• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک Hd2 در حالت هنگ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MR.OK

Registered User
لایک‌ها
86
داداش اگه تهرانی بیار برات رایگان درستش میکنم...
خواستی بیا تو فروم عصر جوان سرپرست بخش گوشیهای آندرویدی و پاکت پی سی خودمم پیغام بده آموزش هاشو گزاشتم...

این آیدیم هست روش کلیک کن میای تو فروم : AIO

راستی اگر نخواستی با یدونه Xperia X2 در حد آکبند باهات معاوضه میکنم ، البته اگر کارتن و متعلقات گوشیت موجود هست ، گوشی من هم تقریباً 2 هفته هستش که از جعبه درومده...

نه داداش
شهرستانم کاشان
پول لازمم

foja

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
امضا رو دریاب

insins

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوست عزیز یه وقت اشتباه نکنی گوشیتو مفت بفروشیا
ببر بده به یکی که کار درسته و کارش رو بلده حدود 10 15 تومن میگیره ازت درستش میکنه
اگه اصفهان بودی خودم واست رایگان درستش میکردم
موفق باشی

Ali_p300

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز گوشی شما با یه task29 ساده مشکلش حل میشه
اگه تهران هستی و خودت نمیتونی درستش کنی بیار بده من برات درستش کنم یه آندروید تپل هم برات بریزم!

MR.OK

Registered User
لایک‌ها
86
تا فردا ظهر منتظر پیشنهاد جدید میمونم. بعد به کسایی که گفتن پ.خ میدم به ترتیب. تسک 29 نمیدونم چطوریه، که میگین ساده است
فقط دوستان گوشی بالا نیومد من مسئول نیستما . من گفتم در حالت هنگ و همون طوری که قول دادم گوشی رو تحویل میدم

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
من تسك ٢٩ و hspl دستي هم روي اين مدل بامشكل مشابه زدم فكر نكنيد با يه برنامه حل ميشه

راهشه بلدم ولي ٤٠٪ بهش اميدوارم فوقشم نشد از قطعاتش استفاده ميكنم (تعمييركارم )

اينارو گفتم دوستان از ايشون نخرند بعد تاپيك شكايت برگشت گوشيو اينا باشه اين بنده خدا چند بار تاكيد كرده گوشي رو با اين حالت ميفروشه و تضمينمشم نميكنه

خريدار بايد فكر كنه ايشون تمام راه هاي نرم افزاري كه با كابل و بدون باز كردن گوشي ميشده را رفته به خيال خودشون نگند از اين بند خدا ارزون ميخرند با يه فايل بالا مياد

بند با توجه به حدسي كه ميزنم و تجربم نهايت ١٥٥ خريدارم به شرطي كه باز نشده باشه

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
من تسك ٢٩ و hspl دستي هم روي اين مدل بامشكل مشابه زدم فكر نكنيد با يه برنامه حل ميشه

راهشه بلدم ولي ٤٠٪ بهش اميدوارم فوقشم نشد از قطعاتش استفاده ميكنم (تعمييركارم )

اينارو گفتم دوستان از ايشون نخرند بعد تاپيك شكايت برگشت گوشيو اينا باشه اين بنده خدا چند بار تاكيد كرده گوشي رو با اين حالت ميفروشه و تضمينمشم نميكنه

خريدار بايد فكر كنه ايشون تمام راه هاي نرم افزاري كه با كابل و بدون باز كردن گوشي ميشده را رفته به خيال خودشون نگند از اين بند خدا ارزون ميخرند با يه فايل بالا مياد

بند با توجه به حدسي كه ميزنم و تجربم نهايت ١٥٥ خريدارم به شرطي كه باز نشده باشه

ای آقا ترسوندیمون ...
آخه یه بنده خدا 300 پیشنهاد داده من گفتم حتما درست میشه که این قیمت میخره !
آخه یه سری از دوستان میگن خیلی راحت درست میشه ، شما اینجوری گفتی زدحال خوردم .
شما بخر درستش کن بفروش به ما !
.
.
دو دل شدم :wacko:

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
ای آقا ترسوندیمون ...
آخه یه بنده خدا 300 پیشنهاد داده من گفتم حتما درست میشه که این قیمت میخره !
آخه یه سری از دوستان میگن خیلی راحت درست میشه ، شما اینجوری گفتی زدحال خوردم .
شما بخر درستش کن بفروش به ما !
.
.
دو دل شدم :wacko:

