به نظر من اگه آدرسشو پيدا کردي خودت برو خفتشو بگير و پولتو پس بگير همشهري .....مگه چنتا میلاد آبانی وجود داره برو پلیس فتا قم شکایت کن ۳ سوته پیدا میشه اول یه اس بهش بده داری پیگیری میکنی خودش اگه عاقل باشه پولو واست میریزه به حساب.
درسته واقعا همینه البته بگم تقصیر پلیس نیست پلیس بنده خدا کارش رو انجام بده قانون و دادگستری ماست که مشکل داره و هیچ کاری انجام نمیدن بنده تو شهر خودم سر 350 تومن تازه یه سفته 1 تومنی هم از یارو دارم الان 7 ماهه میریم و میایم تازه اقرار هم کرده که بدهکار هست مبلغ رو ولی خوب قانون به این تر و تمیزی داریمبه نظر من اگه آدرسشو پيدا کردي خودت برو خفتشو بگير و پولتو پس بگير همشهري .....
چون از منم يکي 1.200 بالا کشيده بود الآن دقيقا يک سال ميشه که شکايت کردم ولي هنوزم که هنوزه همش وقت رسيدگي به پرونده رو تمديد ميکنن و ...
هنوزم پولمو پس نگرفتم ... البته اون يارو تهراني بود اگه قم بود پدرشو درمياوردم ولي حوصله تهران رفتن نداشتم ولي الآن ميگم کاش همون موقع رفته بودم تهران و خودم پولمو پس ميگرفتم
خلاصه داداش اصلا به پليس و اينا اميد نداشته باش از اونا کاري ساخته نيست يعني واسه ما که آشنا نداريم کاري انجام نميدن ...
اميدت فقط به خدا باشه و از زانوي خودت بگير و بگو يا علي
خیر شما اشتباه میکنید عزیزمدرسته واقعا همینه البته بگم تقصیر پلیس نیست پلیس بنده خدا کارش رو انجام بده قانون و دادگستری ماست که مشکل داره و هیچ کاری انجام نمیدن بنده تو شهر خودم سر 350 تومن تازه یه سفته 1 تومنی هم از یارو دارم الان 7 ماهه میریم و میایم تازه اقرار هم کرده که بدهکار هست مبلغ رو ولی خوب قانون به این تر و تمیزی داریم
البته نمی خوام ته دل دوستمون رو خالی کنم ولی این رو بدونید قانون مدافع حقوق کلاهبردارا و دزداست مگر اینکه پارتی داشته باشی
به نظر من اگه آدرس رو گیر آوردی و پیداش کردی از راه آبروریزی یا تهدید و از این حرفا بری جلو بهتره زیاد دل به قانون نبند
والا ما که تا الان دو سه سری چک یا سفته دستمون بوده رفتیم جلو با قانون به هیچ نتیجه ای نرسیدیم چه برسه که مدرک خاصی هم نداشته باشیم شاید شما وارد کار باشید براتون ساده باشه یا قانون در شهر ما و شما فرق داره والا همین یه سال پیش پدرم برای کابینت خونه که هزینش حدود 12 میلیون میشده به استاد کار که آشنا هم بوده برای خرید mdf مبلغ 8 میلیون میده و طرف حدود 4 تومن کار انجام میده و هی امروز و فردا که چند ماه گذشت و بعدش گفت نمیدونم جنس گرون شده و الان بعد یک سال شکایت مهندس اومده و کار رو کارشناسی کرده و مشخص شده حدود 4 تومن بدهکاره هنوز که هنوزه بابام داره می دوه دنبال پولش و یه مدل دیگه بهت بگم جالب تر دونفر با موتور زدن بهم نفر اول چون جلو بوده و داشته میپیچیده به چپ نفر دوم میزنه بهش و طبق کروکی پلی نفر اول محکوم میشه و بعدش نفر اول میره برای تجدید نظر سه کارشناس از مرکز استان میان میگن نفر دوم مقصر بوده و نفر دوم بعد رای میره تجدید نظر اینسری چند کارشناس دیگه میان و نفر اول محکوم میشه و دوباره نفر اول تجدید نظر میره بازم نفر دوم محکوم میشه و الان که دارم این رو تایپ میکنم نفر دوم دوباره رفته که برای تجدید نظر تا رای رو برگردونه این دو مورد چیزی هست که خودم با چشای خودم دیدمخیر شما اشتباه میکنید عزیزم
قانون مدافع دزد ها و کلاهبردارها نیست
باید بدونید چطور شکایت کنید،کجا برید،چی بگید و خلاصه درست جلو برید تا نتیجه بگیرید
این که با تهدید و آ بروریزی جلو بری مال دوره ای هستش که هنوز نهادی به نام قوه قضاییه در جوامع وجود نداشت و مردم برای گرفتن حقوقشون با جنگ و دعوا و خون ریزی جلو میرفتن،حدود ۱۰۰۰ سال پیش !
الان نهاد قضایی در تمامی جوامع وجود داره و نیازی نیست انسان جز با زور گیرها،با کس دیگری دست به یقه و دهن به دهن بشه،کار رو بسپرید به کاردان
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
داداش منم اول رفتم پلیس فتا اونا زود رسیدگی کردن و گفتن حتی جای دقیق کلاهبردار رو پیدا کردن ولی چون قدرت اجرایی ندارن، ادامه کار به قوه قضاییه و مجتمع های قضایی سپرده میشهخیر شما اشتباه میکنید عزیزم
قانون مدافع دزد ها و کلاهبردارها نیست
باید بدونید چطور شکایت کنید،کجا برید،چی بگید و خلاصه درست جلو برید تا نتیجه بگیرید
این که با تهدید و آ بروریزی جلو بری مال دوره ای هستش که هنوز نهادی به نام قوه قضاییه در جوامع وجود نداشت و مردم برای گرفتن حقوقشون با جنگ و دعوا و خون ریزی جلو میرفتن،حدود ۱۰۰۰ سال پیش !
الان نهاد قضایی در تمامی جوامع وجود داره و نیازی نیست انسان جز با زور گیرها،با کس دیگری دست به یقه و دهن به دهن بشه،کار رو بسپرید به کاردان
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
انشاال.. به حقت برسی فقط به هر نتیجه ای رسیدی اینجا اعلام کن تا بنده و دوستان دیگه هم مطلع باشیم اگه شما به حقت برسی خوشحال میشیمDustan Agar kara Khub Pish Bere Eshala Ta Chand Ruz Dige Dadgahish Mikonam
Farsi Baram Sakhteانشاال.. به حقت برسی فقط به هر نتیجه ای رسیدی اینجا اعلام کن تا بنده و دوستان دیگه هم مطلع باشیم اگه شما به حقت برسی خوشحال میشیم
یه نکته هم بگم البته اگه بی احترامی نشه بهتره فارسی تایپ کنید دوست من برای متن های فارسی از حروف لاتین استفاده میکنید خوندنش برا من که خیلی سخته بقیه دوستان رو نمیدونم
داداشمم از یه پدر سگ چک و سفته گرفته بود 4 تا لبتاب داد بهش . دو سال زمان برد تا تونست طرف رو بندازه زندان . ولی چه فایده مگه 5 تومن دو سال قبل که دلار 1300 بود برگشت ؟؟؟والا ما که تا الان دو سه سری چک یا سفته دستمون بوده رفتیم جلو با قانون به هیچ نتیجه ای نرسیدیم چه برسه که مدرک خاصی هم نداشته باشیم شاید شما وارد کار باشید براتون ساده باشه یا قانون در شهر ما و شما فرق داره والا همین یه سال پیش پدرم برای کابینت خونه که هزینش حدود 12 میلیون میشده به استاد کار که آشنا هم بوده برای خرید mdf مبلغ 8 میلیون میده و طرف حدود 4 تومن کار انجام میده و هی امروز و فردا که چند ماه گذشت و بعدش گفت نمیدونم جنس گرون شده و الان بعد یک سال شکایت مهندس اومده و کار رو کارشناسی کرده و مشخص شده حدود 4 تومن بدهکاره هنوز که هنوزه بابام داره می دوه دنبال پولش و یه مدل دیگه بهت بگم جالب تر دونفر با موتور زدن بهم نفر اول چون جلو بوده و داشته میپیچیده به چپ نفر دوم میزنه بهش و طبق کروکی پلی نفر اول محکوم میشه و بعدش نفر اول میره برای تجدید نظر سه کارشناس از مرکز استان میان میگن نفر دوم مقصر بوده و نفر دوم بعد رای میره تجدید نظر اینسری چند کارشناس دیگه میان و نفر اول محکوم میشه و دوباره نفر اول تجدید نظر میره بازم نفر دوم محکوم میشه و الان که دارم این رو تایپ میکنم نفر دوم دوباره رفته که برای تجدید نظر تا رای رو برگردونه این دو مورد چیزی هست که خودم با چشای خودم دیدم
اینی هم که گفتم بره دم در خونش تهدید کنه منظورم تهدید به ضرب و شتم نبوده دوست من تهدید الکی به همین قانون بی قانونی که داریم و اینکه دم در خونش یه خورده آبرو ریزی راه بندازه تا شاید بتونه پولش رو پس بگیره وگرنه همین بنده خدا اگه یه مشت به این دزده بزنه بیا ببین چیکارش میکنن همین قانون بی قانونی
از اینکه زیاد حاشیه رفتم از دوستان عذرخواهی میکنم ولی چون زیاد از این بلا ها سرمون اومده دلم پر درده و شاید اینجوری کمی سبک تر شدم
کجایی داداش ؟؟؟!!! حواست کجاست ؟ خوابی یا بیدار ؟!!سلام اخرین قیم پخ کنید ممنونم
همیشه از آدمایی که چقلی میکردن و 2 رو بودن متنفر بودم.و از بودنشون کنارم زجر میکشیدمتو رو خدا وضعيت سايتو ببين ... صد رحمت به بازار پرنده فروشاي مولوي !!!
اين چه وضعيه آخه ... تازه انجمن داشت رو روال ميفتاد بر داشتن كل انجمنو فانتزيش كردنو گل منگولي كردنو همه چيز ريخته به هم ...
جم كنيم كاسه كوزمونو بريم بابا ... پرشين تولز داره ور شكست ميشه ...
همیشه از آدمایی که چقلی میکردن و 2 رو بودن متنفر بودم.و از بودنشون کنارم زجر میکشیدم
دیگه فکر نمیکردم تو فضای مجازی هم اینجور افرادی کارشون رو ادامه بدن ...
آخه بازار پرنده فروشای مولوی ، تو پروفایل مدیرای سایت انقدر تعریف و تمجید میکنی و از تغییرات تشکر میکنی بعد اینجا اینطوری حرف میزنی ؟
شما کاسه کوزه هاتو جمع کنی؟؟؟
این کاسه کوزه هایی که شما پهن کردی حالا حالا ها جمع بشو نیست .
اگه مازیار (مدیر کل سایت) جمع کنه کنه بره ، شما حالا حالا ها رفتنی نیستی
بکشید بیرون بابا