• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد iPod Touch 4G 32GB

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehran667

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با درود
متاسفم که بعضی از دوستان دارن تاپیک رو به هم میریزن و نمیذارن خریدارهای واقعی قیمت مد نظرشون رو بگن

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
با درود
متاسفم که بعضی از دوستان دارن تاپیک رو به هم میریزن و نمیذارن خریدارهای واقعی قیمت مد نظرشون رو بگن

اره خدايي باعث شرمندگيه
09e17.gif

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
من 300 خریدارم. هزینه پست هم با شما.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
الان من چه کار کنم بالاترين قيمت چنده؟
127fs4730978.gif

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
بابا راحتتون کنم 240 و 300 رو بیخیال شید میخواید قیمت بدید تو مایه های 370 بدید.360 هم داشته مشتری وحید نداده

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوست عزیز اگر با PSP کپی خور دائم (قیمت مناسب) هم تعویض می کنید سر میدم - ( در همون راستای گجت بازی!)

psp رو داشتم قبلا و تازه ردش کردم! مگر psp گو باشه که قطعا نیست !

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اگر حول و حوش 100 باشه خوبه
دستگاهو از یکی از بچه های همین انجمن گرفتم
خیلی استفاده نداشتم ،پشتش خش داره ،2 تا حباب هم زیر اسکرین پروتکت بود از اول که موقه استفاده مشخص نیست
همه وسایلش هم کامله ،جعبه و هدفون و کابل داره
مشکلی هم تا حالا نداشته

لنک تاپیک خرید قبلی رو میدی؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اوکی.. شرمنده من نبودم دیروز جواب بدم! هر کدوم از دوستان میخوان لطف کنند و قیمت اخر یا ظرایطشون رو همینجا بگن یا پیغام بدن چون ممکنه با یکی خارج از اینجا تاخت بزنم..

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
با iphone 4 32G آنلاک فکتوری در حد آک معاوضه میکنید؟ مابه التفاوت را شما پیشنهاد بدید

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
با iphone 4 32G آنلاک فکتوری در حد آک معاوضه میکنید؟ مابه التفاوت را شما پیشنهاد بدید

شما چقدر مد نظرته برادر؟ اگر 16 گیگ بود خیلی برای من راحتتر بود چون ما بالتفاوتش کمتر میشد..

ata_bros

Registered User
لایک‌ها
130
dost aziz man ye i8910 omnia hd daram ke badard hamoon bazia ke goftid mikhore
on ro midam 160 ham sar midam
albate mahe pish 250 khodam bara 8910 e moshtari dashtam hala vase tavalode dadasham dasgah shoma ro mikham age mishe befarmaeed ke ghara tanzim konim

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
dost aziz man ye i8910 omnia hd daram ke badard hamoon bazia ke goftid mikhore
on ro midam 160 ham sar midam
albate mahe pish 250 khodam bara 8910 e moshtari dashtam hala vase tavalode dadasham dasgah shoma ro mikham age mishe befarmaeed ke ghara tanzim konim

برادر پیشنهاد شما خوبه! اگر میتونی قرار بزاری همین 1-2 روزه که باهم هماهنگ کنیم..

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوستان هنوز موجوده! در ضمن از سایر دوستانی که پیغام دادن ولی قطعی نخواستن هم پیشنهاد جدیدی بود استقبال میشه!

mehran667

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با درود
بنده روز 5 شنبه از همین فروم از یکی از دوستان گل یک ایپاد4- 32 گیگ بسیار بسیار تمیز واقعا با اک هیچ فرقی نداره بدون حتی یک خط پشت و روی صفحه اصلی جیل شد 4.3.3 با20گیگو کلی برنامه و یک محافظ صفحه capdase مات و یک قاب محافظ گرفین که پشتش شیشه ای هستش با استند تماشای فیلم و تمام متعلقات که هدفونش هم اصلا استفاده نشده و یک شارژر اصلی ایفون هم روش دادن خریدم 315 تومن حضوری تو تهران واقعا دستشون درد نکنه پولی که دادم نوش جونشون از روز اولی که دوستان اومدن و با قیمتهای پرتو پلا تاپیک فروش این دوستمون رو به هم ریختن از خرید ایپاد این دوستمون منصرف شدم فکر کنم باقی دوستان هم همین کار رو کردن امیدوارم که بتونید دستگاهتون رو به قیمت مد نظرتون بفروشید
بدرود
مهران

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
با درود
بنده روز 5 شنبه از همین فروم از یکی از دوستان گل یک ایپاد4- 32 گیگ بسیار بسیار تمیز واقعا با اک هیچ فرقی نداره بدون حتی یک خط پشت و روی صفحه اصلی جیل شد 4.3.3 با20گیگو کلی برنامه و یک محافظ صفحه capdase مات و یک قاب محافظ گرفین که پشتش شیشه ای هستش با استند تماشای فیلم و تمام متعلقات که هدفونش هم اصلا استفاده نشده و یک شارژر اصلی ایفون هم روش دادن خریدم 315 تومن حضوری تو تهران واقعا دستشون درد نکنه پولی که دادم نوش جونشون از روز اولی که دوستان اومدن و با قیمتهای پرتو پلا تاپیک فروش این دوستمون رو به هم ریختن از خرید ایپاد این دوستمون منصرف شدم فکر کنم باقی دوستان هم همین کار رو کردن امیدوارم که بتونید دستگاهتون رو به قیمت مد نظرتون بفروشید
بدرود
مهران

برادر اون مقطعی که قیمت میدادن دوستان جنبه شوخی داشت!من خودمم نوشتم که این رقما نیست!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اوکی به همه پیغاما جواب دادم!× بازم کسی خواست هم نقدی و هم تاخت زدن با جنس های دیگه هستم! (پی ام بدید یا همینجا بگید پیشنهادتون رو)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا