slayer2012
Registered User
اقا قیمت همون 50 تومن.2 نفر دیگه هم 50 میخوان ولی شهرستانن.من دوست دارم خریدار تهران باشه که بعد از تست مدیون نشم.من نهایت 60 میخرم البته باید تست بشه گز نزنه فروشنده بودی یه ندا به ما بده
تماس بگیرید.09197170340
اقا قیمت همون 50 تومن.2 نفر دیگه هم 50 میخوان ولی شهرستانن.من دوست دارم خریدار تهران باشه که بعد از تست مدیون نشم.من نهایت 60 میخرم البته باید تست بشه گز نزنه فروشنده بودی یه ندا به ما بده
اخه هزینه پستش زیاد میشه.45+هزینه ارسال؟من 50 میخوام شیراز هستم صدرصد هم میخوام شماره موبایل 09374319187
کدوم پست؟:blink:سلام داداش مرسی از پستت
داداش عکساش باز نمیشن اگه میشه یه آپلود سنتر دیگه آپ کن چون آپلود سنتر سایت خرابه.
ترک و یا شکستگی و یا زخم شدگی نداره؟
ترک و زخم خوردگی نداره ولی به هرحال نمیتونی جای گیتار نو هدیه بدی.سیمش هم میتونم بخرم و بندازم.با پول پست تیپاکس و هزینه سیم 55 تومن براتون تموم میشه.بدون سیم و پست 50 تومن.اینم حدودی هست یهنی شاید 1 یا 2 تومن بالا یا پایین بشهداداش میخوام اینو به یکی که باهاش رودروایسی دارم هدیه بدم و نمیخوام ظاهرش بد باشه. از بابت ترک و یا زخم شدگی خیالم راحت باشه؟
داداش اینو قبل اینکه هدیه بدم باید سیمش رو بندازم روش مطمئنی هزینه سیمش همون حدود 5 تومن میشه. خودت نمیتونی سیم رو بندازی روش؟
آقا قیمت آخرت رو با احتساب هزینه ارسالش به کرمان بهم بگو یعنی من میخوام اینجا فقط برم جنس رو تحویل بگیرم و شما خودت همونجا که میفرستی هزینه ارسالش رو حساب کنی.
قیمتش رو با درست کردن سیمش هم بگو.
منتظرم
مرسی