘﺮﯾﺒﺎ ﻣﺎﻝ ﻫﻤﻪ ﮐﺴﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﻮ ﺩﺍﺭﻥ ﺍﯾﻨﻄﻮﺭ ﺷﺪﻩ.
ﻣﻨﻦ ﺗﻌﺠﺐ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎ نشده

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
داداش مال من نو نو هستش بوی نوی میده. باور کن 20 بار هم شارژ نشده. همه چیزش هم سالمه سالمه. به شرط میدم. 24 ساعت مهلت تست.

F.B.I govi

Registered User
لایک‌ها
212
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ تـــــــــــــهران بزرگ
داداش تمام گوشی ها تاچ این مشکل رو دارند. ولی واقعیتی که هست اینه که انقدرها هم که شما گفتی بد نیست. شاید ما دوست شما نورش رو خیلی کم کرده. اگر رو autobrightness بذارید. میشه صفحه رو دید. راستی به جنس برچسب صفحه هم خیلی ربط داره. مال من برچسب صفحش اورجینال هست.
بازم بهر حال ممنون.

من همه حالتارو تست کردم ولی نشد که نشد البته برچسب صفحشم کنده و هچی روش نیست گوشی hd2 رو تو فضای بیرون دیدی؟؟افتاب میخوره بهتر دیده میشه

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
شابد به خاطر این هستش که صفحش amoled هستش نمی دونم. ولی داداش بازم دمت گرم که اومدی نظرت رو گفتی.

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
در روز بیشتر از 1 بار آپ نکنید
در صورت تکرار تاپیکتون حذف میشه

بالا