آپ ببینیم این رفیقمون کی به نتیجه میرسه با ما که راه نیومد آکش رو گرفتیم ولی گوشیش(e72) گوشی مالیه دوهفتست دارمش رااااااضیم
قیمت کاملا منطقی و مناسب هست..من نمی دونم بچه های اینجا یه چیزیشون میشه!! :hmm: تو تاپیک Xperia P و امثال این، قیمت نوی این گوشیها مثلا 650 تومنه طرف میذاره 600 برای فروش! هیچکس صداش در نمیاد که هیچ تازه تا 590 و 610 هم پیشنهاد میدن!!!! :blink:حالا این بنده خدا همه شرایط عرف فروش رو رعایت کرده بازم قیمتهای پرت میدن
فکر کنم استارتر باید قیمت 400 رو برای شروع میذاشت
عزیز این گوشی مشتری خاص خودش رو داره همه هم قیمت نوش رو دارن و میدونن اما خیلیا حاضر نیستن 300 400 پول این گوشی رو بدن و با این پول گوشی اندروید میخرن من خودم اول که این گوشی اومد خریدمش قصد زدن تو سره مال رو ندارم اما بازم میگم باید مشتریش پیدا شه اون گوشیه اندرویدیم که گفتین چون رو بورس هست طرف حاضره 50 60 تومن زیر قیمت نو بخره که هم کمتر پول بده هم کمتر ضرر کنه
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
حرف شما کاملا متین اینکه مشتری خاص خودشه داره ...اما اینکه چون یه گوشی تو بورسه 40-50 تومن زیر قیمت میخرن دیگه من با 7سال سابقه تو این فروم و خرید و فروش خارج از فروم اصلا قبلو ندارم..به نظرم باید به عقل اونی که یه گوشی رو 40-50 تومن زیر قیمت نوش میخره شک کرد! اونم یه گوشی 650-700 تومنی..خوب اون 40-50 تونم بذاره رو اون 600 تون یهدونه نو بخره که خیالشم راحت تره چه کاریه
ساسان جان شرمنده اپ حساب کن
mobile.ir تمیزو درست حسابیش رو از 200تا 300 دارن میدن