• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک قبضه تفنگ وایرخ 90 واقعا در حد آکبند با کلی لوازم جانبی !!!

jimmbo

Registered User
لایک‌ها
59
اتفاقا کشتن یک حیوون با گلوله راحت تره تا اینکه بزاریش زیر پا و گردنش رو بگیری و با تیغه ی چاقو ... پخ پخ !
ولی خوب آدمها تو تواناییها و حسها با هم متفاوتند
بله من هم با نظر شما موافقم

senmurv

Registered User
لایک‌ها
16
آقایون خانوما یکیتون به من سریع بگه این وایرخه رو نمیخوایننننننن

echo6374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من تفنگ هنوز موجود هست ؟

Goril2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من یه میلیون و صد نقد دارم بقیه اش رو 2 ماه دیگه میتونم بدم اگر قبول کردین پیام خصوصی برام بفرست در ضمن من بوشهر هستم اگه خواستی میتونم اون بقیه اش رو بهت قطعات کامپیوتر اسکنر و پرینتر بدم یعنی کل بودجم همینه تا 2 ماهه دیگه

senmurv

Registered User
لایک‌ها
16
من یه میلیون و صد نقد دارم بقیه اش رو 2 ماه دیگه میتونم بدم اگر قبول کردین پیام خصوصی برام بفرست در ضمن من بوشهر هستم اگه خواستی میتونم اون بقیه اش رو بهت قطعات کامپیوتر اسکنر و پرینتر بدم یعنی کل بودجم همینه تا 2 ماهه دیگه

والله چي بگم ؟
شرايطتون رو برام بفرستين

echo6374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تفنگ شما مد نظر بنده هست چون تمامی وسایل عالی که دارید رو خودم دارم . اگه این امکان برای شما هست اعلام کنید ممنون میشم اگر نیست هم باز بفرمایید تا بررسی کنم . قیمتی که فرمودید قیمت آخر شما هست ؟

senmurv

Registered User
لایک‌ها
16
تفنگ شما مد نظر بنده هست چون تمامی وسایل عالی که دارید رو خودم دارم . اگه این امکان برای شما هست اعلام کنید ممنون میشم اگر نیست هم باز بفرمایید تا بررسی کنم . قیمتی که فرمودید قیمت آخر شما هست ؟

شما قيمت مدنظرتون رو اعلام بفرماييد ...
من در خدمتم

echo6374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما قيمت مدنظرتون رو اعلام بفرماييد ...
من در خدمتم

دوست من کل محصول شما رو به صورت نقدی 1.400 از شما میخرم لطفا نظر خودتونو بهم خبر بدین چون قصد خرید تفنگ دیگری را دارم.ممنون

senmurv

Registered User
لایک‌ها
16
دوست من کل محصول شما رو به صورت نقدی 1.400 از شما میخرم لطفا نظر خودتونو بهم خبر بدین چون قصد خرید تفنگ دیگری را دارم.ممنون

دوست عزيز
فقط تفنگ الان ٢١٠٠ تا ٢٢٠٠ قيمتشه .
ممنونم از توجهتون
اما باور كنيد يا نكنيد ، من ١٨٠٠ هم همينجا پيشنهاد داشتم .
نهايت قيمتم برا كل محصولات ٢ ميليونه .
يعني ٦٠٠ تومن زير قيمت تازه منهاي اون اوركت اصل آلمان كه واقعا تا نبيني و نپوشي كيفيتش معلوم نميشه كه اونم قيمتش حدود ٤٠٠ تومنه

echo6374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من قصد رنجش شمارو ندارم . من مبلغ نقدم این مقداره و درضمن توی تاپیکتون صحبتی از اورکوت نبود در عکسها دیدم و متوجه منظور نشدم. در ضمن بحث توافق در میونه خود شما فرمودین حالا شما هم نظری بدهید البته بدونه اورکت ممنونم.

senmurv

Registered User
لایک‌ها
16
دوست من قصد رنجش شمارو ندارم . من مبلغ نقدم این مقداره و درضمن توی تاپیکتون صحبتی از اورکوت نبود در عکسها دیدم و متوجه منظور نشدم. در ضمن بحث توافق در میونه خود شما فرمودین حالا شما هم نظری بدهید البته بدونه اورکت ممنونم.

نه برادر
رنجش نداريم كه
نه من و نه شما و نه هيچكس ديگه اي دوست نداره ضرر كنه .
اما اگر قراره ضرر بكني ، دوست دارم كمترين ميزان ضرر رو داشته باشي !
در هر حال من همه جوره در خدمتم

echo6374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطف کنید قیمت آخری که می تونید بدید رو بفرمایید هم تفنگ تک و هم با وسایل که من برواوردی کنم شاید به یک نظر واحد رسیدیم راستی تفنگ که مشکلی واسط نداشت پرفکت بود ؟ درضمن محل سکونت شما کجاست ؟

senmurv

Registered User
لایک‌ها
16
لطف کنید قیمت آخری که می تونید بدید رو بفرمایید هم تفنگ تک و هم با وسایل که من برواوردی کنم شاید به یک نظر واحد رسیدیم راستی تفنگ که مشکلی واسط نداشت پرفکت بود ؟ درضمن محل سکونت شما کجاست ؟

قيمت آخر من با همه ي وسايل و لوازم خصوصي ارسال كردم

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام , با تبلت تعويض داريد , البته بدون لوازم جانبى مثل اورکت

بالا