• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ی غولطشن قوی <<< XFX GTX 295 OC Dual PCB >>> تو ایران تکه با گارانتی

peyman_gh_asl

Registered User
لایک‌ها
142
خیلی جالبه تا قبل از این تاپیک میخورد خریدار gtx سری 200 هستن کلی هم قیمت بابتش میدادند !!!!!
حالا که ما گذاشیتم برای فروش همه کارت گرافیک رده بالا دارند !!!!
اینم شد ی کارت گرافیک خیلی قدیمی که انگاری بازی های زمان سگا رو میتونه اجرا !!!
به هرکی هم میگیم من با این کارت فلان فریم بازی کردم یا امکان نداره یا بعد از این دیگه این کارت جوابگو نیست !!

cc2000

Registered User
لایک‌ها
438
رفیق مشکل کارت شما اینه که پر مصرفه.من خودم پاور 480 گیرین دارم.اگر زورش میرسید میخریدمش ولی یه پاور 200 تومنی هم میخاد.

peyman_gh_asl

Registered User
لایک‌ها
142
رفیق مشکل کارت شما اینه که پر مصرفه.من خودم پاور 480 گیرین دارم.اگر زورش میرسید میخریدمش ولی یه پاور 200 تومنی هم میخاد.

ولی من با پاور 580 هم کار انداختم بدون مشکلی حتی به پاور هم فشار نمیومد (دور فن پاورم بالا نمیرفت !! )

Ashkan_sh

Registered User
لایک‌ها
39
سلام
دوست عزیز من یه سؤال دارم این کارت شما که دایرکت 10 هستش میتونه بتلفیلد4 و کالاف گاست رو به خوبی اجراکنه؟ اگر میتونه با برنامه فراپس تست کن ببین چند فرم میزنه؟
و در حالت فرم گیری یه اسکردن شات ازش بگیر واینجا بزار.
یه راهنمایی برنامه فرپس توی قسمت اسکرین شات یه تب داره include frame rate overlay on screenshots اون رو باید فعال کنی و توی قسمت hot key هم کلید های خودت رو بهش بدی مثلا شیفت + اف9
و توی قسمت fsp هر چهارتا تب رو تیک برن و bench mark hot key رو هم مثلا شیفت + اف 8 رو بده.
حالا شاید بپرسی چه فایده ای داره؟

خوب این دوتا بازی خفن ترین و به هستن از نظر کیفیت و اکشن و خیلی هم پر فورمنس بالیی میخواد و خیلی هم پرترفتداراند...

اگر کارت شما فریم قابل قبولی بزنه اون موقه سر خریدنش جنگ به راه میوفته و خود من هم مشتریش میشم. البته من الان 6970 لاینتینگ دارم که کارت خوبیه و توی بازی با 580 رقابت میکنه و با یه کم اور حتی از اون هم بهتره،ولی یه کارت نسبتن خوب میخوام واسه سیستم قدیمی ترم.

ولی اگر نتونه یعنی بازیهای روز و حتی جدیدی که الان تو راه هستن مثل فارکرای 4 که من عاشقش هستم و کالاف ادونس وار رو هم نمیتونه اجراکنه و دیگه مشتری براش کم میشه، چون گرافیک کارا هم دنبال کارتهای جدید و قوی هستن تا به کار هاشون سرعت بیشتری ببخشن.
موفق باشی.

the raven

Registered User
لایک‌ها
644
یکم قیمتتون بالا نیست واسه همچین کارتی؟
میشه یه 5870 خرید با این مبلغ.
پایینتر را داشت ندایی به ما بده.

peyman_gh_asl

Registered User
لایک‌ها
142
سلام
دوست عزیز من یه سؤال دارم این کارت شما که دایرکت 10 هستش میتونه بتلفیلد4 و کالاف گاست رو به خوبی اجراکنه؟ اگر میتونه با برنامه فراپس تست کن ببین چند فرم میزنه؟
و در حالت فرم گیری یه اسکردن شات ازش بگیر واینجا بزار.
یه راهنمایی برنامه فرپس توی قسمت اسکرین شات یه تب داره include frame rate overlay on screenshots اون رو باید فعال کنی و توی قسمت hot key هم کلید های خودت رو بهش بدی مثلا شیفت + اف9
و توی قسمت fsp هر چهارتا تب رو تیک برن و bench mark hot key رو هم مثلا شیفت + اف 8 رو بده.
حالا شاید بپرسی چه فایده ای داره؟

خوب این دوتا بازی خفن ترین و به هستن از نظر کیفیت و اکشن و خیلی هم پر فورمنس بالیی میخواد و خیلی هم پرترفتداراند...

اگر کارت شما فریم قابل قبولی بزنه اون موقه سر خریدنش جنگ به راه میوفته و خود من هم مشتریش میشم. البته من الان 6970 لاینتینگ دارم که کارت خوبیه و توی بازی با 580 رقابت میکنه و با یه کم اور حتی از اون هم بهتره،ولی یه کارت نسبتن خوب میخوام واسه سیستم قدیمی ترم.

ولی اگر نتونه یعنی بازیهای روز و حتی جدیدی که الان تو راه هستن مثل فارکرای 4 که من عاشقش هستم و کالاف ادونس وار رو هم نمیتونه اجراکنه و دیگه مشتری براش کم میشه، چون گرافیک کارا هم دنبال کارتهای جدید و قوی هستن تا به کار هاشون سرعت بیشتری ببخشن.
موفق باشی.

ممنون بای نظرتون
من این دو تا بازی رو دانلود کرده بودم چون تا آخر بازی کردم دیگه حجم زیاد گرفته بود منم دانلود زیاد دارم تا دانلود بازی ها رو پاک کردم
اتقاقا من ی چند تا بازی مثل Assassins Creed IV Black Flag و Thief رو اسکرین شات گذاشته بودم به همین طریق فارپس ولی پاک شده
دوباره آپلود میکنم میذارم خودتون ببینید در مورد اون دوتا بازی هم چشم سعی میکنم از دوستانم گیر بیارم نصب کنم اسکرین شات از اون بازی ها هم قرار بدن

یکم قیمتتون بالا نیست واسه همچین کارتی؟
میشه یه 5870 خرید با این مبلغ.
پایینتر را داشت ندایی به ما بده.

شما برو 5870 بخر خوب :|
ولی هیچ وقت nvidia رو با amd مقایسه نکن ;)

IR_Titan

Registered User
لایک‌ها
125
دادا یه سوال داشتم ابن کارت بازیه Call of duty4 رو حد اکثر با چند فریم بر ثانیه میتونه اجرا کنه؟:general406:

peyman_gh_asl

Registered User
لایک‌ها
142
دادا یه سوال داشتم ابن کارت بازیه Call of duty4 رو حد اکثر با چند فریم بر ثانیه میتونه اجرا کنه؟:general406:
سلام
این بازی که خیلی قدیمی هست
ولی شک ندارم تو بالاترین راحت بالا ی 60 رو میتونه بده برای این بازی !!!!

IR_Titan

Registered User
لایک‌ها
125
خوب این کارتای جدید تر مثل 710 انویدیا یا 620 چند فریم میتونن پاس کنن؟

peyman_gh_asl

Registered User
لایک‌ها
142
خوب این کارتای جدید تر مثل 710 انویدیا یا 620 چند فریم میتونن پاس کنن؟

این کارت خیلی از این 710 و 620 ها سر تره ولی مصرفه بالایی هم داره
اونا شاید نهایتا 37 تا 40 فریم رو بتونن براتون و احتمال مکس بازی بعضی اوقات تو بازی زیاده ولی این کارت بیشتر از این ها توانایی داره تو رندر فریم
اینو نگاه بندازی ی آماری دستت میاد
البته چون این کارت اوکلاک شده هست
پس راحت میتونم بگم از gtx 580 قوی تره :)
lineupnb.png

Last edited:

m.mohebbi

Registered User
لایک‌ها
376
ﺩاﺩاﺵ اﮔﻪ اﻳﻦ ﻛﺎﺭﺕ ﺩاﻳﺮﻛﺖ اﻳﻜﺲ 11 ﺭﻭ ﺳﺎﭘﻮﺭﺕ ﺩاﺷﺖ و ﻛﺎﻝ اﻑ ﮔﻭﺳﺖ ﺭﻭ اﺟﺮا ﻣﻴﻜﺮﺩ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺳﺮﻳﻊ ﻣﻴﺰﺩﻥ ﺗﻮ ﮔﻮﺷﺶ.

ﺷﻤﺎ ﺑﻪ اﺷﺘﺒﺎﻩ ﻧﻮﺷﺘﻴﻦ ﮔﻮﺳﺖ ﺭﻭ اﺟﺮا ﻛﺮﺩﻳﻦ.

peyman_gh_asl

Registered User
لایک‌ها
142
ﺩاﺩاﺵ اﮔﻪ اﻳﻦ ﻛﺎﺭﺕ ﺩاﻳﺮﻛﺖ اﻳﻜﺲ 11 ﺭﻭ ﺳﺎﭘﻮﺭﺕ ﺩاﺷﺖ و ﻛﺎﻝ اﻑ ﮔﻭﺳﺖ ﺭﻭ اﺟﺮا ﻣﻴﻜﺮﺩ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺳﺮﻳﻊ ﻣﻴﺰﺩﻥ ﺗﻮ ﮔﻮﺷﺶ.

ﺷﻤﺎ ﺑﻪ اﺷﺘﺒﺎﻩ ﻧﻮﺷﺘﻴﻦ ﮔﻮﺳﺖ ﺭﻭ اﺟﺮا ﻛﺮﺩﻳﻦ.

داداش من روی استیم و با پچ تونستم اجرا کنم همینطوری ارور میداد برای اجرا

peyman_gh_asl

Registered User
لایک‌ها
142
دوستام میتونید پیشنهاد بدین راستی بالا پایه باشه به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه

بالا