• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک فروند موتورولا وی تری آی MOTOROLA V3i

hosseinhz

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان فروخته شد در همین فروم

به قیمت 165

من نمیدونم چرا کسایی که اطلاعات کافی درمورد یه گوشی یا کلاً وسیله ندارن، سعی میکنن با بی تجربگی تو سر مال بزنن... خب عزیز من اگه ارزش و وضعیت یه گوشی رو نمیدونی و فک میکنی که قیمتش بالاست لطف کن اصن دیگه پی ام نده... من خودم والا جرات نمیکنم تو هر تاپیک سرک بکشمو چرت و پرت بگم.

قابل توجه اونایی که گفتن عمراً فروش بره 70 هستم! آخه یکی نیس بگه دمپایی جلو بسته ی حموم تو یه میلیاردم اگه بخوای بهت شصتمو نشون میدم.

بازم ممنون از همه دوستان
عصبی بودم

hami7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام داش حسین عصبی نشو..
واقعاً کسی که خریدار نیست توو سر مال نزنه..

6666

Registered User
لایک‌ها
278
عجب
همین دوستمون قیمت ۹۰ تومن این گوشی رو از ما خریدن ۲ هفته پیش تازه با کلی دنگ‌و فنگ
عجب زمونه ای شده والا

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

رسول.م

Registered User
لایک‌ها
236
عجب
همین دوستمون قیمت ۹۰ تومن این گوشی رو از ما خریدن ۲ هفته پیش تازه با کلی دنگ‌و فنگ
عجب زمونه ای شده والا

so lol

hosseinhz

Registered User
لایک‌ها
1
عجب
عجب زمونه ای شده والا

تو خودت اومدی از تو تاپیکی که من زده بودم واسه خرید موتورولا ، فروشنده ی منو غر زدی و باهاش معامله کردی اونو خریدی به قیمت 60 تومن!!! لطفاً دیگه هیچی نمیگم دور بر ندار

6666

Registered User
لایک‌ها
278
من ۶۵ خریدم شما ازم ۸۵ ورداشتی تازه ۹۵ اومدیم سر معامله مه من گفتم عیب نداره واسه رفاقت ! بعدشم وقتی من گوشیو خریدم ۶۵ نوکیا ایکس ۱ همونقدر بود و وقتی فروختم شد ۱۰۰ تومن
الان قیمتا نسبت به چند وقت پیش اومده پایین !!!
اونم تاپیک شما بود فروشنده به شما پی ام داد جواب ندادی با قیمت ۵۰ میخاستی بهت نداد من۶۵ گفتم
مبارک صاحبش ما دلال نیستیم !!!

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
من ۶۵ خریدم شما ازم ۸۵ ورداشتی تازه ۹۵ اومدیم سر معامله مه من گفتم عیب نداره واسه رفاقت ! بعدشم وقتی من گوشیو خریدم ۶۵ نوکیا ایکس ۱ همونقدر بود و وقتی فروختم شد ۱۰۰ تومن
الان قیمتا نسبت به چند وقت پیش اومده پایین !!!
اونم تاپیک شما بود فروشنده به شما پی ام داد جواب ندادی با قیمت ۵۰ میخاستی بهت نداد من۶۵ گفتم
مبارک صاحبش ما دلال نیستیم !!!

عجب. صاحبش چقدر شوت بوده.

بالا