• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 1 دستگاه ويديو پروژکتور OPTOMA HD20 و پرده نمايش 100 اينچي+لامپ يدکي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
دلیل فروشتون رو می تونم بپرسم ؟ و همینطور قیمت نهایتون رو
پخ لطفا

wsxwsxw

Registered User
لایک‌ها
123
علت فروش برای خرید نمونه سه بعدیه البته الان خود دستگاه قیمتی در حدود 8/5 میلیون داره برای خریدش باید یه مقدار هم از خودم هزینه کنم
این دستگاهی هم که موجوده کاملا جای سینما رو میده با کیفیت فوق العاده ای که داره ولی خوب من همیشه دنبال ارتقاع لوازمم بودم و قصدم از فروش ارتقاع هست
قیمتی که گذاشتم فوق العادس فقط دوست دارم قیمت به روز دستگاه رو از میهن مارکت یا شرکت ماشینهای اداری خلیج فارس در بیارید و همین طور قیمت لامپ و پرده مخصوص سقفی و همین طور پایه سقفی رو .البته تو عکس پایه نیست بعدا خریداری شده

Last edited:

wsxwsxw

Registered User
لایک‌ها
123
سلام
یه خواهش. عزیزانی که میخوان در مورد دستگاه اطلاعاتی کسب کنند بعد از ساعت 9 شب در خدمتتون هستم(به علت دسترسی نداشتن به اینترنت)
ممنون:)

wsxwsxw

Registered User
لایک‌ها
123
uuuuuupp:cool:
فروش فقط برای دوستان عزیز تهرانی هست
فروش و ارسال به خاطر مشغله کاری و مساعل دیگه برای شهرستان مقدور نیست
باز هم ممنون:rolleyes:

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
دوست عزیز میتونم بپرسم برج ۴ چند خریدید؟

wsxwsxw

Registered User
لایک‌ها
123
صرفا جهت اطلاع
اگر به تاپیکهای فروش قبلی بنده سر زده باشی کسی از من قیمت قبلی دستگاه رو سوال نکرده و خیلی راحت تلویزیونها و دوربین و همین طور ps3 رو خریده کلی هم تشکر کرده
شما کاری نداشته باش من چند خریدم فقط میتونی بپرسی علت فروش چیه و این که شرایط فروش چیه....ببین الان چنده و من با این شرایط چند میدم اگر واقعا به این دستگاه نیاز داشته باشی و از من به قیمت معقول بخری اون وقت میبینی که به صرفه هست بری از بیرون تهیه کنی و کلی از جیبت بره یا از یه دوست بخری با یه خورده تخفیف و کلی هم تو جیبت بمونه.
من این دستگاه رو برای فروش گذاشتم 3 تومن هر کی نیاز داشت در خدمتم فروخته نشد هم مال خودمه خیلی هم ازش راضیم .

Last edited:

wsxwsxw

Registered User
لایک‌ها
123
دستگاه با لامپ تصویر صفر کیلومتر به قیمت 3 تومن بفروش میرسد:guitar:

Last edited:

wsxwsxw

Registered User
لایک‌ها
123
بالاااااااااااااااااباااااااااش فعلااااااااا:lol:

wsxwsxw

Registered User
لایک‌ها
123
والا این دوربینه تبلت کیفیت بالایی نداره همین طوری هم خوب عکس نمیگیره چه برسه به این که بخوای از صحنه روشن عکس بگیری.
شما اگر طالب دیدن تصویر واقعی این پروژکتور هستید تو یوتیوب اسمو تایپ کنید فایلهای تصویری کسایی که خریدن و با دوربین hd از نمایش دستگاه تو منزل فیلم گرفتن به شما میده و میتونید ببینید.
با این حال یه عکس هر چند بیکیفیت از خود تصویر ایجاد شده میزارم

عزیز قرار بود یه تصویر از کیفیت خروجی دستگاه روی پرده بذارید ؟!!
تصاویر پیوست شد میبخشی با کیفیت نیست.

Last edited:

wsxwsxw

Registered User
لایک‌ها
123
ممنون دوست عزیز.
اشنا نبودن به این نوع سیستمها باعث ترس از خریده. من خودم وقتی خریدم قبلش مدتها دنبال اطلاعات بودم تا خرید اشتباهی نکنم و بعد پشیمون بشم.ولی وقتی اینو گرفتم واقعا با دیدن تصاویر با کیفیتش به خرید خودم افتخار کردم .
این درست که دیدن فیلم 3d با این اینچ بالا لذت زیادی داره ولی تنها عیب کار اینه که اولا هزینه بالایی داره (مدل hd33 قیمت 8/500) و بعدش این که عینکش active هست و گران قیمت و داخل پک 1 عینک بیشتر نیست که در این صورت فقط یک نفر میتونه از فیلمهای 3d لذت ببره.
ممنون از شما دوست عزیز:)

doflamingo

Registered User
لایک‌ها
25
چند تا سوال
شما کجاييد
قيمت
ساعت کارکرد لامپ
اتاق بايد خيلي زد نور باشه؟
گارانتي

ممنون