:|:general207:
ای سعید بلا
ای سعید بلا![]()
رفیق مشکل کارت شما اینه که پر مصرفه.من خودم پاور 480 گیرین دارم.اگر زورش میرسید میخریدمش ولی یه پاور 200 تومنی هم میخاد.
سلام
دوست عزیز من یه سؤال دارم این کارت شما که دایرکت 10 هستش میتونه بتلفیلد4 و کالاف گاست رو به خوبی اجراکنه؟ اگر میتونه با برنامه فراپس تست کن ببین چند فرم میزنه؟
و در حالت فرم گیری یه اسکردن شات ازش بگیر واینجا بزار.
یه راهنمایی برنامه فرپس توی قسمت اسکرین شات یه تب داره include frame rate overlay on screenshots اون رو باید فعال کنی و توی قسمت hot key هم کلید های خودت رو بهش بدی مثلا شیفت + اف9
و توی قسمت fsp هر چهارتا تب رو تیک برن و bench mark hot key رو هم مثلا شیفت + اف 8 رو بده.
حالا شاید بپرسی چه فایده ای داره؟
خوب این دوتا بازی خفن ترین و به هستن از نظر کیفیت و اکشن و خیلی هم پر فورمنس بالیی میخواد و خیلی هم پرترفتداراند...
اگر کارت شما فریم قابل قبولی بزنه اون موقه سر خریدنش جنگ به راه میوفته و خود من هم مشتریش میشم. البته من الان 6970 لاینتینگ دارم که کارت خوبیه و توی بازی با 580 رقابت میکنه و با یه کم اور حتی از اون هم بهتره،ولی یه کارت نسبتن خوب میخوام واسه سیستم قدیمی ترم.
ولی اگر نتونه یعنی بازیهای روز و حتی جدیدی که الان تو راه هستن مثل فارکرای 4 که من عاشقش هستم و کالاف ادونس وار رو هم نمیتونه اجراکنه و دیگه مشتری براش کم میشه، چون گرافیک کارا هم دنبال کارتهای جدید و قوی هستن تا به کار هاشون سرعت بیشتری ببخشن.
موفق باشی.
یکم قیمتتون بالا نیست واسه همچین کارتی؟
میشه یه 5870 خرید با این مبلغ.
پایینتر را داشت ندایی به ما بده.
refigh ye takhfife ghul bede mikhamesh.rasti pavero chand midi.
سلامدادا یه سوال داشتم ابن کارت بازیه Call of duty4 رو حد اکثر با چند فریم بر ثانیه میتونه اجرا کنه؟:general406:
خوب این کارتای جدید تر مثل 710 انویدیا یا 620 چند فریم میتونن پاس کنن؟
ﺩاﺩاﺵ اﮔﻪ اﻳﻦ ﻛﺎﺭﺕ ﺩاﻳﺮﻛﺖ اﻳﻜﺲ 11 ﺭﻭ ﺳﺎﭘﻮﺭﺕ ﺩاﺷﺖ و ﻛﺎﻝ اﻑ ﮔﻭﺳﺖ ﺭﻭ اﺟﺮا ﻣﻴﻜﺮﺩ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺳﺮﻳﻊ ﻣﻴﺰﺩﻥ ﺗﻮ ﮔﻮﺷﺶ.
ﺷﻤﺎ ﺑﻪ اﺷﺘﺒﺎﻩ ﻧﻮﺷﺘﻴﻦ ﮔﻮﺳﺖ ﺭﻭ اﺟﺮا ﻛﺮﺩﻳﻦ.