من نمي خوام كسيو دو دل كنم خوشحالم ميشم استارتر ضررش كم تر بشه
ابنارو گفتم كه براي خود استارتر مشكلي پيش نياد امكانشم هست با ريكاوري هاي كابلي مثل همون تسك ها و اس پي ال ها راه بيوفته ولي به نظر بنده اين راه ها روش زده شده
يه روش ديگم هست كه كابل بايد براش بسازي و دستي اسپي الو كپي كني من قبلا كابلشو ساختم ولي پيداش نكردم البته بعد اين كابل سخت افزارم لازم داريد يكي از بچه هاي موبايلستان هم كابل اصوليشو خريده و با ٢٠ تومن اين مشكلاتو حل ميكرد ولي به فرض اينكه اين روشم جواب نده بايد روي برد يه كارايي كرد كه مفصله دركل اگه من ١٥٥ بخرم ارزش داره يا با همون تسكا حل ميشه كه ٥ دقيقه وقت ميگيره يا يك هفته دستم بنده كه شايدم حل نشه تميز اين مدل ٣٠٠ تا ٤٠٠ ارزش داره تو بازار الان

با علم خريدار بخره بهتره اينه كه بره دوتا فايل اجرا كنه بد كه نشد بياد به استارتر بدو بيراه بگه كه سرم كلاه گذاشتي و...

در نتيجه لااقل ٥٠٪ حساب كنيد كه گوشي بالانمياد

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
من نمي خوام كسيو دو دل كنم خوشحالم ميشم استارتر ضررش كم تر بشه
ابنارو گفتم كه براي خود استارتر مشكلي پيش نياد امكانشم هست با ريكاوري هاي كابلي مثل همون تسك ها و اس پي ال ها راه بيوفته ولي به نظر بنده اين راه ها روش زده شده
يه روش ديگم هست كه كابل بايد براش بسازي و دستي اسپي الو كپي كني من قبلا كابلشو ساختم ولي پيداش نكردم البته بعد اين كابل سخت افزارم لازم داريد يكي از بچه هاي موبايلستان هم كابل اصوليشو خريده و با ٢٠ تومن اين مشكلاتو حل ميكرد ولي به فرض اينكه اين روشم جواب نده بايد روي برد يه كارايي كرد كه مفصله دركل اگه من ١٥٥ بخرم ارزش داره يا با همون تسكا حل ميشه كه ٥ دقيقه وقت ميگيره يا يك هفته دستم بنده كه شايدم حل نشه تميز اين مدل ٣٠٠ تا ٤٠٠ ارزش داره تو بازار الان

با علم خريدار بخره بهتره اينه كه بره دوتا فايل اجرا كنه بد كه نشد بياد به استارتر بدو بيراه بگه كه سرم كلاه گذاشتي و...

در نتيجه لااقل ٥٠٪ حساب كنيد كه گوشي بالانمياد

ممنون از اطلاعتت .
راستش من زیاد در مورد HD2 سر رشته نداشتم ، فقط دیدم دوستان گفتن راحت حل میشه خوشحال شدم و میخواستم پیشنهاد بالاتری بدم .
کاش میشد مشخص بشه که درست بشو هست یا نه ، آخه خودشون میگن وقتی هنگ کرده دیگه دست بهش نزده ، یعنی کاری واسه درست شدنش روش انجام نداده ، ولی شما میفرمایید که اون کارا رو کرده و نشده !
اگه همین جور که شما میگید و احتمال درست شدنش 50-50 باشه که من منصرف میشم از خرید :(

MR.OK

Registered User
لایک‌ها
86
مرسی از این دوستمون و توضیحاتش
واقعیتش من بعد از خراب شدن دیگه دست نزدم. چون یه بار رفتم اندروید بریزم گوشی به این نازنینی هنگ کرد ترسیدم دیگه هرکاری کنم
ولی تو فروما گفتن اگه مگلدر و بوت بالا میاد که تست کردم بالا میومد هزار تا راه واسه درست کردنش هست
الانم نمیدونم با یه ریست کردن درست میشه یا خیلی کار داره. ریسکه دیگه
فقط قبل از هنگ کردنش اونقد تمیز بود و چون تایوان اصل بود مغازه دار علاءالدین 470 میخرید
الانشم پنجاه تومن بالا پایینش اونقد واسم ارزش نداره که فردا دوباره با خریدار درگیری داشته باشم که گوشی درست نشد.اعتبارم تو پی تی مهم تره واسم
واسه همینا ترجیحم اینه به که کسی که وارده بفروشم که مطمئنم باشم درستش می کنه و نمیاد گیر بده به ما. چون به من ربطی داره دیگه
دیگه پیشنهاد ندین. پخ میدم و همه اونا که پخ زدن هم مدنظرم هستن ببینیم این هیولا به کی میرسه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا