با درود
متاسفم که بعضی از دوستان دارن تاپیک رو به هم میریزن و نمیذارن خریدارهای واقعی قیمت مد نظرشون رو بگن
سید خریدار نیستی اذیت نکن خداوکیلی!الان من چه کار کنم بالاترين قيمت چنده؟
دوست عزیز اگر با PSP کپی خور دائم (قیمت مناسب) هم تعویض می کنید سر میدم - ( در همون راستای گجت بازی!)
اگر حول و حوش 100 باشه خوبه
دستگاهو از یکی از بچه های همین انجمن گرفتم
خیلی استفاده نداشتم ،پشتش خش داره ،2 تا حباب هم زیر اسکرین پروتکت بود از اول که موقه استفاده مشخص نیست
همه وسایلش هم کامله ،جعبه و هدفون و کابل داره
مشکلی هم تا حالا نداشته
لنک تاپیک خرید قبلی رو میدی؟
با iphone 4 32G آنلاک فکتوری در حد آک معاوضه میکنید؟ مابه التفاوت را شما پیشنهاد بدید
dost aziz man ye i8910 omnia hd daram ke badard hamoon bazia ke goftid mikhore
on ro midam 160 ham sar midam
albate mahe pish 250 khodam bara 8910 e moshtari dashtam hala vase tavalode dadasham dasgah shoma ro mikham age mishe befarmaeed ke ghara tanzim konim
با درود
بنده روز 5 شنبه از همین فروم از یکی از دوستان گل یک ایپاد4- 32 گیگ بسیار بسیار تمیز واقعا با اک هیچ فرقی نداره بدون حتی یک خط پشت و روی صفحه اصلی جیل شد 4.3.3 با20گیگو کلی برنامه و یک محافظ صفحه capdase مات و یک قاب محافظ گرفین که پشتش شیشه ای هستش با استند تماشای فیلم و تمام متعلقات که هدفونش هم اصلا استفاده نشده و یک شارژر اصلی ایفون هم روش دادن خریدم 315 تومن حضوری تو تهران واقعا دستشون درد نکنه پولی که دادم نوش جونشون از روز اولی که دوستان اومدن و با قیمتهای پرتو پلا تاپیک فروش این دوستمون رو به هم ریختن از خرید ایپاد این دوستمون منصرف شدم فکر کنم باقی دوستان هم همین کار رو کردن امیدوارم که بتونید دستگاهتون رو به قیمت مد نظرتون بفروشید
بدرود
مهران
برای به جریان افتادن تاپیک من 250 هستم